Categorii:
inchide meniul
Lecturi pentru Mini Cititori
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

TIMOTIN

0 aprecieri

27 review-uri

Review-uri

Nefilimii si invataturile lor despre 2012 si ce va urma - Theolyn Cortens

Iata ceva, ceva tare ezoteric. Ce ziceti?! Ati citit "A 12-a Planeta" a lui Zecharia Sitchin, ca sa va puteti imagina ce fel de Next Level e asta?? (Sa va dau un mic indiciu. A 12a planeta, nu-i tocmai a 12a, ci poate a 11a, ce.., o sfarsi la fel de tragic ca si Tiamatul. Dar despre asta nu mai atesta nimeni nimic, ci doar Zecharia Sitchin bolboroseste ceva.)

2021-01-18 02:20:28

Disney: Bia. Lumea mea, visurile mele. Jurnal secret

In vreme ce majoritatea spune "amore mio”, unii sau cativa "stiu IO"?!

2021-01-10 07:51:25

Regatele pierdute - Zecharia Sitchin

Pagina 39: «Savantii nu accepta cu usurinta teoria referitoare la traversarea oceanului cu barcile in urma cu 15.000 sau 20.000 de ani. Omul, sustin ei, era o fiinta prea inapoiata pentru a construi vase care sa reziste unei calatorii pe ocean si sa navigheze pe marile planetei. Omul a reusit abia in pragul civilizatiei sumeriene, la inceputul mileniului patru, inainte de Cristos, sa inventeze mijloace de transport pe distante mai lungi: caruta cu roti pentru transportul terestru si barca pentru transportul pe mare. //Dar sumerienii insusi au considerat ca asa s-au petrecut lucrurile dupa potop. Sumerienii au spus de nenumarate ori ca pe pamant existase o civilizatie foarte avansata inainte de potop – civilizatie intemeiata de cei care au venit de pe planeta lui Anu si care a continuat printr-o linie de "semizei" longevivi, copii rezultati in urma casatoriei dintre extraterestri (termenul biblic este "nefilimi") si "fiicele omului".» Deci iata cum s-a impartit Comuna Primitiva la inceputuri pe intreg pamantul. Deci, pana la urma, ce Comuna Primitiva mai poate fi asta?!! Tot aia de pe bancile lui Impuscatu?! Din contra parintele Comunismului, Karl Marx, avea nevoie sa se ateste cumva existenta vreunei Comune Primitive, pentru ca doar si numai asa isi putea justifica ratiunea ideii de Comuna Inalt Avansata Spiritual. Dar daca pentru teza sa aceasta Comuna Primitiva a fost o pura inventie, o minciuna cum ar veni?!!

2021-01-10 07:21:25

Cartea pierduta a lui Enki - Zecharia Sitchin

Iata o carte ce chiar va pune pe ganduri de ce oare o mare faptura cereasca, precum Enki, ar fi neaparat de fapt si o faptura senila si care nu prea mai stie ce face cu lucrurile, cand tot mai clar asa ceva chiar ca fu cu neputinta, pe motiv de... mare creator al acestei lumi. Cum rezulta clar din carte ca Enki chiar n-ar fi uitat nicicand nimic dupa felul cum construi lumea, nu rezulta si limpede ca in mod cert acea carte pierduta, mai repede, a si inmormantat-o cu mare grija ca nu cumva sa razbata asa ceva. Ce anume?? (Probabil aia ca zeita Tiamat oricand va da putere fapturilor peste alte veacuri sa vorbeasca adevarul despre cartea aceea cu disparitia planetei mama din Cosmos, Planeta Tiamat. Care nu poate decat a-l arata pe acest Enki intr-o postura cu totul diferita, si anume, de fiinta ce se lupta a crea o lume noua doar pentru a nu se afla ce fu mai inainte de aceasta creatie. Si anume -un misel de mana a doua, ce nici macar nu lupta cu adevarat. Ci isi sacrifica satelitii propriei sale planete, ca izbind din toate puterile Tiamatul, bineinteles ca planeta s-a cam rupt in doua.) Doar ca vreau a va dezvalui eu tuturor ceva acum din cum stiu eu ca poate face implozie o planeta. Voi cum judecati? Ca o planeta se dezintegreaza in urma unei coliziuni cu meteoriti mai mari, mai in viteza?? Sau in urma otravirii magmei sale planetare intr-anume fel, cat bubuind in ultimul hal placile tectonice, nu-s de mirare catusi de putin tandarile rezultate?? Vedeti si voi acuma cum va place cartea, caci zeita Tiamat de la groapa nu reiese de niciunde ca se va mai intoarce.

