Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Manuale Scolare
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Ramona Paula

5 aprecieri

67 review-uri

Review-uri

Sa dezlegam tainele comunicarii - Clasa 1 Sem. 2 (ABM2) - Carmen Iordachescu, Luminita Minca

Calitate la superlativ. Cartea este asemanatoare cu ce au facut la scoala, in clasa 1. Acum fiind in vacanta de vara, am vrut ca fiul meu sa lucreze ceva asemanator, pe principiul " repretitia este mama invataturii". Este foarte atractiva cartea, coloraristica, paginatia este WOW, asa ca i-a atras atentia fiului meu din prima. Am analizat fiecare pagina si consider ca este un set "must have" . Sunt foarte multumita de tot ce reprezinta aceasta editura.
Pe parcursul clasei 1, am lucrat acasa "Caiet de scriere" in paralel cu manualul de scoala si pot spune ca ajuta. Felicitari Carminis.

2020-06-17 10:17:37

Sa dezlegam tainele comunicarii - Clasa 1 Sem.1 - Carmen Iordachescu, Luminita Minca

Nota 100. Am cumparat acest set (sem. 1 + sem. 2) la recomandarea invatatoarei. Cartea este asemanatoare cu ce au facut la scoala, in clasa 1. Acum fiind in vacanta de vara, am vrut ca fiul meu sa lucreze ceva asemanator, pe principiul " repretitia este mama invataturii". Ieri i-am prezentat fiului meu cartea pentru sem.1 si a si cerut sa faca litera A, apoi a cerut sa faca si litera M. Este foarte atractiva cartea, coloraristica, paginatia este WOW, asa ca i-a atras atentia fiului meu din prima. Am analizat fiecare pagina si consider ca este un set "must have" . Sunt foarte multumita de tot ce reprezinta aceasta editura.

2020-06-17 10:17:37

Scrisorile verii - Clasa 1 - Caiet de vacanta - Ana-Maria Palea, Maria Comanescu, Iuliana Filfanescu

Am fost interesata de un caiet de vacanta pentru fiul meu si ma bucur ca am ales acest caiet. Contine lectura, vocabular, dialog cu mama lui :)), ... asa ca nu mi ramane decat sa recomand acest caiet de vacanta. Copilul poate exersa comunicarea in situatii concrete de viata, sa-si spuna parerea, ceea ce mi se pare foarte important. Relatia mama-copil devine si mai stransa lucrand din acest caiet.

2020-06-17 08:47:37

Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Caiet - Constanta Balan

Recomand. Baiatul meu din acest caiet special a invatat in clasa 1. Foarte multumiti am fost.

2020-06-12 01:47:34

Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet de lucru - Andreea Barbu, Silvia Mihai

Baietelul.meu de clasa 1 a studiat acest caiet la scoala. Am fost foarte multumiti. Se poate studia si pe parcursul vacantei de vara. Recomand

2020-06-12 01:32:35

Matematica - Clasa 1 - 1200 de exercitii si probleme - Sorina Barbu, Angelica Gherman

Recomand aceasta carte. Este o adevarata placere sa lucreze din ea. Are multe desene, grafice, tabele. O carte de calitate. Nota 100. Noi am cumparat-o ca sa lucreze din ea baietelul meu in vacanta de vara, tocmai a terminat clasa 1.

2020-06-12 01:32:34

Povesti din Poiana Verde ed.2

A fost prima carte citita in intregime de fiul meu clasa 1, si aici ma refer la formatul de carte de dimensiuni obisnuite, cu care se va tot intalni de acum incolo si pana in clasa a XII a. Contine 13 povesti: Vulpea si cocorul, Cei trei purcelusi, Iepurele si aeiciul, Ratoiul cel urat, Cocosul si vulpea, Broasca guraliva, Scufita rosie, Bufnita si corbul, Heidi, Narcisa galbena din Poiana verde, O lume noua, lupii speriati, pestisorul de aur

2020-06-12 01:17:34

Povesti rusesti - William R.S.Ralston

Ideala pentru clasa 1. Inca de la titlul cartii ne-am împotmolit: cum adica rusesti? Asa ca interesul pentru lectura a fost maxim.

2020-06-12 01:17:34

Descoperim tainele scrisului caiet clasa pregatitoare - Alice Nichita

Adecvata pentru clasa pregatitoare. Baietelul meu a fost incantat de fiecare pagina.

