Categorii:
inchide meniul
-
Noutati 2021
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Monna R.

2 aprecieri

13 review-uri

Review-uri

Drumul catre noi - Ana Maria Ducuta

"Misiunea dumneavoastră este să aduceți un plus de bogăție spirituală în această lume, iar dacă pierdeți din vedere acest țel, vă ruinați spiritul".(W. WILSON)
O autoare minunată și cartea, pe măsură!

2020-11-17 06:34:46

Neuroimunitatea - Michael Schwartz, Anat London

O carte minunată, în care ni se prezintă teoria revoluționară potrivit căreia, sistemul imunitar menține creierul într-o stare bună, acesta fiind unul dintre sistemele indispensabile ale organismului care are rolul de a ne menține sănătatea. Fiind în căutarea izvorului tinereții, cercetările efectuate le-a condus pe aceste autoare la descoperirea potrivit căreia sistemul imunitar este"elixirul vieții ".

2020-09-11 11:00:06

Mintea tulburata - Eric R. Kandel

O carte captivantă, cu ajutorul căreia aflăm cum interacționează predispoziția genetică cu factorii de mediu, pentru a duce la apariția anumitor tulburări. Cu cât aflăm mai multe despre mințile neobișnuite, cu atât avem mai multe șanse, ca indivizi și ca societate, să înțelegem și să empatizăm cu cei care gândesc diferit, având tot mai puțin tendința de a-i stigmatiza sau a-i respinge.

2020-06-15 05:17:35

Miracolul telomerilor - Elizabeth Blackburn, Elissa Epel

O carte revoluționară care cuprinde articole privind ultimele cercetări din biologia telomerilor într-un limbaj adresat cititorului obișnuit. Îmbătrânirea umană este un joc de puzzle alcatuit din multe piese. Înțelegerea telomerilor ne ajută să vedem cum se asamblează piesele. Puteam să trăim mai bine și mai împlinit acum și în anii de mai târziu.

2020-06-11 11:32:34

Seneca despre invatatura - Seneca

"[...] pentru că, în anii tinereții, putem să învățăm, putem să ne modelăm bine spiritul, încă supus și fraged; pentru că vremea aceasta este potrivită pentru strădanii, potrivită să țină mintea trează prin studii și să exerseze trupul prin trudă:în anii care ne mai rămân suntem slabi și lâncezi și ne aflăm mai aproape de sfârșit. Să prețuim zilele noastre dintâi ca fiind cele mai bune și să ne folosim de ele. Să punem stăpânire pe timpul ce fuge. "

2020-05-31 07:46:45

Seneca despre libertate - Seneca

"Se cuvine să ne aplecăm asupra studiului și să ne fie familiari maeștrii înțelepciunii, pentru a ne deprinde cu învățăturile lor și să căutăm adevăruri ce încă nu au fost descoperite. În felul acesta, smulgând spiritul din sclavia cea mai josnică, el este menit propriei sale libertăți. Câtă vreme nu vei ști însă de ce anume trebuie să fugi, ce anume trebuie să cauți, ce este necesar și ce este fără rost, drept sau nedrept, ce faci tu nu va fi o călătorie, ci o rătăcire."

2020-05-24 12:31:41

Seneca despre timp - Seneca

"Să facem așa încât viața noastră, ca toate cele ce sunt de preț, să nu valoreze prin cantitate, ci prin calitate ;să ne folosim de măsura faptelor, nu a timpului.
Lungimea vieții nu depinde de mine:de mine depinde să trăiesc cu adevărat viața care este a mea."

2020-05-19 10:41:28

Seneca despre prietenie - Seneca

"Nimeni nu poate trăi fericit dacă este atent numai la sine, dacă întoarce totul în propriul său folos:se cuvine să trăiești pentru altul, dacă vrei să trăiești pentru tine.
Prietenul se cuvine să-l avem în suflet :sufletul nu este niciodată departe și în fiecare zi vede ce dorește."

