Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

Tu esti solutia

De (autor): Bill Froehlich , Mark Victor Hansen

0
(0 review-uri)
  • Tu esti solutia - Mark Victor Hansen, Bill Froehlich
  • Tu esti solutia - Mark Victor Hansen, Bill Froehlich
  • Tu esti solutia - Mark Victor Hansen, Bill Froehlich
  • Tu esti solutia - Mark Victor Hansen, Bill Froehlich
Rasfoieste

Tu esti solutia

De (autor): Bill Froehlich , Mark Victor Hansen

0
(0 review-uri)
Tu esti solutia: O aventura AO

ACT si Politon va prezinta, in premiera in limba romana, volumul Tu esti solutia, scris de Mark Victor Hansen si Bill Froehlich, un autor de bestselleruri de top, pe de o parte, si un regizor si producator celebru in industria divertismentului, de cealalta parte. Tu esti solutia creioneaza aventura suprarealista a doi copii ce incearca sa-si gaseasca drumul spre casa. Pierduti in spatiu si timp, Ashley si Brian trec printr-o serie de incercari initiatice pana cand, in cele din urma, au revelatia faptului ca ei insisi sunt harta care duce acasa si ca, in definitiv, ei sunt solutia.

Cei doi autori ne introduc intr-o povestire alegorica ce incearca sa imbine, prin sau firul narativ, constiinta valorilor universale cu o dezvoltare personala armonioasa. Scenariul exterior al povestirii se modifica in functie de schimbarile ce se petrec in constiinta celor doi copii. Acest artificiu literar antreneaza spiritul cititorului pe doua planuri. Intai, prin prisma locurilor vizitate si a personajelor intalnite, cei doi copii capata o perspectiva limpede asupra crizei de valori cu care se confrunta societatea contemporana. In paralel si in al doilea rand, oferind copiilor cheia de interpretare a acestor realitati exterioare, misteriosul personaj AO asigura dezvoltarea interioara a celor doua personaje principale si implicit a cititorului.

Ashley and Brian, doi copii inocenti, dar speriati, sunt dusi pe un drum gresit de un copil bine intentionat, mai mare decat ei, si care, ca atatia lideri mondiali contemporani, nu face decat ,,sa se prefaca”. Pierduti in spatiu si timp, ei trec printr-o serie de incercari initiatice. Odata ce patrund in magica lume a CEEA CE POATE FI, intalnesc un personaj enigmatic si mistic, AO, care ii provoaca prin intrebari si le inspira posibilitati, pe masura ce se straduiesc sa se intoarca acasa. Odiseea lor, la fel ca pe Dorothy din Vrajitorul din Oz, ii poarta prin peisaje inselatoare si provocari ciudate, pana cand, in cele din urma au revelatia faptului ca ei insisi sunt harta care duce acasa si ca, in definitiv, odata depasite toate fricile, ei sunt solutua.

Aceasta carte este o fabula care chiar poate schimba viata unui cititor, Tu esti solutia ii va distra, inspira si transforma pe care o vor citi. Ca toate marile fabule, Tu esti solutia le vorbeste cititorilor pe niveluri multiple. In primul rand, Tu esti solutia va amuza si va inspira, dar dupa aceea, asa cum doar foarte putine fabule au reusit (Jonathan Livingston Seagull -Pescarusul Jonathan Livingston - este poate cel mai bun exemplu), Tu esti solutia ofera, de asemenea, si sfaturi practice. Aceasta fabula se adreseaza sutelor de milioane de cititori care s-au bucurat de cartile din seria Chicken Soup for the Soul (Supa de pui pentru suflet) si de serialele de televiziune MacGyver.

Tu esti solutia uneste seturile de abilitati a doi autori cu talente unice, Mark Victor Hansen si Bill Froehlich, care au in comun viziunea de a declansa transformarea culturala si personala ce confera putere, fiind practica si tamaduitoare. Binecuvantati cu mentori timpurii care erau titani in domeniile lor – Buckminster Fuller pentru Mark si Rod Serling pentru Bill – atat Mark Victor Hansen, cat si Bill Froehlich s-au ridicat, prin puterea demonstratiei, in topul profesiilor lor. Amandoi sunt maestri ai comunicarii in toate formele. Ei aduc acum aceasta maiestrie combinata in cartea Tu esti solutia.