2020-06-12 01:02:34

Lecturile copilariei - Clasa 1 - Lucica Buzenchi

O carte must have, nu incape indoiala. Orice copil de clasa 1 trebuie sa o aiba in biblioteca si chiar daca deocamdata citeste mai mult mama decat fiul, in vacanta de vara sper ca voi reusi sa-i trezesc interesul si fiului meu sa indrazneasca sa citeasca, chiar daca nu are poze, cum l-am obisnuit pana acuma.

2020-06-12 01:00:34

Culegere de matematica - Clasa 2 - 1000 exercitii si probleme - Adina Grigore

Dupa ce am parcurs pentru clasa 1, a venit randul sa trecem la clasa 2. Ca si mama am foat foarte multumita de cartea pentru clasa 1, asa ca, am decis sa achizitionez cartea pentru clasa 2, si voi contiuna si mai departe. Recomand. O carte ce merita parcursa.

2020-06-05 01:01:45

Dieta Ketogenica - Joseph Mercola

RECOMAND !!!
Dupa ce am parcurs 30 de pagini, m am decis sa o i-au de la capat, dar de data asta cu un pix rosu in mana, ca sa subliniez tot ceea ce trebuie sa invat, odata pentru totdeauna. Foarte buna cartea. Chiar este un manual. Merita achizitionata si aprofundata in cel mai mic detaliu. Am realizat ce trebuie sa schimbe mama, soacra, eu, sotul, socrul, deci toata familia in modalitatea de intelege alimentatie corecta.

2020-06-05 01:00:06

Autismul La Prescolari - Margareta Gifei

Dezamagita. Carte scrisa neglijent, cu greseli de ortografie, etc. Nu m-ar fi deranjat asa de mult daca plateam pentru carte maxim 10 lei. Este prima recenzie negativa pe care o scriu si sincer imi pare rau.

2020-04-05 09:31:06

Sa deslusim tainele textelor literare clasa 1 - Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila

Pacat ca aceasta carte nu are optiunea Rasfoire. Chiar merita achizitionata. Pagina dreapta este un text (poveste sau poezi) si pagina urmatoare, in baza textului cateva exercitii utile: sinonime, silabe, raspunsuri la intrebari din text, bifat cine face parte din text, sau nu, etc .... Penru baiatul meu clas a, este perfect. Il ajuta nu doar sa citeasca mecanic sau fortat de mine :)), ci si sa fie atent la text, astfel va raspunde la intrebari, va cauta cuvintele din text, etc.
RECOMAND. Pretul de 6 lei este un chilipir.
OBSERVATIE: pentru Libris: activati optiunea RASFOIRE la aceasta carte

2020-03-30 09:23:23

Cele mai frumoase 365 de povesti

Da, recomand. Pentru cine doreste sa invete sa citeasca, clasa 1, este o carte de povesti ideala. Povesti scurte exact pe placul copiilor, cu cat mai scurtute cu atat mai frumoase.

2020-03-30 09:23:23

Oxford. Dictionar ilustrat englez-roman pentru copii + CD

Recomand. Noi.il vom folosi pe post de manual, placuta cartea, coloratura. Pentru clasele 1-4 o recomand cu drag.

2020-03-30 03:38:23

Dictionar ilustrat englez-roman

Am cumparat dictionarul pentru baietelul meu clasa 1. Este foarte fain dictionarul. Ne jucam, citim romaneste, pronuntam.pe engleza, asa ca 3 in 1. Merita. Recomand

2020-03-30 03:23:23

Limba engleza anul I de studiu. Let s Play with Max and Zuri - Anastasia Budisteanu, Iuliana Grama

Da, pentru anul 1 de studiu, cartea este perfecta, bine gandita si structurata. O recomand pentru cine vrea sa invete engleza si inca nu a mai studiat o alta carte. Ca si carte de vacanta este nemaipomenita. Asadar, recomand

2020-03-30 03:23:23

Comunicare in limba engleza caiet clasa pregatitoare - Cristina Johnson

Super. Viu colorata. Atractiva. Recomand. L a incurajat pe baietelul meu sa si doreasca sa citim impreunna, sa lucram impreuna.

2020-03-30 03:23:23

Comunicare in limba engleza clasa 1 partea I + partea II - Cristina Johnson

Super. Mai ales acum ca nu se face scoala, poate aprofunda limba engleza fara oboseala si stres. Este complexa. Cu un părinte care stie engleza, consider ca este un material nemaipomenit.