2021-01-10 04:36:25

Pisicile Razboinice Vol.3: Padurea secretelor - Erin Hunter

Pisicutza Pis-pis-pis ia-ti o halebarda, ca altfel... Lumea Povestilor pleaca la dentist??

2021-01-09 10:36:18

Pisicile Razboinice Vol.2: Foc si gheata - Erin Hunter

Pisicutza Pis-pis-pis ia-ti o halebarda, ca altfel... Lumea Povestilor pleaca la dentist??

2021-01-09 10:36:18

Pisicile Razboinice Vol.1: In inima padurii - Erin Hunter

Pisicutza Pis-pis-pis ia-ti o halebarda, ca altfel... Lumea Povestilor pleaca la dentist??

2021-01-09 10:36:18

Cutremurul Mondial I: Pajistea Dragonului - Scarlett Thomas

Vai ce frumoasa carte! Am si bagat-o la Urgente De Viitor. Caci mai am inca multe pe aceeasi agenda.

2021-01-03 07:55:13

Trepte spre cer - Zecharia Sitchin

O carte din care reiese parca mereu, mereu unul si acelasi lucru ce de veacuri pare a nu se lega catusi de putin de noi, ci mereu tot ar "reiesi" din noi insine. Cum tot implementandu-ni-se notiunea de “demnitate", de destepti ce suntem tot ne separam ca uleiul de ea, ridicandu-ne sau coborandu-ne intr-o sfera tot mai sinistra, ca… tot timpul parca cineva ar avea ceva cu noi si ne-ar impinge de la spate pe niste "Trepte Catre Cer", nicicand nefacandu-ni-se dreptate??! Dreptate la ce?! Ca ne impartiram candva in doua?? In niste babuini speriati de ticalosia ce ateriza printre noi si altii curiosi si uimiti cine-or fi noile fiinte din cer nou aparute pe pamant. Ce sa faca si zeii??! Tot aia. "Celui ce are i se va mai da. Pe cand celui ce n-are i se va lua si ce are." Mai exact: «Daca tot par preocupati si uimiti dupa noi, hai sa vedem daca ne pot fi de folos cu ceva. Pe cand alorlalti cu atat mai bine. Pururea o vesnica spaima si groaza cu ei.» (De ce nota maxima?! Fiindca desi pare ca a unui individ rupt de realitate si cotidian, tot luand-o nu stiu cum catre nori, asa o fi aici?? Sau unele scrieri isi tot baga nota maxima, impiedicand de veacuri reflectarea nu numai marilor adevaruri istorice, dar... si, inca din antichitate, construirea nu a unor trepte, ci... a unor aparate catre... cosmos. E iacata care "cer". Ca despre asta e vorba aici.)

2020-12-16 10:53:50

Gestapo. Istoria politiei secrete a lui Hitler - Rupert Butler

Pai daca putem extrage, spre descrierea acestei carti asa ceva, nu putem trage si o noua concluzie ca si evreii mint de ingheata apele cu privire la milioanele de evrei macelariti in ultimul hal?? Nu rezulta limpede ca daca insasi unui executant criminal i se face de mare ameteala, dupa cu atat mai mult timp ori ii lasa puterile pe multi alti executanti, ori vor fi nevoiti cu totii s-o lase mai moale??! (Ia ca cumpar si eu in curand cartea asta sa pot face un Review mai ca lumea. Dar pana atunci luna asta vreau sa termin deocamdata cu... Zecharia Sitchin.)

2020-12-16 09:53:50

O lume ascunsa - Raymond Bernard

Pai si normal! Cum nu se poate face Card De Identitate pentru asa ceva si cetatenia celor de acolo doar ei intre ei, si.., doar a ne selecta. Asta ne e soarta. Celor ce nu le place ca de pe Cardul De Identitate mai reiese si vodca, vor trebui sa se impace in cele din urma si cu copca. Sunt selectati doar cei ce mereu le place sa mestereasca ori sa lucreze la ceva. Cetetanie cu aceia nu tine ca la cei ce umbla husi marginea cu sorcova. Si asta ca asa a fost intruna legea firi. Cei ce umbla cu prostii intr-un tarziu s-ajunga prietenii pustiei. In foarte scurt timp suprafata pamantului va fi cea mai trista lume.