Tu esti solutia: O aventura AO reprezinta o poveste alegorica despre o lume magica, un personaj mistic pe nume AO, cel care ii provoaca pe cei doi copii cu o serie de intrebari care ii pun pe ganduri, ii inspira prin oportunitatile si posibilitatile care apar pe parcursul drumului spre casa. Aceasta odisee include un intreg fir narativ cu peisaje periculoase si nesigure, precum si provocari intrigante, care culmineaza cu momentul in care Ashley si Brian au o revelatie si descopera solutia potrivita.

Povestea din aceasta carte imbina constiinta valorilor universale cu un proces armonios de dezvoltare personala. Scenariul exterior al povestii se modifica in functie de schimbarile care se petrec la nivelul interior al celor doi copii, Ashley si Brian.

Naratiunea se concentreaza pe doua planuri, cel care analizeaza si ofera o perspectiva ampla asupra problemelor si dificultatilor societatii contemporane prin prisma mediului si a personajelor intalnite de cei doi copii, precum si pe un al doilea plan care ofera cheia de interpretare a realitatilor exterioare cu ajutorul personajului misterios AO, care directioneaza copiii catre o dezvoltare interioara armonioasa.

Tu esti solutia: O aventura AO arata cititorilor ca orice este posibil si ca fiecare om are o cale clara, iar solutia la orice situatie dificila se afla in noi. Autorii arata ca starea de bogatie este o stare naturala a mintii si ca trebuie constientizata. Constiinta este cea care creeaza tot ceea ce poate fi sau deveni vreodata si poate genera abundenta.

Mai mult decat o simpla carte, Tu esti solutia: O aventura AO, inspira cititorii sa se uite inlauntrul lor pentru a gasi problemele celor mai presante dificultati cu care se confrunta generatia actuala. Autorii invita pe fiecare dintre voi sa fiti parte din aceasta schimbare de constiinta care creeaza o noua comunitate globala. Cartea este partial fabula si partial non-fictiune si discuta despre frica intrinseca a lumii si despre colapsul financiar cu care aceasta se confrunta in ultima perioada.

Solutiile pentru orice problema sunt pretutindeni. Ele pot fi vazute, daca privirea asupra lucrurilor este diferita.

Problemele voastre incep atunci cand credeti ca sunteti separati de Sursa voastra Divina.


FIECARE ARE O POVESTE
Toti oamenii au sansa de a-si recrea si rescrie povestea. Aceasta carte este un instrument metaforic al mentalitatii care va poate ajuta in crearea unei noi realitati. Totul pornind de la gand, de la intentie. Cand ganditi, simtiti si vizualizati ceva, atunci deveniti acel ceva. Principiile si integritatea adevarului vostru intuitiv sunt baza de unde se ridica gandul vostru. Constienta care trezeste solutia inlauntrul vostru este formata din intelepciune si adevar.

Este important sa fiti parte a formarii solutiei la nivel individual, pe masura ce participati la colectivitate.

Intotdeauna cantitatea si calitatea produselor, serviciilor si ideilor redate cu o atitudine mentala pozitiva vor fi cele care vor determina, in cele din urma, succesul vostru.

CREATI SI AJUTATI
Economisirea este un element al inteligentei mentalitatii. De-a lungul istoriei, saracia a existat tot timpul si a devenit in timp convingerea predominanta a oamenilor. Insa acea credinta in saracie si faptul ca trebuie sa existe oameni saraci este invechita si anacronica. Noul model este ca toti pot invata, castiga si se pot intoarce sa ii ajute pe altii. Cu o pregatire buna, cu oameni care sa va sprijine, puteti fi de neoprit si de ajutor pentru toti.

Fiecare este propria solutie. Puteti crea o afacere, mica sau mare, care sa atinga autosuficienta si sa o faceti sa creasca, sa se dezvolte, sa se extinda si sa prospere.

Dr. Muhammad Yunus, economist si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, sustine ca fiecare poate naste bogatie si siguranta pentru toata viata: „Incepe de jos, experimenteaza, descopera de functioneaza si apoi dezvolta.” La o prelegere la care autorii acestei carti au participat, dr. Yunus a mentionat ca oamenii sunt totodata atat egoisti cat si altruisti. Fiecare ar trebui sa creeze sau sa gaseasca doua tipuri de afaceri la care sa participe : una dedicata obtinerii de profituri serioase pentru el si familia sa (egoista), iar cealalta, un Antreprenoriat Social dedicat servirii altora (altruista) si rezolvarii unei probleme, fara a avea intentia initiala de a produce bani.

