Secretele bucatariei : Carne alba
De (autor): Anonim
Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii – va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine sau romanesti potrivite fiecarei retete.
-20%
PRP: 10.50 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
8.40Lei
8.40Lei
10.50 LeiPrimesti 8 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii – va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine sau romanesti potrivite fiecarei retete.
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Editura: LITERA
- An aparitie: 2010
- Format: 210 x 140 mm
- Nr. pagini: 144
- Cod: LIT973-675-961-1
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!