Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Cadouri de Craciun
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

MONICA-DANA MOLDOVAN

3 aprecieri

3 review-uri

Review-uri

Cartea rugaciunilor - Peter Deunov

Iti place sa te rogi:citeste aceasta carte!
Nu iti place sa te rogi?Citeste aceasta carte!Iti va placea.
Atunci cand vrei sa ai o legatura a ta cu tine,sau cu divinul din tine,roaga-te.Maestru peter Deunov are un stil simplu, curat,la subiect.Iti detaileaza rugaciunea Tatal Nostru, te face sa o intelegi si sa transformi rutina zilnica in conversatie cu Dumnezeu.
Pentru fiecare nevoie,are o rugaciune. Psalmii de la finele cartii sunt alesi cu grija,iar grafica cartii este speciala.
Legatura si finetea hartie transforma cartea int-run cadou elegant.

2020-06-09 12:00:06

Viata secreta a albinelor - Sue Monk Kidd

Aveti o fiica?Cumparati cartea.Merita.
Mai ales acum ,in vremurile acestea de incertitudini.Pare o carte cu tenta usor politista,dar va asigur,e mult mai compexa.Stilul este simplu,la persoana intati.Dar personajele sunt fascinante.Ganditi-va: O fetita alba,intr-un secol plin de prejudecati,salvata de o familie de negrese. De aici si mica analogie cu albinele,cu viata din stup. O sa gasiti in carte suflete chinuite,dar si multa Lumina.Nu va spun povestea ,va spun esenta: speranta.
Am citit cartea in cateva ore,m-a captivat.I-am dat-o si ficei mele sa o citeasca.A citit-o si fiul meu.Cartea a fost citita de jumatate din clasa ei.Nu mi s-a mai intamplat de mult sa vad fenomenul plimbarii cartilor.
Ca si lectura as impune-o in vacanta tuturor adolescentilor.E o lectie impotriva rasismului,impotriva intolerantei, a lipsei de intelegere.Si o dezvaluire a sufletului unui copil chinuit.
O carte in care un secret dureros se dezvaluie treptat,dar nu in totalitate.
Finalul?Interesant.Te face sa gandesti,si chiar te aduce in pragul unor jedacati.
Si inca un amanunt:am mancat mai multa miere decat de obicei.
Ca sentimente:m-am plimbat cu emotie dinspre revolta inspre liniste si dragoste. De toate felurile.

2020-06-09 11:15:44

Ana, vocea Magdalenelor - Claire Heartsong, Catherine Clemett

Am inceput sa o citesc cu o anumita retinere,dar si curiozitate.Nu este scrisa greoi,dimpotriva,stilul este simplu si naturala.Dar e nevoie ca sa o intelegi de anumite cunostinte,de baza,despre maestri inaltati,ingeri, esenieni. Pe masura ce citesti,te captiveaza.Ca sa pot sa inteleg cu adevarat mesajul,am sters din minte orice am stiut inainte despre Noul Testament. Trebuie pur si simplu sa nu iti faci o opinie.Sa lasi mintea libera,sa asimilezi doar informatia.Si daca crezi ca ai inteles ceva,sunt momente in care ai sentimentul ca esti departe.E atat de simplu,trebuie sa crezi in tine.Sa crezi ca a fost o vreme in care sufletul era mai aproape de cer decat oricand altcandva.Si sa intelegi ca ne asemanam cu un diamant infasurat in zeci de valuri.M-am poticnit de multe ori,dar apoi m-am gandit ca zanele,ca lumile spirituale,ca levitatia si dedublarea nu le-am inventat noi.Ca trecerea intre lumi abia acuma incepem sa o intelegem.E oarecum fascinanta,incitanta si initiatica aceasta carte. Te face sa privesti lumea,de atunci si de acum ,altfel.E plina de iubire, e sensibila si profunda. Si e un omagiu adus Mamei . Peste tot se aduce slava Tatalui Ceresc. Natura,calatoriile, inscrisurile sunt prezente. Si dragostea neconditionata sub toate formele.
Merita citita,chiar si pentru cultura generala.

2020-06-09 11:00:07


sus
Feedback Wishlist
//