Orice lucru facut cu succes la o scara mica poate fi extins la o scara mare si invers.

La inceputul secolului XX, economia americana a evoluat cu ajutorul a trei mari inovatii: automobilul, petrolul si zborurile cu avionul. Inovatiile sunt considerate intotdeauna, la inceput, tehnologii daunatoare. Acum, in industria auto lucreaza 1 din 10 americani, insa cea mai banoasa afacere din Statele Unite este reprezentata de sectorul imobiliar. Google sustine ca s-ar putea cumpara toate imobilele rezidentiale din SUA pentru suma de 23,5 trilioane de dolari.

BANCILE
82% din populatia lumii nu are cont in banca, este needucata si nu are credit bancar. Dupa spusele dr. Yunus, „creditul este un drept fundamental al omului.” Cardurile de debit care se pot transforma in carduri de credit, cu timpul si in virtutea unei utilizari adecvate, extind posibilitatile a tot ceea viata are de oferit.

Creditul determina daca aveti abilitatea financiara de a face diverse lucruri, unele simple cum ar fi sa cumparati mancare in timpul unui zbor cu avionul. Avantajul unui card de debit este ca posesorul lui nu poate cheltui mai mult decat a depus initial pe el.

ENERGIA
Dr. R. Buckminster Fuller (inventator, arhitect, autor, cel mai bun elev al lui Albert Einstein), a propus o lume condusa prin energia-venit, provenita din energia solara, eoliana, a valurilor si geotermala. Fuller a proiectat si si-a dorit o grila de energie electrica in jurul lumii, energia fiind transmisa de la un fus orar la altul. Beneficiile grilei sunt enorme si investitia este relativ mica.

Fuller si-a imaginat abundenta de energie prin tehnologia disponibila si a mentionat aceste beneficii pentru realizarea conceptului sau:
Ridica standardul de viata al fiecaruia
Reduce cererea de combustibil fosil si poluarea rezultanta
Atenueaza explozia populatiei
Reduce foametea mondiala
Reduce despadurirea, pierderea de teren fertil si expansiunea deserturilor
Dezvolta comertul mondial
Promoveaza cooperarea internationala si pacea

Cele mai mari probleme din lume sunt astazi energia, foametea, hrana si apa curata. Microalgele sunt noul petrol. Autorii acestei carti prezic faptul ca uleiul produs de microalge va inlocui produsele petrochimice. Folosirea acestui nou tip de ulei este inevitabila, revolutionara si in acord cu resursele disponibile.

MENTALITATEA MANIFESTARII BANILOR
In Tu esti solutia, este prezentat un profil al mintii si sufletului unui om de afaceri extraordinar, care a obtinut un mare succes, dar care in aceasta carte doreste sa ramana sub anonimat: „A produce bani este in capul tau, nu altundeva. Speranta si bucuria sunt egale cu energia manifestarii. Suntem aici ca sa continuam o munca buna, munca creatiei. Sper ca Dumnezeu sa imi binecuvanteze eforturile de a face bani, dar numai fiindca este bine. Este pentru completarea muncii bune. Ceea ce faci cu banii este completarea creatiei si pentru asta ma astept ca universul sa coopereze cu mine pentru a furniza banii pe care i-am facut in aceasta zi cu binecuvantarea lui Dumnezeu, in scopul completarii creatiei Sale.”

Pagina web oficiala a lui Mark Victor Hansen o puteti vizita AICI

Fortune Magazine, in 2010, intr-un articol intitulat „The $600 Billion Dollar Challenge (Provocarea de 600 de miliarde de dolari)”, descrie lansarea unei campanii dedicate inspirarii miliardarilor de a darui jumatate din averile si bogatiile lor, pentru actiuni caritabile. Pe masura ce campania va progresa si va avea succes, ea va schimba filantropia si lumea. Sunt planificate mai multe intalniri. La prima cina au fost prezente nume precum: Oprah Winfrey, Eli si Edythe Broad, Ted Turner, David Rockefeller, Chuck Feeney, primarul Michael Bloomberg, George Soros etc. Aceasta intrunire a fost numita „cea mai mare campanie de colectare de fonduri din istorie”. Obiectivul a fost acela de a-i face pe cei foarte bogati din lista Forbes 400 sa garanteze si sa ofere cel putin 50% din averea lor neta, in timpul vietii lor sau la momentul mortii. Valoarea financiara a listei celor inscrisi este de 1.2 trilioane de dolari, astfel ca obiectivul a jumatate din suma reprezinta 600 de miliarde de dolari.

