Categorii:
inchide meniul
Manuale Scolare
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Marcovici Anca Georgiana

2 aprecieri

37 review-uri

Review-uri

Asii de inima Vol.1: Regele de inima rosie - Stanciu Crina

“Regele de inimă roșie” este o carte care ne invită să pătrundem în lumea jocurilor de noroc, a cazinourilor, în capitala acestora: Las Vegas.
Aici îl cunoaștem pe Lukas Halstein, zis și Vikingul și nu datorită rădăcinilor sale nordice, proprietar al unui lanț de hoteluri și cazinouri, foarte bogat, care-și conduce afacerile cu o mână de fier.
În calea lui apare o sudistă din Louisiana, Rosemary Arrington, o tânără care reușește să-l pună pe jar din mai multe motive: unul ar fi apariția acesteia la mesele sale de poker împreună cu rivalul său, faptul că tânăra nu este absolut deloc intimidată de el ar fi altul, dar ceea ce-l ia cu adevărat prin surprindere este atracția fulgerătoare ce apare între ei încă de la prima întâlnire.
Rose și fratele ei, Asher, au avut o grămadă de probleme, începând cu decesul mamei când fata avea doar 7 ani, apoi patima jocurilor de noroc a tatălui ei care i-a adus acestuia moartea în 2003, după care a urmat telefonul unui cămătar care a spus că tatăl ei avea datorii pe care el se aștepta ca familia să le plătească...
Ajunsă în Vegas, tânăra este hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei.
Așa că, doar muncă, în asta a constat viața tinerei. Iar acum a sosit în Orașul Păcatelor pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei.
Dar, drumul ei și al lui Lukas pare a fi împletit... însă asocierea ei cu Webster Caldwell nu îl încântă absolut deloc pe Lukas, deoarece cei doi bărbați sunt vechi dușmani.
Prin intermediul cărții de față descoperim jocul de poker, concentrarea, disimularea de care au nevoie jucătorii pentru a nu se da de gol, masca pe care trebuie să o poarte.
Datorită unor întâmplări neprevăzute cei doi ajung să ia masa împreună, iar Rose este de acord să răspundă întrebărilor pe care i le va adresa Lukas. Astfel, tânăra ajunge să își dezvăluie emoțiile, să-i împărtășească experiențe care i-au marcat viața. Începe să o descifreze ușor ușor și este uimit să descopere cât de mult își dorește să o protejeze.
Sosirea lui Rose în Las Vegas înseamnă un curs despre viață pe care nu l-a cunoscut până acum. Este pericol, nervi, măști, actorie, oameni care nu oferă nimic fără să aștepte ceva în schimb.
O acțiune alertă, mult suspans și o lume întunecată, de toate acestea avem parte în aceeași măsură în care emoțiile iau cu asalt cititorul.

2020-10-02 11:08:23

Asii de inima Vol.2: Cavalerul de pica - Stanciu Crina

Relația lor este explozivă, plină de neîncredere, dar treptat, cei doi își lasă orgoliile la o parte, capătă chiar anumite obiceiuri. Ea în gătește micul dejun, el încearcă în continuare să o protejeze.
Autoarea Crina Stanciu a reușit să creeze două personaje puternice, încăpățânate și curajoase. Le-a adus împreună în împrejurări confuze, iar frânturile de informație pe care ni le pune la dispoziție treptat sunt derutante la început. E clar că Rose vrea să se răzbune pe cei care i-au omorât tatăl. Iar Lukas își dorește să facă el totul pentru a avea grija ei. Chiar și să-i facă să plătească pe responsabilii pentru moartea tatălui ei. Cu suișuri și coborâșuri.
El luptă cu toți dușmanii lui pentru a o ține pe ea în siguranță.
Ea este hotărâtă să se apere singură...
O lectură captivantă! Rose și Lukas sunt un cuplu care luptă cu tot ce le stă împotrivă pentru iubirea lor.

