headerdesktop eng29mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile eng29mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend English Books -20%-40%

siii

Transport la DOAR 4.99 lei!

Comanda acum!

Retete vegetariene

Retete vegetariene - Berengere Abraham
Rasfoieste

Retete vegetariene

    Bine pentru corp, bun in farfurie! Bucataria vegetariana se bucura de mare popularitate printre cei care doresc sa adopte sau au adoptat deja un stil de viata sanatos. Descoperiti 55 de retete usor de preparat si secretele unor bucate savuroase si pline de calitati nutritive.
    3 ingrediente si 15 minute, doar de atat aveti nevoie pentru un meniu sanatos, format din alimente sanatoase si pline de vitamine care fac bine trupului, dar si sufletului! Simple si rapide, aceste retete va vor incanta fie ca este vorba de mic dejun, gustari sau cina.     Fragment din cartea de retete:
 
    “Risotto cu dovleac
 
    Timp de preparare 00:15
    4 portii
    400 g orez Arborio
    1 dovleac mic
    10 cl vin alb sec
    SI DE ASEMENEA, PIC DE ceapa (1); ulei de masline (3 linguri), supa de legume calda (1 litru); sare si piper
 
    SA INCEPEM! 
    1. Curatati si taiati ceapa. Intr-o oala, puneti la incalzit 2 linguri de ulei de masline si caliti ceapa la foc mic. Adaugati orezul si gatiti 2 minute la foc mic. Turnati vinul alb, amestecati si lasati sa fiarba inabusit amestecand mereu, pana ce vinul e absorbit complet. 
    2. Adaugati supa, polonic cu polonic. Turnati un polonic si asteptati ca supa sa fie complet absorbita inainte de a-l turna pe urmatorul. 
    3. In acest timp, spalati si curatati dovleacul de seminte; nu-l decojiti. Taiati-l in cuburi mici. 
    4. Cand orezul a absorbit jumatate din supa, adaugati in risotto cuburile de dovleac si continuati sa turnati supa pana o terminati. 
    5. Odata ce orezul e bine fiert, dar inca usor crocant, stropiti cu restul de ulei. Sarati, piperati si serviti. 
    SFAT: Nu ezitati sa adaugati cateva frunze de salvie in timpul prepararii si un pic de parmezan la momentul servirii.”
Citeste mai mult

-15%

PRP: 42.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

35.70Lei

35.70Lei

42.00 Lei

Primesti 35 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

    Bine pentru corp, bun in farfurie! Bucataria vegetariana se bucura de mare popularitate printre cei care doresc sa adopte sau au adoptat deja un stil de viata sanatos. Descoperiti 55 de retete usor de preparat si secretele unor bucate savuroase si pline de calitati nutritive.
    3 ingrediente si 15 minute, doar de atat aveti nevoie pentru un meniu sanatos, format din alimente sanatoase si pline de vitamine care fac bine trupului, dar si sufletului! Simple si rapide, aceste retete va vor incanta fie ca este vorba de mic dejun, gustari sau cina.     Fragment din cartea de retete:
 
    “Risotto cu dovleac
 
    Timp de preparare 00:15
    4 portii
    400 g orez Arborio
    1 dovleac mic
    10 cl vin alb sec
    SI DE ASEMENEA, PIC DE ceapa (1); ulei de masline (3 linguri), supa de legume calda (1 litru); sare si piper
 
    SA INCEPEM! 
    1. Curatati si taiati ceapa. Intr-o oala, puneti la incalzit 2 linguri de ulei de masline si caliti ceapa la foc mic. Adaugati orezul si gatiti 2 minute la foc mic. Turnati vinul alb, amestecati si lasati sa fiarba inabusit amestecand mereu, pana ce vinul e absorbit complet. 
    2. Adaugati supa, polonic cu polonic. Turnati un polonic si asteptati ca supa sa fie complet absorbita inainte de a-l turna pe urmatorul. 
    3. In acest timp, spalati si curatati dovleacul de seminte; nu-l decojiti. Taiati-l in cuburi mici. 
    4. Cand orezul a absorbit jumatate din supa, adaugati in risotto cuburile de dovleac si continuati sa turnati supa pana o terminati. 
    5. Odata ce orezul e bine fiert, dar inca usor crocant, stropiti cu restul de ulei. Sarati, piperati si serviti. 
    SFAT: Nu ezitati sa adaugati cateva frunze de salvie in timpul prepararii si un pic de parmezan la momentul servirii.”
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 06/11/2020 17:40
Este o carte interesanta, cu retete usor de preparat, din ingrediente accesibile si ok de pregatit chiar si de cei care nu au treaba cu bucataria. Personal, prefer cartea lui Jamie cu preparate de gatit in 15 min, insa acelea nu sunt vegane.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one