2020-12-06 06:57:33

Anunnaki din Nibiru - Gerald R. Clark

Pai cam da, exista si riscul ca unii oameni citind-o ar cam fi in stare sa se intrebe «da, daca provenienta mea genetica o fi de tip mai mult ENK, ce sperante in vreo Trezire Spirituala sa-mi mai pun eu??!». Cartea abunda in o sumedenie de lamuriri tehnice care de multe ori pot deprima. Dar totodata pot anunta orice cititor ca daca ceea ce citeste, citeste un picut mai aprofundat, ar putea reconstata ca toate persoanele ENK, cu trecerea timpului, mai toate si-au agatat existenta in persoane ENL, pentru care procreand mai departe si-au imbunatatit gena secol de secol, pe parcursul acestor mii de ani, pana acolo ca nu mai exista fiinta insuficienta spiritual mai deloc. Si cum cele ce-or mai fi ramas in genere se separa net de societate si traiesc in altfel de grupuri de cum cunoastem noi lumea, nu exista chiar nici o temere de neputinta implinirii spirituale in acest sens.

2020-12-04 01:55:59

Illuminati - Jim Marrs

A mai mare greseala: sa zici in sinea ta nu-mi trebuie banii acestia ca simt ca ma infioara. De fiecare data nu numai ca esti liber sa alegi cum sa traiesti, dar… vei fi chiar si respins de-acolo de unde nu corespunzi. Deci ce rezulta??! Ca niciodata preferintele si adeziunea ta catre ceea ce simti, catre ce te cheama, si-ti face placere nu-ti va da fiori. Inveti ceva va fi bine de tine. Inveti altceva depinde in continuare si de aia din tine ce te mentine, nu numai de adeziune si apartenenta ta. Aceste formalitati in special au fost facute pentru favoriti. Rezulta in mod sigur ca vei ajunge si tu ca multi altii printre respinsi?? Asta este! Numai daca multimea problemelor ce te inconjoara va fi mai mare ca posibilitatile, atunci si reorientarea. Altfel, si in toate cazurile, dupa cum si cartea e extrem de limpede, nu e deloc bine.

2020-11-23 08:00:17

Secretul Shambhalei - James Redfield

Pai daca se da din secretul asta cam 54% publicitatii, odata cu asta si… simtul greutatii, daca nu al cetzii??!

2020-11-23 06:55:06

In interiorul Pamantului: Al doilea tunel - Radu Cinamar

Si cand te gandesti ca tot asa si profesorii din facultate ca si Radu Cinamar. «Va rog, sau va invit a avea puterea, de… a uita tot ce invatarati pana ieri. Pe un singur motiv: Treapta superioara de viata la care ati ajuns e si acea piatra ce…, chiar nu mai face parte din… tinutul mediocritatii.» Despre ce e vorba si ce vor oare sa ne comunice oare acesti profesori?? Ca… de fiecare data cand ne vom gandi cu nostalgie la liceu, poate ghici cineva ce e naspa in facultate la aceasta atitudine?? E naspa aia ca… campul muncii de dupa facultate, va fi de fapt bucuria anilor de nostalgie pe care ii petrecuram in facultate, de zece ori mai sclipitori ca cei din liceu. Caci daca s-ar amesteca la nesfarsit aceste sentimente, stralucirea mintii noastre va fi una tulbure si nicidecum una imbucuratoare, sfarsind intr-o confuzie pe an ce trece cu atat mai mare. Exact asa. //Tot asa si cu campul acestei ascensiuni spirituale sau acestor AccessDenied.uri ce pe unii din noi ne impiedica sa credem in asa ceva. Pe un singur motiv: Nu vom accepta niciodata sa ne lepadam de vesmantul nostru grosier in folosul celui urmator subtil, pentru ca parem vesnic a pierde venerarea nu stiu caror fetishuri. Acum ce pot zice. Ferice de cei saraci si neimpliniti cu aceste fetishuri, nu?!