Bob Proctor, autor al cartilor Born Rich („Te-ai nascut bogat”), Speaker („Oratorul”): „Mark Victor si Bill va vor duce intr-o calatorie spirituala emotionanta, atat de departe de cadrul conventional, incat perceptia voastra asupra propriei vieti se va schimba pentru totdeauna. Veti incepe sa ganditi pe o frecventa mult mai inalta si viata voastra va fi asa cum o visati de ani intregi.”

Harry S. Dent Jr., autorul cartii The Great Depression Ahead („Marea depresiune care ne asteapta”): „Din cele mai mari crize se nasc cele mai mari inovatii. Acest deceniu ar trebui sa fie martorul celei mai marete revolutii antreprenoriale dintotdeauna. Aceasta carte va invita sa va alaturati – aratandu-va simplu si genial cum sa va extindeti sfera constiintei pentru a va concentra pe solutie, nu pe problema.”

Harry Singer, orator, antreprenor, presedinte al Ultra International: „Tu esti solutia pune in lumina posibilitatile infinite pe care universul le ofera tuturor. Fara a-si dezminti titlul, Tu esti solutia ilustreaza cu istetime adevaratul potential din fiecare dintre noi de a crea atat o solutie personala, cat si o solutie globala pentru numeroasele provocari cu care se confrunta fiecare dintre noi. Tu esti solutia este o carte oportuna si foarte necesara, scrisa intr-o maniera stralucita! Nu uitati sa faceti cunoscuta aceasta carte prietenilor, asociatilor in afaceri si mai ales celor dragi, inclusiv copiilor vostri!”

Brian Tracy, autor de carti bestseller si orator profesionist: „Aceasta carte minunata, calda, inspiratoare iti va descatusa imaginatia si te va trezi la potentialul nelimitat care salasluieste in tine chiar acum, invatandu-te cum sa iti activezi posibilitatile si cum sa iti atingi toate obiectivele”

Crystal Dwyer, autor si orator international: Ai avut vreodata sentimentul ca trebuie sa fii luat de mana si condus spre un loc mai bun? In Tu esti solutia, incantatorul AO te poarta intr-o aventura liberatoare, dezvaluind magia care asteapta intr-adevar sa se intample in viata ta chiar acum… si aratandu-ti efectiv cum sa o faci sa se intample. Daca esti gata sa evadezi si sa experimentezi aventura succesului adevarat, ia aceasta carte si un scaun si porneste in prima ta calatorie cu AO cat de repede poti!

Citeste mai mult

32.00Lei

32.00Lei

Primesti 32 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Tu esti solutia: O aventura AO

ACT si Politon va prezinta, in premiera in limba romana, volumul Tu esti solutia, scris de Mark Victor Hansen si Bill Froehlich, un autor de bestselleruri de top, pe de o parte, si un regizor si producator celebru in industria divertismentului, de cealalta parte. Tu esti solutia creioneaza aventura suprarealista a doi copii ce incearca sa-si gaseasca drumul spre casa. Pierduti in spatiu si timp, Ashley si Brian trec printr-o serie de incercari initiatice pana cand, in cele din urma, au revelatia faptului ca ei insisi sunt harta care duce acasa si ca, in definitiv, ei sunt solutia.

Cei doi autori ne introduc intr-o povestire alegorica ce incearca sa imbine, prin sau firul narativ, constiinta valorilor universale cu o dezvoltare personala armonioasa. Scenariul exterior al povestirii se modifica in functie de schimbarile ce se petrec in constiinta celor doi copii. Acest artificiu literar antreneaza spiritul cititorului pe doua planuri. Intai, prin prisma locurilor vizitate si a personajelor intalnite, cei doi copii capata o perspectiva limpede asupra crizei de valori cu care se confrunta societatea contemporana. In paralel si in al doilea rand, oferind copiilor cheia de interpretare a acestor realitati exterioare, misteriosul personaj AO asigura dezvoltarea interioara a celor doua personaje principale si implicit a cititorului.