2020-10-02 11:08:23

Asii de inima Vol.3: Asul de trefla - Stanciu Crina

Ultimul volum al seriei ne confruntă cu dușmanul: Austin de LaBassiesse.
Lukas pleacă singur într-o călătorie, iar Rose, întoarsă la Las Vegas, are parte de o înscenare și se trezește arestată pentru crimă.
Se pare că mișcările dușmanului sunt clare. Rămâne de văzut ce va face Lukas în acest joc de șah cu o miză atât de importantă...
Dar adevărurile demult îngropate care ies acum la suprafață par a provoca răni adânci. Iar vălul care acoperea toată durerea lui Rose pare a se destrăma atunci când tânăra află că propriul ei tată este în viață.
De aici avem parte de o cursă contra cronometru, de pericole și dușmani ce pândesc din toate părțile și de agenți sub acoperire infiltrați pe teritoriul dușmanului.
O poveste plină de răsturnări de situație și pericole, de emoții ce te țin captiv între paginile cărții până la final, de iubirea care trece dincolo de orice obstacol și care luptă pentru a avea parte de fericirea mult dorită.

2020-10-02 11:08:23

Dintotdeauna tu - Colleen Hoover

“Dintotdeauna TU” este romanul care ne vorbește despre familie cu bune și rele, despre armonie și dezechilibru, despre diferențele de gândire dintre părinți și copii, despre lipsa comunicării și rebeliune, dar și despre puterea iertării, iubirea dincolo de limite și împăcare. O carte pe care fiecare adolescent ar trebui să o citească și să tragă anumite concluzii din ea. Intensă, cu o gamă variată de sentimente, cartea îți reține atenția chiar de la început și te poartă prin poveste cu sufletul la gură. În același timp, te face să te intrebi cum ai reacționa tu dacă ai fi mama sau fiica.
O lecție de viață care te prinde între paginile ei, te face să o trăiești.

2020-10-02 11:00:01

Calendar Girl vol.3 - Audrey Carlan

O carte interesantă, ușor de citit, care nu te solicita, cu ușoare urme de umor. Mi-a plăcut foarte mult Wes, mi S-a părut un bărbat stabil, care știe ce își dorește în viața.
Mia este o fata încercată de viața, care rezista și face tot posibilul să-și rezolve problemele. Cu toate ca nu prea am fost de acord cu deciziile ei, mă întreb dacă acest an îi va fi sau nu benefic...

2020-10-02 11:00:01

Bucatarie 2007 - Dan Chiriac, Violeta Borzea

Absolut utilă. Chiar și pentru începătorii în Bucătărie. Ca sa nu mai zic nimic de faptul ca îți explica totul pe capitole, nimic neramanand neelucidat.
Fiecare rețetă in parte este detaliata suficient cât să înțeleagă tot omul.
Mi-a plăcut foarte mult și coperta, clasică, caldă.

2020-10-02 10:53:23

Disney. Elena din Avalor - Aventurile unei printese

O carte plină de magie pentru cei mici. Mi-a plăcut faptul că este cartonată, deci rezista in mânuțele mici și neîndemânatice.
O poveste despre prietenie și curaj, ușoară și plină de aventură, cu ilustrații captivante.

2020-10-02 10:38:23

O noua speranta - Sandra Brown

Cyn și Worth se cunosc încă din facultate, de pe vremea când aceasta era iubita prietenului său. Prieteni de o viață, au trecut prin multe împreună iar Worth i-a fost aproape atunci când Tim, soțul ei, a murit într-un accident de mașină.
Dar, prietenia le este pusă în pericol după un weekend petrecut la Acapulco, când cei doi cad pradă atracției apărute fulgerător între ei. După o noapte pasională, cei doi se luptă cu emoțiile apărute între ei. Mai ales Cyn.
O lectură ușoară și relaxantă ce te face să speri că dragostea plutește în aer pentru fiecare.
Gelozie, lupte interioare, atracție arzătoare, totul condimentat cu suspansul oferit de barierele pe care Cyn trebuie să le depășească... Dacă o face sau nu, rămâne de văzut.
O lectură caldă, plină de emoție și speranță.

2020-10-02 10:38:23

Baiatul din camera alba - Karl Olsberg

Dacă descrierea acestei cărți nu era suficientă să-mi atragă atenția, cu siguranță, acest fragment a reușit din plin.
Autorul Karl Olsberg a reușit să-mi ofere o lectură incitantă, plină de suspans și învăluită în mister.
Încă de la primul capitol pătrundem în mintea lui Manuel și ne confruntăm cu gândurile și întrebările acestuia.
Îmi place stilul concis și direct al autorului, felul în care transmite informațiile cititorului. Simplu, la obiect.
O lectură care ne supune unor emoții puternice, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva o asemenea realitate este sau va fi posibilă într-un viitor apropiat? La cum avansează tehnologia, totul este posibil!
O lectură captivantă!

