Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
TOP 2019
Brand Minds
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Retete vegetariene - Berengere Abraham

0

35.7  Lei 42  Lei

sau 3570 de puncte. Detalii.

In stoc

Cod: RAO978-606-776-148-1

An aparitie: 2016

Autor: Berengere Abraham

Categoria: Bucatarie

Colectie: RAO Larousse

Editie: Cartonata

Editura: RAO

Format: 240x200

Nr. pagini: 104

Traducator: Lingua Connexion



Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Transport Gratuit peste 50 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

    Bine pentru corp, bun in farfurie! Bucataria vegetariana se bucura de mare popularitate printre cei care doresc sa adopte sau au adoptat deja un stil de viata sanatos. Descoperiti 55 de retete usor de preparat si secretele unor bucate savuroase si pline de calitati nutritive.
    3 ingrediente si 15 minute, doar de atat aveti nevoie pentru un meniu sanatos, format din alimente sanatoase si pline de vitamine care fac bine trupului, dar si sufletului! Simple si rapide, aceste retete va vor incanta fie ca este vorba de mic dejun, gustari sau cina.
    Fragment din cartea de retete:

 
    “Risotto cu dovleac
 
    Timp de preparare 00:15
    4 portii
    400 g orez Arborio
    1 dovleac mic
    10 cl vin alb sec
    SI DE ASEMENEA, PIC DE ceapa (1); ulei de masline (3 linguri), supa de legume calda (1 litru); sare si piper
 
    SA INCEPEM! 
    1. Curatati si taiati ceapa. Intr-o oala, puneti la incalzit 2 linguri de ulei de masline si caliti ceapa la foc mic. Adaugati orezul si gatiti 2 minute la foc mic. Turnati vinul alb, amestecati si lasati sa fiarba inabusit amestecand mereu, pana ce vinul e absorbit complet. 
    2. Adaugati supa, polonic cu polonic. Turnati un polonic si asteptati ca supa sa fie complet absorbita inainte de a-l turna pe urmatorul. 
    3. In acest timp, spalati si curatati dovleacul de seminte; nu-l decojiti. Taiati-l in cuburi mici. 
    4. Cand orezul a absorbit jumatate din supa, adaugati in risotto cuburile de dovleac si continuati sa turnati supa pana o terminati. 
    5. Odata ce orezul e bine fiert, dar inca usor crocant, stropiti cu restul de ulei. Sarati, piperati si serviti. 
    SFAT: Nu ezitati sa adaugati cateva frunze de salvie in timpul prepararii si un pic de parmezan la momentul servirii.”

Cartea Retete vegetariene - Berengere Abraham face parte din categoria Bucatarie a librariei online Libris.ro si este scrisa de Berengere Abraham. Cartea a fost publicata la editura RAO.
Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 50 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

Altii au comandat si...

commentarii
Rating general al produsului
0.0 (0 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


sus
Feedback Wishlist