Ashley and Brian, doi copii inocenti, dar speriati, sunt dusi pe un drum gresit de un copil bine intentionat, mai mare decat ei, si care, ca atatia lideri mondiali contemporani, nu face decat ,,sa se prefaca”. Pierduti in spatiu si timp, ei trec printr-o serie de incercari initiatice. Odata ce patrund in magica lume a CEEA CE POATE FI, intalnesc un personaj enigmatic si mistic, AO, care ii provoaca prin intrebari si le inspira posibilitati, pe masura ce se straduiesc sa se intoarca acasa. Odiseea lor, la fel ca pe Dorothy din Vrajitorul din Oz, ii poarta prin peisaje inselatoare si provocari ciudate, pana cand, in cele din urma au revelatia faptului ca ei insisi sunt harta care duce acasa si ca, in definitiv, odata depasite toate fricile, ei sunt solutua.

Aceasta carte este o fabula care chiar poate schimba viata unui cititor, Tu esti solutia ii va distra, inspira si transforma pe care o vor citi. Ca toate marile fabule, Tu esti solutia le vorbeste cititorilor pe niveluri multiple. In primul rand, Tu esti solutia va amuza si va inspira, dar dupa aceea, asa cum doar foarte putine fabule au reusit (Jonathan Livingston Seagull -Pescarusul Jonathan Livingston - este poate cel mai bun exemplu), Tu esti solutia ofera, de asemenea, si sfaturi practice. Aceasta fabula se adreseaza sutelor de milioane de cititori care s-au bucurat de cartile din seria Chicken Soup for the Soul (Supa de pui pentru suflet) si de serialele de televiziune MacGyver.

Tu esti solutia uneste seturile de abilitati a doi autori cu talente unice, Mark Victor Hansen si Bill Froehlich, care au in comun viziunea de a declansa transformarea culturala si personala ce confera putere, fiind practica si tamaduitoare. Binecuvantati cu mentori timpurii care erau titani in domeniile lor – Buckminster Fuller pentru Mark si Rod Serling pentru Bill – atat Mark Victor Hansen, cat si Bill Froehlich s-au ridicat, prin puterea demonstratiei, in topul profesiilor lor. Amandoi sunt maestri ai comunicarii in toate formele. Ei aduc acum aceasta maiestrie combinata in cartea Tu esti solutia.

Tu esti solutia: O aventura AO reprezinta o poveste alegorica despre o lume magica, un personaj mistic pe nume AO, cel care ii provoaca pe cei doi copii cu o serie de intrebari care ii pun pe ganduri, ii inspira prin oportunitatile si posibilitatile care apar pe parcursul drumului spre casa. Aceasta odisee include un intreg fir narativ cu peisaje periculoase si nesigure, precum si provocari intrigante, care culmineaza cu momentul in care Ashley si Brian au o revelatie si descopera solutia potrivita.

Povestea din aceasta carte imbina constiinta valorilor universale cu un proces armonios de dezvoltare personala. Scenariul exterior al povestii se modifica in functie de schimbarile care se petrec la nivelul interior al celor doi copii, Ashley si Brian.

Naratiunea se concentreaza pe doua planuri, cel care analizeaza si ofera o perspectiva ampla asupra problemelor si dificultatilor societatii contemporane prin prisma mediului si a personajelor intalnite de cei doi copii, precum si pe un al doilea plan care ofera cheia de interpretare a realitatilor exterioare cu ajutorul personajului misterios AO, care directioneaza copiii catre o dezvoltare interioara armonioasa.

Tu esti solutia: O aventura AO arata cititorilor ca orice este posibil si ca fiecare om are o cale clara, iar solutia la orice situatie dificila se afla in noi. Autorii arata ca starea de bogatie este o stare naturala a mintii si ca trebuie constientizata. Constiinta este cea care creeaza tot ceea ce poate fi sau deveni vreodata si poate genera abundenta.

Mai mult decat o simpla carte, Tu esti solutia: O aventura AO, inspira cititorii sa se uite inlauntrul lor pentru a gasi problemele celor mai presante dificultati cu care se confrunta generatia actuala. Autorii invita pe fiecare dintre voi sa fiti parte din aceasta schimbare de constiinta care creeaza o noua comunitate globala. Cartea este partial fabula si partial non-fictiune si discuta despre frica intrinseca a lumii si despre colapsul financiar cu care aceasta se confrunta in ultima perioada.