2020-06-20 12:17:42

Secret Elements. In mrejele pamantului - Johanna Danninger

Autoarea Johanna Danninger mi-a oferit o călătorie într-o lume deosebită. O combinație de vechi și nou, de magie și realitate, de basm împletit cu cruda realitate. Eterna luptă dintre bine și rău continuă în volumul de față, echipa lui Jay încercând să dea peste Spiritul Pământului.
O continuare de serie absolut deosebită!

2020-06-19 12:00:06

Copilaria fermecata - Ioana Trif

Copilăria fermecată este o colecție de povești care ne stârnesc o variată gamă de emoții: dor, bucurie, fericire…; este o invitație deschisă la bucurie; ca atunci când deschizi un vechi album de fotografii. Cred că fiecare dintre noi, cei care au crescut având bunici la țară știe ce vreau să spun!
O carte care se citește ușor, dar care te invită la ore și ore de visare, de aduceri aminte. Deși este formată din mai multe povestiri, acestea curg una din alta, evocând anumite momente importante ale copilăriei, avându-i în prim plan pe gemeni— Novac și Gruia, din punctul lor de vedere fiind relatate poveștile.

2020-06-12 12:32:35

Rivali Vol.1: Rivalul perfect - Ivo Dima

O lectură care te ține pe jar de la început până la sfârșit. Cu secrete ascunse, durere, suferință și abuzuri, cu momente tensionate.
Doi tineri care au toate motivele să se urască unul pe altul, o iubire care-i mistuie și greșelile tinereții. Cu personaje foarte bine conturate, reale, încăpățânate, o acțiune plină de hopuri și umor.

2020-06-11 02:00:06

Solaris - Stanislaw Lem

O lectură intensă, interesantă, care te prinde de la primele pagini. O carte care se citește ușor și te poartă intr-o adevarata aventură. Lem a reușit sa ofere o poveste plină de suspans si adrenalina.

2020-05-16 10:28:11

Lego Star Wars. Snowspeeder Ordinul Intai

Un joc lego perfect pentru gândire, imaginație si dexteritate. Cei mici petrec câteva ore pana sa rezolve legoul și apoi începe distracția! Cursa se poate întinde pe mai multe ore pana sa aflam câștigătorul.

2020-05-16 10:13:11

Turnul zorilor. Seria Tronul de clestar. Vol.6 - Sarah J. Maas

O carte pe care am așteptat-o cu nerăbdare chiar de când am citit volumul 5. O carte a schimbării perspectivelor, a primilor ce văd situația din alte unghiuri.
De data aceasta, în centrul acțiunii îi avem pe Chaol și Nesryn: Căpitanul gărzii regelui din Adarlan și Mâna regelui. Cei doi ajung în khaganatul Antica cu două scopuri. Vindecare și alianțe.
Antica este construit după chipul Mongoliei ca să spunem așa. Unirea triburilor, modul de trai, felul in care sunt tratați toți.
Pe lângă toate acestea pătrundem în vechile legende și mituri, aflăm despre alte creaturi magice, despre magia care este liberă aici.
În același stil captivant și plin de adrenalină și suspans, Sarah J. Maas a reușit să ducă povestea mai departe într-un mod ingenios și neașteptat.
Cu momente pline de romantism, de curaj, de învățare, “Turnul zorilor” ne poartă într-o aventură care este încă departe de a-și găsi finalul.