2020-03-30 03:08:23

Dictionar al greselilor de limba - Alexandru Graur

Nu strica sa mai repetăm, mai ales acum cand am un baietel clasa 1 si-mi pune o mie de intrebari, si trebuie sa-i dau raspunsuri corecte. Sunt cuvinte pe care nici nu mai stiam exact cum se scriu/pronunta corect. Asa ca rcomand, o lectura relaxanta

2020-03-30 03:00:06

501 verbe italiene + CD - John Colaneri, Vincet Luciani

O consider o carte VITALA pentru cine doreste sa invete limba italiana, este pasionata de limba italiana. O carte pe care o tin pe noptiera, si apelez la ea de cate ori ma incurc la timpul unui verb

2020-03-25 09:08:19

Gramatica limbii engleze. Manual si culegere de exercitii - Florin Musat

Recomand, foarte bine structurata cartea. Pacat ca nu este cu coperti tari. Merita achizitionata si facute exercitiile.

2020-03-25 09:08:19

Abecedar. Perioadele preabecedara si abecedara - Arcadie Suceveanu, Valentina Lungu

Recomand. Baiatul meu a studiat -o acasa, suplimentar in clasa 0, alaturi de mine, bineinteles. Este o carte de calitate. Viu colorata si atractiva.

2020-03-25 09:08:19

Creionul magic - Exercitii grafice pentru clasa pregatitoare - Irinel Betrice Nicoara

Super. L a ajutat mult in clasa pregatitoare. Am facut suplimentar acasa, pe langa scoala. Merita achizitionat. Chiar si in grupa mare la gradi. Recomand

2020-03-25 09:08:19

Alice in Tara Minunilor - Citeste-mi o poveste

Am cumparat tot setul. Sunt de domensiunea unui carnet de elev, cu desene, viu coloŕate. Baiatul meu a citit tot setul in clasa 1, cand a exersat cititul. A functionat perfect, nu era mult de citit, desene, povestea usor de citit, iar faptul ca parea un carnetel si nu o carte a functionat psihologic (nefiind nult de citit pentru el).

2020-03-25 09:00:09

Invatati Engleza Cu Tim Si Prietenii Lui - Cristina Johnson

Noi am studiat cartea acasa, fiul meu fiind clasa pregatitoare. Pentru varsta de 6 ani este Ok. la fiecare lectie ezista si un cantecel, noi l am vizio at pe youtube si am citi versurile djn carte. A fost distractiv.

2020-03-24 05:23:19

English for Kids - Clasa pregatitoare - Caiet - Cristina Mircea

Este cu adevarat de folos acest caiet. L a studiat baiatul meu in clasa pregatitoare si azi am reluat din lipsa de ocupatie. Bine structurat, merita. Recomand

2020-03-24 12:38:19

English for Kids - Clasa 1 - Caiet. - Cristina Mircea

Baiatul meu face la scoala, suntem multumiti. Merita achizitionata cartea si studiata.

2020-03-24 12:38:19

Caiet de vacanta - Clasa 1 - Vreau sa stiu totul - Georgiana Gogoescu, Cerasela Popa

Util caietul, mai ales acum cu acest izolament. Ca si material suplimentar, respecta manualele de la scoala, gandite bine exercitiile, paginatia .... merita. Recomand

2020-03-22 07:23:19

Evaluare nationala clasa 1 limba romana+matematica noile teste - Aurelia Arghirescu

Sunt multumita de aceste teste. Nu sunt chiar usoare. Am inceput sa -i dau testele abea din sem. II. Pe mine ca mama m-a ajutat sa inteleg ce stie fiul meu si ce nu stie. Asadar, recomand aceasta carte, cu mentiunea daca se poate sa se face testele la sfarsitul clasei 1

2020-03-19 03:44:58

Roata Norocului

Bestial. Am terminat jocul si ne parerea rau ca s a terminat jocul. Este de departe cel mai fain joc. Baiatul meu in curand implineste 8 ani, este clasa 1, cunoaste bancnotele. Azi a invatat ceva nou: valoarea banilor, sa faca strategii, sa gandeasca bine ce decizii sa i-a. Merita jucat in 4. Astfel conversam, comparam, ne ciondranim .....

2020-03-19 12:08:09

Bună ziua ! Imi spunet va rog frumos regulamentul jocului ?(câți bani se îmnpart la fiecare jucator etc,etc) am si eu jocul dar nu in cutia lui si nu stiu de unde sa fac rost de regulament
Va rog frumos raspundeți!!