Solutiile pentru orice problema sunt pretutindeni. Ele pot fi vazute, daca privirea asupra lucrurilor este diferita.

Problemele voastre incep atunci cand credeti ca sunteti separati de Sursa voastra Divina.


FIECARE ARE O POVESTE
Toti oamenii au sansa de a-si recrea si rescrie povestea. Aceasta carte este un instrument metaforic al mentalitatii care va poate ajuta in crearea unei noi realitati. Totul pornind de la gand, de la intentie. Cand ganditi, simtiti si vizualizati ceva, atunci deveniti acel ceva. Principiile si integritatea adevarului vostru intuitiv sunt baza de unde se ridica gandul vostru. Constienta care trezeste solutia inlauntrul vostru este formata din intelepciune si adevar.

Este important sa fiti parte a formarii solutiei la nivel individual, pe masura ce participati la colectivitate.

Intotdeauna cantitatea si calitatea produselor, serviciilor si ideilor redate cu o atitudine mentala pozitiva vor fi cele care vor determina, in cele din urma, succesul vostru.

CREATI SI AJUTATI
Economisirea este un element al inteligentei mentalitatii. De-a lungul istoriei, saracia a existat tot timpul si a devenit in timp convingerea predominanta a oamenilor. Insa acea credinta in saracie si faptul ca trebuie sa existe oameni saraci este invechita si anacronica. Noul model este ca toti pot invata, castiga si se pot intoarce sa ii ajute pe altii. Cu o pregatire buna, cu oameni care sa va sprijine, puteti fi de neoprit si de ajutor pentru toti.

Fiecare este propria solutie. Puteti crea o afacere, mica sau mare, care sa atinga autosuficienta si sa o faceti sa creasca, sa se dezvolte, sa se extinda si sa prospere.

Dr. Muhammad Yunus, economist si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, sustine ca fiecare poate naste bogatie si siguranta pentru toata viata: „Incepe de jos, experimenteaza, descopera de functioneaza si apoi dezvolta.” La o prelegere la care autorii acestei carti au participat, dr. Yunus a mentionat ca oamenii sunt totodata atat egoisti cat si altruisti. Fiecare ar trebui sa creeze sau sa gaseasca doua tipuri de afaceri la care sa participe : una dedicata obtinerii de profituri serioase pentru el si familia sa (egoista), iar cealalta, un Antreprenoriat Social dedicat servirii altora (altruista) si rezolvarii unei probleme, fara a avea intentia initiala de a produce bani.

Orice lucru facut cu succes la o scara mica poate fi extins la o scara mare si invers.

La inceputul secolului XX, economia americana a evoluat cu ajutorul a trei mari inovatii: automobilul, petrolul si zborurile cu avionul. Inovatiile sunt considerate intotdeauna, la inceput, tehnologii daunatoare. Acum, in industria auto lucreaza 1 din 10 americani, insa cea mai banoasa afacere din Statele Unite este reprezentata de sectorul imobiliar. Google sustine ca s-ar putea cumpara toate imobilele rezidentiale din SUA pentru suma de 23,5 trilioane de dolari.

BANCILE
82% din populatia lumii nu are cont in banca, este needucata si nu are credit bancar. Dupa spusele dr. Yunus, „creditul este un drept fundamental al omului.” Cardurile de debit care se pot transforma in carduri de credit, cu timpul si in virtutea unei utilizari adecvate, extind posibilitatile a tot ceea viata are de oferit.

Creditul determina daca aveti abilitatea financiara de a face diverse lucruri, unele simple cum ar fi sa cumparati mancare in timpul unui zbor cu avionul. Avantajul unui card de debit este ca posesorul lui nu poate cheltui mai mult decat a depus initial pe el.

ENERGIA
Dr. R. Buckminster Fuller (inventator, arhitect, autor, cel mai bun elev al lui Albert Einstein), a propus o lume condusa prin energia-venit, provenita din energia solara, eoliana, a valurilor si geotermala. Fuller a proiectat si si-a dorit o grila de energie electrica in jurul lumii, energia fiind transmisa de la un fus orar la altul. Beneficiile grilei sunt enorme si investitia este relativ mica.