2020-05-08 09:58:07

Regatul sfaramat - Erin Watt

Regatul sfărâmat aduce cititorilor nu doar continuarea poveștii de dragoste dintre Easton și Hartley. Ne arată că părinții adevărați sunt cei care își iubesc cu adevărat copiii, neținând seama de ADN-ul lor.
Avem parte de multe răsturnări de situație absolut neașteptate, evenimente care te întristează dar și care scot în evidență faptul că banii nu aduc fericirea, că familia este formată din oameni cărora le pasă unii de alții indiferent de greșelile pe care le fac.
Atât Easton cât și Hartley trec prin adevărate încercări care le pun la încercare rezistența lor ca și cuplu.
Nici nu vreau să mă gândesc cum este pentru Ella și Easton să înțeleagă că Steve a fost doar un laș care nu și-a asumat niciodată nici o responsabilitate.
Nici Hartley nu o duce mai bine. Tatăl ei îi spune înainte să moară că nu a dorit niciodată să aibă copii, că îi pare rău că nu a împins-o mai tale la spital, astfel încât să pățească ceva mai grav decât o amnezie....
Sunt situații cu care fiecare dintre ei trebuie să se împace. Și familia Royal să rămână unită indiferent de ceea ce face fiecare dintre ei, să se accepte unul pe celălalt indiferent de defectele fiecăruia.
O lectură antrenantă, o poveste care nu te lasă să o abandonezi până la sfârșit.
Aș fi vrut ca Reed și Gideon să fie mai prezenți. De asemenea, mi-aș dori să aflăm poveștile anumitor personaje: Dylan, Gideon și Savannah, gemenii Sebastian și Sawyer... Ei, aici mai putem avea o speranță! Poate vom avea parte de ele!

2020-05-06 11:28:06

Callie and Kayden. Asa cum e scris in stele - Jessica Sorensen

O poveste despre diferitele tipuri de abuzuri pe care le suferă copiii. O lectură care-ți rupe sufletul în bucăți, te face să privești mai în profunzime anumite aspecte.
Callie este o tânără cu un comportament ciudat, de la vârsta de 12 ani schimbându-se complet. Pe măsură ce i-am aflat povestea am înțeles și de ce nu a spus nimănui. Dar încă mă întreb cum de părinții ei nu au încercat mai mult să își dea seama ce s-a petrecut.
Kayden este fundaș în echipa liceului și învață în aceeași facultate cu Callie. Aflam că sunt din același oraș, dar tânărul abia acum o descoperă cu adevărat. La rândul lui, Kayden a fost abuzat de tatăl său încă de la o vârstă fragedă. Băiatul a fost bătut frecvent de tatăl său, dar nu a spus nimănui despre ceea ce se întâmpla.
O lectură care se joacă cu emoțiile cititorului și care te face să suferi când te gândești la toate traumele și suferința prin care pot trece unii tineri fără ca cei din jur să bănuiască ceva.
Emoțiile și speranțele sunt cele care ne fac să citim întreaga carte!

2020-05-06 11:28:06

Un aranjament indraznet - Joanna Shupe

Nora, fiica căzută în dizgrație a unui conte englez, trimisa la New York pentru a-și gasi un soț, este hotărâtă să facă tot posibilul ca tatăl ei sa o cheme acasă. Dorul de Robert- iubitul lăsat în urma este cel care îi dă curaj.
Astfel, ajunge să-i facă o propunere neobișnuită celui mai destrăbălat om din oraș: Julius! O logodnă falsă care să-i oripileze tatăl și să-l determine să o cheme înapoi...
Cei doi pornesc hotărâți în această aventură, încercând să-și atingă fiecare scopurile. Dar, sentimentele și atracția ce apar între ei le dauplanurile peste cap. De aici, începe o luptă constantă a fiecăruia pentru a-și atinge propriul țel...
Apar provocări ce le pun viețile în pericol, comploturi care riscă să se termine cu o tragedie. Cu toate acestea, atât Nora cât și Julius realizează că dragostea poate să apară atunci când nu te aștepți și să îți ofere bucurii fără margini.
O lectură care împletește umorul cu romantismul într-o poveste emoționantă.

2020-05-06 11:28:06

O intelegere scandaloasa - Joanna Shupe

O înțelegere scandaloasă este povestea dintre o lady britanică destul de faimoasă— Lady Eva Hyde, fiica unui celebru arhitect, care a fost poreclită de înalta societate Lady Ghinionista. Asta după fiecare dintre cei trei logodnici a decedat...
O tânără foarte sigură pe ea și care luptă din toate puterile pentru a-și atinge scopurile: vrea să fie revunoscută drept prima femeie arhitect. Tânăra are suficient curaj cât să încerce să pătrundă într-o lume dominată de bărbați care au o concepție aparte fată de atribuțiile femeilor.
Pentru a proiecta un hotel la New York este nevoită să facă uz de renumele tatălui său. Și nu doar atât... se vede nevoită să ascundă boala avansată a tatălui, din simplu motiv că tratamentul costă o mulțime de bani pe care fata nu îi are.
Îl cunoaștem pe Phillip Mansfield, un personaj aparte. Sigur pe el, puternic și dur, care luptă pentru ceea ce își dorește. Acesta este cel care construiește hotelul, un om intransigent, ale cărui opinii sunt de obicei ascultate fără comentarii.
Cei doi au parte de o întâlnire fierbinte pe vasul care revine pe continentul american. Iar Eva este șocată să descopere că aventura ei cu un străin a ajuns să se interpună și în viața ei de zi cu zi.
Astfel, avem parte de o poveste de dragoste cu multă pasiune și emoții care reușesc să prindă în mreje cititorul.

