Tratat de industrie alimentara. Probleme generale

De (autor): Constantin Banu

0
(0 review-uri)
Tratat de industrie alimentara. Probleme generale  - Constantin Banu

Tratat de industrie alimentara. Probleme generale

De (autor): Constantin Banu

0
(0 review-uri)
Lucrarea Tratat de industrie alimentara este conceputa in doua volume de sine statatoare, care se completeaza unul pe celalalt: Tratat de industrie alimentara: Probleme generale si Tratat de industrie alimentara: Tehnologii alimentare. Compendiul este de un real folos specialistilor din industria alimentara, cadrelor didactice din invatamantul superior si preuniversitar de industrie alimentara, precum si specialistilor care activeaza in diverse ramuri care au tangenta cu industria alimentara. In volumul Tratat de industrie alimentara: Tehnologii alimentare sunt abordate, intr-o forma concisa, tehnologiile specifice fiecarui sector al industriei alimentare, cum ar fi: tehnologia obtinerii unor derivate proteice de origine vegetala, aspecte ale exploatarii frigoriferelor, aspecte privind folosirea tehnicilor de membrana in industria alimentara, notiuni generale privind igiena in unitatile producatoare de bunuri alimentare etc.
Citeste mai mult

transport gratuit

52.50Lei

52.50Lei

Primesti 52 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Lucrarea Tratat de industrie alimentara este conceputa in doua volume de sine statatoare, care se completeaza unul pe celalalt: Tratat de industrie alimentara: Probleme generale si Tratat de industrie alimentara: Tehnologii alimentare. Compendiul este de un real folos specialistilor din industria alimentara, cadrelor didactice din invatamantul superior si preuniversitar de industrie alimentara, precum si specialistilor care activeaza in diverse ramuri care au tangenta cu industria alimentara. In volumul Tratat de industrie alimentara: Tehnologii alimentare sunt abordate, intr-o forma concisa, tehnologiile specifice fiecarui sector al industriei alimentare, cum ar fi: tehnologia obtinerii unor derivate proteice de origine vegetala, aspecte ale exploatarii frigoriferelor, aspecte privind folosirea tehnicilor de membrana in industria alimentara, notiuni generale privind igiena in unitatile producatoare de bunuri alimentare etc.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one