Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
-
Noutati 2021
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781
Carti promotie editura RAO Carti promotie editura RAO

Retete vegetariene - Berengere Abraham

5

42  Lei

sau 4200 de puncte. Detalii.

In stoc

Cod: RAO978-606-776-148-1

An aparitie: 2016

Autor: Berengere Abraham

Categoria: Bucatarie

Colectie: Rao Larousse

Editie: Cartonata

Editura: RAO

Format: 240x200

Nr. pagini: 104

Traducator: Lingua Connexion



Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Luna aceasta ai 2+1* GRATIS la cartile editurii Rao *Comanzi 3,6,9 carti, iar 1,2,3 sunt gratis. Gratuit se ofera titlurile cu valoarea cea mai mica.
Transport Gratuit peste 90 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

    Bine pentru corp, bun in farfurie! Bucataria vegetariana se bucura de mare popularitate printre cei care doresc sa adopte sau au adoptat deja un stil de viata sanatos. Descoperiti 55 de retete usor de preparat si secretele unor bucate savuroase si pline de calitati nutritive.
    3 ingrediente si 15 minute, doar de atat aveti nevoie pentru un meniu sanatos, format din alimente sanatoase si pline de vitamine care fac bine trupului, dar si sufletului! Simple si rapide, aceste retete va vor incanta fie ca este vorba de mic dejun, gustari sau cina.
    Fragment din cartea de retete:

 
    “Risotto cu dovleac
 
    Timp de preparare 00:15
    4 portii
    400 g orez Arborio
    1 dovleac mic
    10 cl vin alb sec
    SI DE ASEMENEA, PIC DE ceapa (1); ulei de masline (3 linguri), supa de legume calda (1 litru); sare si piper
 
    SA INCEPEM! 
    1. Curatati si taiati ceapa. Intr-o oala, puneti la incalzit 2 linguri de ulei de masline si caliti ceapa la foc mic. Adaugati orezul si gatiti 2 minute la foc mic. Turnati vinul alb, amestecati si lasati sa fiarba inabusit amestecand mereu, pana ce vinul e absorbit complet. 
    2. Adaugati supa, polonic cu polonic. Turnati un polonic si asteptati ca supa sa fie complet absorbita inainte de a-l turna pe urmatorul. 
    3. In acest timp, spalati si curatati dovleacul de seminte; nu-l decojiti. Taiati-l in cuburi mici. 
    4. Cand orezul a absorbit jumatate din supa, adaugati in risotto cuburile de dovleac si continuati sa turnati supa pana o terminati. 
    5. Odata ce orezul e bine fiert, dar inca usor crocant, stropiti cu restul de ulei. Sarati, piperati si serviti. 
    SFAT: Nu ezitati sa adaugati cateva frunze de salvie in timpul prepararii si un pic de parmezan la momentul servirii.”

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 90 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

Altii au comandat si...

commentarii
Rating general al produsului
5 (4 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului

Review-uri
iulianlica 12/10/2020
Am pus mâna pe condei ca pe o puşcă.
A plânge nu înseamnă a avea ochi; ci a plânge nu înseamnă decât a fi.
Le courage c’est de chercher la vérité et de la dire. Jean Jaurès
La vie est une aventure audacieuse ou elle n’est rien. Helen Keller

paulstefan 11/25/2020
Ne pas consulter vos peurs mais vos espoirs et vos rêves. Ne pas penser à vos frustrations, mais à tout votre potentiel inassouvi. Ne pas vous occuper de ce que vous essayé et échoué, mais de ce qui est encore possible pour vous de faire. Pope John XXIII

Este o carte interesanta, cu retete usor de preparat, din ingrediente accesibile si ok de pregatit chiar si de cei care nu au treaba cu bucataria. Personal, prefer cartea lui Jamie cu preparate de gatit in 15 min, insa acelea nu sunt vegane.

calexandra89 06/24/2020
Într-adevăr rissoto cu dovlecei este una din mâncărurile mele preferate. Foarte ușor și rapid de preferat si are un gust deosebit

sus
Feedback Wishlist
// // //