2020-11-23 06:40:06

DVD Lumea Dinozaurilor - Doctorii de dinozauri. Sexul la dinozauri

Nimic nu poate fi mai trist decat sa stii sau sa ti se confirme, ca unele specii nu fura contaminate si izbite de ceva rau, ci... le disparu pur si simplu steaua de pe cer si tocmai d'aia nu au mai vazut clar inainte (Sa zicem, prin absurd, acea Planeta Maldek (ori Tiamat) dintre Marte si Jupiter de acum mii si mii de ani). Tocmai de aceea si cu orice prilej orice noua informatie ce poate hrani ceea ce te poate inspira o... voi recauta. (Ca urmare si acest DVD va intra pe agenda de achizitii viitoare.)

2020-11-17 11:49:46

DVD Raging Planet. Tornado. Volcano - Tornade. Vulcani

Pai, hm, la inceputuri, na, fu de bun augur treaba asta. Da acu!!? Vai de stelutele noastre din cap, care vom mai ramane printre cei vii.

2020-11-17 11:19:46

Sa nu atingi aceasta carte - Jan van Helsing

Caci undeva ar putea totusi fi scris: «Ori sa ramai asa cum esti, ori sa te schimbi pentru totdeauna.» Daca nu-i nici o nenorocire pentru primul caz, negresit pentru urmatorul??!

2020-11-17 10:00:01

12 zile .O initiere secreta in taramul tainic al zeilor - Radu Cinamar

Poate cum sa faci in doar 12 zile sa dispari de pe coordonata nesimtirii.

2020-11-17 09:49:46

Pai odata cu prima carte a lui Radu Cinamar, iata ca… se impune a ne impune un termen de antrenament. In sensul ca insasi cartea, fiind un adevarat training spiritual, si noi cititorii cei simpli tot poate in 12 zile vom reusi a remarca macazul viitorului intr-o oaresice neregula, cat, deviindu-l de pe pozitia TraseuCuCapDeMort, sa reusim a intrevede cu adevarat ceva mai de viitor.

TIMOTIN - 2020-11-23 08:25:18

Geneza uitata - Radu Cinamar

Momentul Probabil Al Lui Homo Ilumineisis

2020-11-17 09:49:46

Operatiunea Aldebaran. Cartea a 3-a - Jan Van Helsing

Nu cumva secretul fu si dezgropat si fu dat doar acelora ce nu le tremura mana!??

2020-11-17 07:49:46

Sclavii zeilor vol.1 - Michael Tellinger

Da daca s-ar tot codi cineva daca sa cumpere asa ceva sau nu, poate mai intai sa-si dea vreo nota la ceea ce crede despre ceea ce vede? De exemplu daca cartea de fata m-ar inspira «oare ce da ca face cartea asta? mai multa lumina, sau mai multa bezna? eu unde as da nota 3, sau 2? Luminii sau beznei??»

2020-11-17 07:49:46

Copiii matricei - David Icke

Iata si inceputul vreunei noi ere care... tocmai anunta un altfel de soare la Orizont, un altfel de Zori De Ziua. Sa dormim in continuare sau chiar sa-i intampinam asemeni zorilor de ziua de pe litoral??!

2020-11-17 07:34:46

Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX - Jan van Helsing

Trebuie sa o citesc mai intai si poate la final concluzia celor 5 stele. Motivul: simt nevoia a asista neaparat la a intelege importanta si mai apoi si pericolul de a face parte sau nu dintr-o Organizatie Secreta. (Doar ca am acumulat atatea carti pana acum, incat cea de fata... e doar acumulata in agenda MyComp, pentru a fi achizitionata mai tarziu.)

2020-11-17 07:34:46

Viitor cu cap de mort - In culisele puterii - Radu Cinamar

Daca tot intraram cu toti cum ar veni pe neasteptate in aceasta Sala a Proiectilor, atunci... haidem sa intram si in era LECTIILOR. Nu!?? (Adica la lectii noi, si proiecte noi.)

2020-11-08 01:00:01

Audiobook. Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes - Steve Harvey

Pai, desi e prima data cand o fac, cu toate ca nu stiu deloc ce inseamna aceasta, voi avea macar grija sau inspiratia de a zice macar atat: «Am avea nevoie de asemenea carte fiindca oricum nu mai e deloc firesc din 2020 incepand sa ne purtam majoritatea ca niste oameni marunti, gandind ca niste oameni de nimic.»

2020-11-08 12:55:31


sus
Feedback Wishlist
//