Petre Petrecere - 2020-06-17 12:00:08

Un alt fel de... Abecedar - Cristina Botezatu

Pentru clasa pregatitoare este ideala. A fost prima carte lucrata acasa cu fiul meu. Pot spune ca fiul meu a invatat astfel sa indrageasca temele acasa alturi de mama, joaca, lucru in echipa. Recomand

2020-03-18 11:38:09

Figuri geometrice - Coloram si invatam!

Este foarte faina carticica. Recomand

2020-03-18 11:38:09

Tulburarea de spectru autist - Chantal Sicile-Kira

Am cumparat aceasta carte, in speranta ca voi intelege ce inseamna autism, si m-a ajutat enorm. Este complexa, bine elaborata. Multumesc Libris.

2020-03-18 07:08:09

All Clear. English Practice L2. Activity book. Lectia de engleza - Clasa 8 - Olivia Johnston

Recomand aceasta carte. Pentru cine este clasa a 8 a si doreste sa mai lucreze si acasa, singur fara profesor, este ideala. Aceasta carte are si caiet, inca nu l-am achizitionat, dar urmeaza.

2020-03-18 07:08:09

Legende si povestiri istorice - Petru Demetru Popescu

Foarte frumoasa cartea. Calitativa, aspect atractiv pentru baietelul meu. Totusi pentru varsta de 7-8 ani, clsa I povestioarele sunt un pic greu de inteles pe alocuri. A trebuit sa recurg la a explica mai in detaliu numele personajelor, actiunea, sa intram pe Youtube ca sa inteleaga ce si cum s -a intamplat. Oricum fiul meu a fost tare fericit sa primeasca si citeasca prima lui carte de istorie.

2020-03-18 07:08:09

55 de povesti de buna purtare Ed.2

La fel ca si cartea " 55 de povesti de Andersen si Fratii Grimm ", este o carte ffffff frumoasa. Recomand ca si prima carte de lecturat in clasa I. Cititul este o adevarata placere, copilul meu fiind motivat de faptul ca fiecare poveste are 2 pagini, desene viu colorate, paginile de calitate, lucioase. Multumesc Libris. Multumita ca deobicei.

2020-03-18 07:00:06

55 de povesti de Andersen si Fratii Grimm

Foarte, foarte, foarte frumoasa cartea. Este cartonata, viu colorata, atractiva, cu foi lucioase de calitate, scris destul de mare. Pentru fiul meu - clasa I - este numai buna pentru exersarea cititului. Fiecare poveste are doua pagini + desene frumoase. Este o adevarata placere sa citim impreuna, sa petrecem timp valoros impreuna, fara chinul cititului obligaoriu. Multumesc Libris
Acum dupa ce am terminat de citit cartea, per total sunt usor dezamagita. Povestile nu repsecta intocmai firul real, poate si din cauza ca povestea este sintetizata in doua pagini. Dar daca si fiul meu a observat ca nu asa este povestea .... nu e ok. Noi am citit cartea, fiul meu fiind clasa 1, sa se obisnuiasca cu cititul. Atrage clar dorinta de a citi, dar faptul ca firul actiunii este de multe ori relatat altfel, pe mine una m-a deranjat.

2020-03-18 07:00:06

Biblia ilustrata pentru copii

Este ffff frumoasa. Merita toti banii

2020-01-31 10:20:44

Caiet de scriere - Clasa 1 Sem. 2 - Luminita Minca

Am luat atat pentru sem. I cat si pentru sem. II. Ffff bune caietele. Am lucrat fiecare pagina in cel mai mic detaliu. Recomand.

2020-01-09 12:27:59

Caiet de scriere - Clasa 1 Sem.1 - Luminita Minca

Ffff buna cartea, recomand. Carte de nota 10

2019-10-11 08:52:48

Fise de evaluare - Clasa 1 - Comunicare in limba romana. Matematica si explorarea mediului - Anca Veronica Taut

Este Ok. Am facut azi primele 4 teste la mate, pregatire pentu pentru prima evaluare la mate, class 1, si sunt multumita de structurarea testelor. Recomand

2019-10-11 08:52:47

Culegere de matematica - Clasa 1 - 1000 exercitii si probleme - Adina Grigore

Excelent. Foarte incantata de carte. Zilnic il ajut pe beietelul meu de clasa 1 sa faca exercițiile. Imi place cum este structurata cartea, gandita, conceputa. O recomand cu mare drag.
Revin astazi, 28.03.2020 si va spun ca am facut aproape toata cartea, mai ales acum ca nu mergem la scoala. Merge dupa structura scolii, asa ca este usor de urmarit capitolele. Abea astept - eu mama - sa trecem la cartea de clasa a-2-a.
RECOMAND

2019-10-03 10:50:53

Cele mai frumoase 10 povesti clasice pentru copii

Multumita. De efect pentru un copil clasa 1 deoarece cartile sunt mici si subtiri, de dimensiunea palmei sau daca vreti a unui carnet de elev. Viu colorate. A meritat achizitia.