2020-05-06 11:28:06

Mostenitorii pamantului - Ildefonso Falcones

O călătorie inedită, plină de culoare și savoare, în fascinanta Barcelona, în perioada medievală. O lecție de istorie care-ți rămâne întipărită în memorie! O istorie altfel decât o găsești în manualele de istorie. Și pe care o simți ca și când ai fi fost transportat acolo.
“Moștenitorii pământului” este continuarea romanului “Catedrala mării” — roman pe care mi-aș dori să-l văd reeditat la editura Rao.
Până în prezent nu am citit nici una dintre cărțile autorului, dar am fost impresionată de stilul în care te poartă prin istoria medievală a Barcelonei, te face să înțelegi epoca, oamenii și modul lor de gândire, să vezi diferențele sociale, părțile bune și rele ale epocii.
O călătorie prin mai multe decenii ale secolelor XIV -XV în Barcelona, alături de Hugo Llor pe care-l vedem maturizat mult prea devreme.
O lectură care îți pune la încercare cunoștințele despre istorie. Autorul ilustrează o frescă a Barcelonei medievale.

2020-05-06 11:28:06

Magnatul - Joanna Shupe

Emmett Cavanaugh și Elizabeth Sloane sunt pe cât de diferiți pe atât de asemănători. El este un magnat al oțelului care provine din clasa de jos, ea este o tânără ce aparține aristocrației.
O tânără care-și dorește să deschidă o firmă și să facă investiții la bursă, într-o vreme în care femeilor nu li se permitea așa ceva.
O apariție în casa lui, o cerere de investire și câteva întâlniri la cină, le schimbă complet viața. O conjunctură de evenimente ce se încheie cu căsătoria celor doi. O căsătorie forțată de fratele ei pentru a salva aparentele...
Dar situație se schimbă pe măsură ce tinerii noștrii încep să se cunoască unul pe altul. Asistăm la electricitatea statică care sfârâie în jurul lor de câte ori cei doi se află împreună, atracția fulgerătoare dintre ei fiind vizibilă.
Deși nu are încredere în Elizabeth și face o mulțime de presupuneri eronate la adresa ei, care îi produc suferință tinerei, Emmett nu poate decât să încerce să se apere de propriile sentimente.
O serie de întâmplări care ne țin cu sufletul la gură, pasiunea arzătoare dintre cei doi și sentimentele lor sincere, fac din “Mogulul” o carte absolut superbă!

2020-05-06 11:28:06

Barbatul visurilor mele - Johanna Lindsey

Ce se întâmplă când o frumusețe precum domnișoara Megan Penworthy este umilită public de o contesă? Ia hotărârea de a se căsători cu un duce!!! O mândră și frumoasă roșcată plină de temperament, căreia îi place să discute în contradictoriu cu propria conștiință, cu o singură prietenă adevărată, aceasta reușește să devină în ochii cititorului o eroină delicioasă.
Când îl cunoaște pe noul crescător de cai al tatălui ei, între cei doi sar scântei. Devlin Jefferys este un personaj cu totul atipic, care reușește să îi dea mereu replica lui Megan, ba mai mult, reușește să o incite de fiecare dată. Atracția dintre cei doi se simte de câte ori cei doi se află unul în preajma celuilalt.
Totuși, printr-un concurs de împrejurări, cei doi se văd nevoiți să se căsătorească...
Am putea crede că de acum poveste este simplă, nu-i așa? Dar ce credeți că se întâmplă când tânăra descoperă că nu s-a căsătorit cu crescătorul de cai ci chiar cu ducele cu care spusese că se va căsători? Și ce te faci când acel duce crede că grajdurile și caii lui erau tot ce își dorea tânăra sa soție?
Avem parte de multe situații pline de umor, de momente tensionate și pline de emoții, de replici spumoase.
“Bărbatul visurilor mele” este o carte delicioasă care aduce un moment de bucurie cititorului.