2020-05-19 10:41:28

Antidepresiv la purtator - Manualul lui Epictet

"Cel dintâi și cel mai necesar capitol din filozofie este cel care se ocupă de principii, cum ar fi" să nu minți ". Cel de-al doilea ține de demonstrații, iar cel de-al treilea ține de temeiul și cercetarea acestora.
Așadar, cel de-al treilea capitol este necesar din pricina celui de-al doilea, și al doilea este necesar din pricina celui dintâi;cel mai necesar și cel la care trebuie să zăbovim este primul. Noi însă le facem de-a-ndoaselea:ne ocupăm de capitolul al treilea și facem din el întreaga noastră preocupare, iar pe cel dintâi îl trecem cu vederea aproape cu totul. Așadar, mințim, pe de-o parte, dar, pe de altă parte, avem la îndemână demonstrația că nu trebuie să mințim. "

2020-05-16 02:43:11

Puterea cuvantului rostit si alte scrieri - Florence Scovel Shinn

Autoarea, o susținătoare de vază a puterii gândurilor, pledează pentru înțelegerea și cunoașterea legii spirituale, punând accentul pe importanța afirmațiilor și pe modul în care acestea îți pot schimba viața.
Cartea reprezintă un compendiu al notelor ei, culese de unul dintre elevii săi și publicat postum.

2020-05-13 02:58:07

Alimente care ucid creierul - David Perlmutter, Kristin Loberg

Cartea oferă informații bine documentate din punct de vedere științific și psihologic și transmite un mesaj încurajator și anume faptul că afectiunile cerebrale pot fi prevenite, în mare măsură, prin alegerile pe care le facem. Soarta creierului nu ține de gene, cauza apariției bolilor neurodegenerative nu este în mod obligatoriu codificată în ADN, ci are legătură cu ceea ce mâncăm. Disfuncția creierului începe de la alimentație, mai mult incriminate se află cerealele moderne care afectează buna funcționare a creierului.

2020-05-13 01:58:07

Puterea extraordinara a subconstientului tau - Joseph Murphy

În această carte, dr. Joseph Murphy împletește înțelepciunea spirituală și veșnică cu analiza bazată pe știință, concretă, palpabilă, pentru a explica influența puterii subconștientului asupra vieții umane. De asemenea, se relatează exerciții simple, practice pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi. Se prezintă numeroase exemple din viata reală prin care se revelează modalități de creștere a încrederii în sine, îmbunătățiria sănătății, dezvoltarea prieteniei adevărate, întărirea relațiilor din cadrul anturajului și al familiei, dezvoltarea obiceiurilor bune și îmbunătățirea celor mai puțin bune.
Autorul face referiri frecvente la Sfânta Scriptură și oferă pasaje, atât din Noul Testament cât și din Vechiul Testament.
Lucrarea se bazează pe învățăturile și conceptele marilor teologi și filosofi, atât din timpurile străvechi cât și din cele contemporane. Învățăturile sunt aplicabile tuturor cititorilor de astăzi, indiferent de contextul spiritual al existenței lor.
Citind aceasta carte cu mintea deschisă și învățând să aplicăm aceste principii putem obține tot ceea ce ne dorim.
O carte care oferă mult și cu ajutorul căreia ne putem transforma în bine propriul destin.

2020-05-13 11:13:07

Ovidiu Bojor, Omul care a cucerit varfurile - Maria Timuc

Scrisă cu măiestrie, cartea de față este povestea vieții unui Om care a reușit să izbăvească în lumea aceasta și să aducă alinare și să arate, o cale către vindecare și alinare.
Un om remarcabil care a pus înainte de toate, iubirea față de Creator și față de Creație.
Cartea este bine structurată, unde veți găsi relatări din viața academicianului și veți afla lucruri interesante despre cercetările dumnealui, cât și o mulțime de sfaturi pentru viață care vă vor ajuta să fiți mai sănătoși și să trăiți și mai aproape de natură, o pledoarie pe care o face academicianul.
Un model demn de urmat care ne poate fi tuturor o călăuză către propria lumină și împlinire în viață.

2020-05-13 11:13:07


sus
Feedback Wishlist
//