Suveranitate, securitate si siguranta alimentara
De (autor): Constantin Banu
Lucrarea Suveranitate, securitate si siguranta alimentara, fara a avea pretentia de a fi exhaustiva, pune la indem
na cititorilor avizati, a specialistilor in domeniul productiei, procesarii si comercializarii produselor alimentare, dar si celor din domeniul igienei alimentare, numeroase informatii stiintifice deosebit de utile pentru a face o judecata dreapta, nepartinitoare asupra subiectelor de importanta pentru siguranta alimentara. Informatiile din carte pot fi folosite si de agricultorii obisnuiti, care au acasa un lot mic pe care cultiva ceva, pentru ca ii ajuta sa inteleaga si sa poata aplica normele si cerintele Uniunii Europene pentru securitatea si siguranta produselor alimentare pe care le consuma sau comercializeaza.
na cititorilor avizati, a specialistilor in domeniul productiei, procesarii si comercializarii produselor alimentare, dar si celor din domeniul igienei alimentare, numeroase informatii stiintifice deosebit de utile pentru a face o judecata dreapta, nepartinitoare asupra subiectelor de importanta pentru siguranta alimentara. Informatiile din carte pot fi folosite si de agricultorii obisnuiti, care au acasa un lot mic pe care cultiva ceva, pentru ca ii ajuta sa inteleaga si sa poata aplica normele si cerintele Uniunii Europene pentru securitatea si siguranta produselor alimentare pe care le consuma sau comercializeaza.
45.15Lei
45.15Lei
Primesti 45 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Lucrarea Suveranitate, securitate si siguranta alimentara, fara a avea pretentia de a fi exhaustiva, pune la indem
na cititorilor avizati, a specialistilor in domeniul productiei, procesarii si comercializarii produselor alimentare, dar si celor din domeniul igienei alimentare, numeroase informatii stiintifice deosebit de utile pentru a face o judecata dreapta, nepartinitoare asupra subiectelor de importanta pentru siguranta alimentara. Informatiile din carte pot fi folosite si de agricultorii obisnuiti, care au acasa un lot mic pe care cultiva ceva, pentru ca ii ajuta sa inteleaga si sa poata aplica normele si cerintele Uniunii Europene pentru securitatea si siguranta produselor alimentare pe care le consuma sau comercializeaza.
na cititorilor avizati, a specialistilor in domeniul productiei, procesarii si comercializarii produselor alimentare, dar si celor din domeniul igienei alimentare, numeroase informatii stiintifice deosebit de utile pentru a face o judecata dreapta, nepartinitoare asupra subiectelor de importanta pentru siguranta alimentara. Informatiile din carte pot fi folosite si de agricultorii obisnuiti, care au acasa un lot mic pe care cultiva ceva, pentru ca ii ajuta sa inteleaga si sa poata aplica normele si cerintele Uniunii Europene pentru securitatea si siguranta produselor alimentare pe care le consuma sau comercializeaza.
Detaliile produsului
- Categoria: Industrie Alimentara
- Autor: Constantin Banu
- Editura: ASAB
- Format: 16.5x23.5 / cartonata / alb-negru
- Nr. pagini: 728
- Cod: ASA973-7725-40-0
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!