2020-05-06 11:28:06

O iubire neasteptata - Heidi McLaughlin

Mi-a plăcut mult!

2020-05-06 11:13:06

Gramatica practica a limbii romane 2008 - Stefania Popescu

Foarte utilă!

2020-04-13 12:31:07

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

O poveste frumoasa pe care am citit-o pe nerăsuflate.

2020-04-13 12:31:07

Florile raului - Charles Baudelaire

Superba!

2020-04-03 11:08:26

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Frumoasa si amuzanta.

2020-04-03 11:08:26

Ticalos la patru ace - Vi Keeland, Penelope Ward

Superba carte! Emoție si relaxare!

2020-04-03 11:08:26

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Noiembrie 1863, Franklin, Tennessee...
Acțiunea cărții de față începe în perioada Războiului Civil din America. O perioadă în care Nordul și Sudul au fost inamici. Când s-au războit frați între ei. Un război în care au fost pierdute mult prea multe vieți omenești.
O cunoaștem pe Aletta, rămasă văduvă de război, mama unui băiețel absolut adorabil — Andrew— de doar șase ani și însărcinată cu al doilea copil. Este concediată, amenințată de bancă că va fi evacuată dacă nu reușește să își plătească împrumutul la casă.... O situație mai mult decât disperată.
Și totuși, nu își pierde credința în Dumnezeu.
Astfel apar în viața ei conacul Carnton și Societatea Femeilor pentru Ajutorarea Soldaților. Un eveniment la care este angajată ca bucătar- patiser. Aici reușește să își facă mulți prieteni și îl cunoaște pe căpitanul Jake Winston.
Un țintaș care în urma unei răni și-a pierdut acuratețea vederii la distanță... Ce poate face un țintaș care nu vede bine?! Jake este un bărbat care-și iubește țara și crede în idealurile pentru care luptă. Un om cu suflet bun, cald, care descoperă în Aletta un suflet pereche.
Fiecare dintre ei luptă cu propriile sentimente, mai cu seamă Aletta.
Autoarea Tamera Alexander reușește să impresioneze prin emoțiile pe care le transmite cititorului și prin mesajul cărții: miracolele de Crăciun se întâmplă! Atunci când crezi că o rezolvare este imposibilă, când te crezi doborât la pământ fără a vedea vreo soluție, Dumnezeu găsește întotdeauna o rezolvare.

2019-12-03 12:21:31

Lacrimi de ingeri - Ioana Dumitrachescu

O carte cu potențial, dar care nu reușește sa facă altceva decât sa plictisească.

2019-07-09 07:00:21

Cinci motive sa o iei de la capat - K.A. Tucker

Reese și Ben... doi tineri cum nu se poate mai diferiți și totuși, atât de asemănători! O poveste frumoasa, captivanta si cu multe emoții. Poveste de viața, de curaj, despre asumarea riscurilor... O iubire care îți rămâne în suflet!

2019-07-09 12:52:50

Imbratiseaza-mi defectele Vol.1 - Andrada Rezmuves

Îmbrățișează-mi defectele este o lecție de viață învățată prin lacrimi, durere și suferință. Este maturizarea timpurie predată de soarta crudă. O carte care se joacă cu emoțiile celui ce citește, captează atenția și stârnește interesul.
Personaje bine realizate, credibile, cu calități și defecte, care fac greșeli și învață din ele.

2019-07-09 12:52:50

Mulţumesc din suflet, Geo! 🥰

Rezmuves Andrada - 2019-07-09 01:42:02

Momentul nostru infinit - Lauren Myracle

O carte foarte frumoasa, de citit si recitit. Relaxanta, perfecta după o săptămâna obositoare.

2019-04-16 04:59:17

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

O carte drăguța!

2019-04-08 10:28:43

Mai presus de mandrie - Roberta Ariana

Frumoasa si alerta, cu mult suspans! O carte bine scrisă, pentru un debut literar.

2019-04-05 12:00:21

Spulbera-ma. Seria Atingerea lui Juliette Vol.1 - Tahereh Mafi

O carte foarte frumoasa, citită pe nerăsuflate! O lume aparte!

2018-06-20 11:26:05


sus
Feedback Wishlist