2019-09-14 02:30:11

Hygge. Arta daneza a fericirii - Marie Tourell Soderberg

Excepțională. La prima vedere, nu stiu de ce m am descurajat. Apoi, citind in liniste, am realizat ca aceasta carte poate deschide noi percepții, orizonturi. Da, este plină cu poze, dar acele poze fac cat 1000 de cuvinte. Am stat si analizat fiecare poza in parte, am analizat fiecare obiect din poza, m a ajutat sa inteleg mai bine cartea. Recomand cartea.
Iar cartea in sine, este de o calitate net superioară, poate fi dăruită cadou cu ușurință.

2019-07-19 03:07:46

Marele atlas ilustrat pentru copii prescolari si scolari

Este forte frumos. Calitate. Merita. Recomand

2019-05-28 08:51:53

Invatam adunarea

Sunt plastificate, colorati viu. Merita achizitia

2019-04-07 07:58:43

Metoda daneza de crestere a copilului - Jessica Joelle Alexander, Iben Dissing Sandahl

NU o pot lasa din mana. Pe mine una m-a prins aceasta carte. Azi am primit cartea si tot as mai citi din ea. Te pune pe ganduri mult, sa reflectezi .... Recomand parintilor, si mai mult recomand eduatoarelor care vor performanta ca asa-i programa scolara :((

2019-02-27 02:00:34

Invatam scaderea

Incantata. Culori vii, plastificate (am luat adunarea si scaderea). Baietelul meu a zis WOW. Asa ca recomand. Fata de nuanta din poza exista diferenta destul de mare, dsr nu ne cramponam de asta. Am primit pe un albastru superb.

2019-02-27 01:55:29

Inca aud muzica noastra in gand - Agnes Martin-Lugand

Aceasta carte mi s-a parut cea mai aparte. Lejera, captivanta, recomand.

2018-12-30 12:47:56

Albinuta - Grigore Vieru

Eu o numesc Comoara, nu carte. Pentru clasa pregatitoare este Perfecta

2018-12-15 11:01:01

Sahul pe intelesul copiilor. Carte cu exercitii - Sabrina Chevannes

Am cumparat ambele volume. Baieteull meu acum a invatat piesele in particular, seara la culcare citim din ea. O recomand, foarte fain gandita cartea. Chiar si pentru mine ca mama, abea astept sa vina seara sa citim

2018-12-15 10:41:20

Miniabecedar pentru cel mai mic scolar - Clasa Pregatitoare - Adina Grigore

Ffffff buna cartea. Datorita acestei carti bine structurate si frumos colorata, atractiva pentru mintea unui copilas clasa pregatitoare, am invatat sa citim. Recomand cu drag

2018-12-15 10:39:16

Sa invatam sah - Milorad Kovacevic, Goran Milisavljevic

Super cartea. Merita toti banii. Am studiat-o pana si EU.

2018-09-23 12:30:41

Bibliotecara de la Auschwitz - Antonio G. Iturbe

Greu de citit, tulburatoare cu adevarat. Citita printre lacrimi

2018-08-08 04:59:47

Grace. Biografia - Thilo Wydra

Foarte buna cartea. Biografie scrisa cu lux de amanunte. Merita comparata la pret intreg. Nota 10 cu stelute infinite. Am mai citit si alte biografii, dar aceasta o intrece de departe.

2018-08-08 04:15:36

Invatam prin joc - Literele - 32 de carduri

De o calitate exceptionala, a fost o placere sa studiem fiecare plansa in parte. PE verso se regaseste o poezioara si o ghicitoare. Recomand

2018-02-21 07:45:54

Cutiuta cu Jetoane

Forte util, capitate, poze frumoase . merita investiti banii . recomand

2018-02-21 07:43:29

Necredincioasa - Ayaan Hirsi Ali

CEA mai buna carte, ever. Nu am sa hit aceasta carte niciodata. Merita chiar si 100 lei

2018-02-02 05:28:07


sus
Feedback Wishlist