Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Lecturi pentru Mini Cititori
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Beatrice55

2 aprecieri

2 review-uri

Review-uri

Super pisici - Ashley Morgan

O super-carte,indispensabilă pentru iubitorii de pisici,care scoate la iveală poveștile de viață bulversante si totodata la fel de emoționante ale unor feline eroine,luptătoare, ce dau dovadă de ardoarea si capacitatea de a rămâne în preajma stăpânilor în fiecare moment de cumpănă si agonizare.De asemenea vor fi întâlnite pe parcurs și pisici mofturoase, sentimentale, curajoase, veleitare, istețe, agile, având o mulțime de aptitudini și calități și multe altele,ale căror povești așteaptă să fie descoperite,din moduri de percepție diferite.Un roman care îți va schimba pe deplin viziunea si prisma reflectărilor asupra animalului tău de companie.Un ghid perfect amănunțit pentru cei ce vor sa se se armonizeze cu firea epatantă si cu stilul de viață pătrunzător al acestei ființe adorate de mii de oameni.
Pe lângă toate povestirile relatate pe care le are la bază cartea,sunt incluse și alte informații a caror prețiozitate sugerează, de la sine, curiozități captivante și frapante despre viața acestui animal aparte,printre care se numără și subiecte specifice precum:,,Al șaselea simț al pisicii.Forța surnaturală de prezicere a viitorului", ,,Mitul pisicilor negre", ,,Pasiunea unui președinte american pentru pisici", ,,Instinctele materne", ,,Mieunatul pisicii", ,,Aterizarea in picioare", ,,Vindecarea prin terapie cu pisici", ,,Inteligența felină vs inteligența canină" , ,,Moduri eficiente de a-ți stăpâni pisica" etc.
RECOMAND CARTEA CU SUFICIENTĂ CONVINGERE ASUPRA CALITATII! O LECTURA ORIGINALĂ LA UN PREȚ SPECIAL ȘI O OFERTĂ DE NEREFUZAT PENTRU O OCAZIE NEMAIÎNTÂLNITĂ,ACEEA DE A EXPLORA UNIVERSUL ABSTRACT AL FELINELOR!
Și pentru că le prețuim zi de zi,și nu doar pentru torsul lor,ci și pentru profundul atașament al lor față de noi:La multi ani tuturor pisicilor din lume!
#8august=Ziua Internațională a pisicii

2020-08-08 08:24:15

De ce nu sunt inger. Povesti de trecut timpul cu folos

Într-un conținut atât de scurt,de mărginit cu adevărat se poate afla o necuprinsă învățătură de spirit...Scrierea de față întruchipează, în sine,
idealuri creștine de urmat și povețe duhovnicești,încărcate de adevăruri și înțelesuri tainice,nepătrunse de firea umană. Tâlcuirea istorisirilor sfinte din această neasemuită carte devine pentru cititor,totodată,un prilej de predilecție pentru viața sufletului,dictată de aspirații înălțătoare, mântuitoare.Un colaj de povestiri creștine,presărate cu stropi de înțelepciune ce izvorăsc din apa vietii,harul Sf.Duh.

2020-08-08 06:24:15


sus
Feedback Wishlist
//