Fuller si-a imaginat abundenta de energie prin tehnologia disponibila si a mentionat aceste beneficii pentru realizarea conceptului sau:
Ridica standardul de viata al fiecaruia
Reduce cererea de combustibil fosil si poluarea rezultanta
Atenueaza explozia populatiei
Reduce foametea mondiala
Reduce despadurirea, pierderea de teren fertil si expansiunea deserturilor
Dezvolta comertul mondial
Promoveaza cooperarea internationala si pacea

Cele mai mari probleme din lume sunt astazi energia, foametea, hrana si apa curata. Microalgele sunt noul petrol. Autorii acestei carti prezic faptul ca uleiul produs de microalge va inlocui produsele petrochimice. Folosirea acestui nou tip de ulei este inevitabila, revolutionara si in acord cu resursele disponibile.

MENTALITATEA MANIFESTARII BANILOR
In Tu esti solutia, este prezentat un profil al mintii si sufletului unui om de afaceri extraordinar, care a obtinut un mare succes, dar care in aceasta carte doreste sa ramana sub anonimat: „A produce bani este in capul tau, nu altundeva. Speranta si bucuria sunt egale cu energia manifestarii. Suntem aici ca sa continuam o munca buna, munca creatiei. Sper ca Dumnezeu sa imi binecuvanteze eforturile de a face bani, dar numai fiindca este bine. Este pentru completarea muncii bune. Ceea ce faci cu banii este completarea creatiei si pentru asta ma astept ca universul sa coopereze cu mine pentru a furniza banii pe care i-am facut in aceasta zi cu binecuvantarea lui Dumnezeu, in scopul completarii creatiei Sale.”

Pagina web oficiala a lui Mark Victor Hansen o puteti vizita AICI

Fortune Magazine, in 2010, intr-un articol intitulat „The $600 Billion Dollar Challenge (Provocarea de 600 de miliarde de dolari)”, descrie lansarea unei campanii dedicate inspirarii miliardarilor de a darui jumatate din averile si bogatiile lor, pentru actiuni caritabile. Pe masura ce campania va progresa si va avea succes, ea va schimba filantropia si lumea. Sunt planificate mai multe intalniri. La prima cina au fost prezente nume precum: Oprah Winfrey, Eli si Edythe Broad, Ted Turner, David Rockefeller, Chuck Feeney, primarul Michael Bloomberg, George Soros etc. Aceasta intrunire a fost numita „cea mai mare campanie de colectare de fonduri din istorie”. Obiectivul a fost acela de a-i face pe cei foarte bogati din lista Forbes 400 sa garanteze si sa ofere cel putin 50% din averea lor neta, in timpul vietii lor sau la momentul mortii. Valoarea financiara a listei celor inscrisi este de 1.2 trilioane de dolari, astfel ca obiectivul a jumatate din suma reprezinta 600 de miliarde de dolari.

Bob Proctor, autor al cartilor Born Rich („Te-ai nascut bogat”), Speaker („Oratorul”): „Mark Victor si Bill va vor duce intr-o calatorie spirituala emotionanta, atat de departe de cadrul conventional, incat perceptia voastra asupra propriei vieti se va schimba pentru totdeauna. Veti incepe sa ganditi pe o frecventa mult mai inalta si viata voastra va fi asa cum o visati de ani intregi.”

Harry S. Dent Jr., autorul cartii The Great Depression Ahead („Marea depresiune care ne asteapta”): „Din cele mai mari crize se nasc cele mai mari inovatii. Acest deceniu ar trebui sa fie martorul celei mai marete revolutii antreprenoriale dintotdeauna. Aceasta carte va invita sa va alaturati – aratandu-va simplu si genial cum sa va extindeti sfera constiintei pentru a va concentra pe solutie, nu pe problema.”

Harry Singer, orator, antreprenor, presedinte al Ultra International: „Tu esti solutia pune in lumina posibilitatile infinite pe care universul le ofera tuturor. Fara a-si dezminti titlul, Tu esti solutia ilustreaza cu istetime adevaratul potential din fiecare dintre noi de a crea atat o solutie personala, cat si o solutie globala pentru numeroasele provocari cu care se confrunta fiecare dintre noi. Tu esti solutia este o carte oportuna si foarte necesara, scrisa intr-o maniera stralucita! Nu uitati sa faceti cunoscuta aceasta carte prietenilor, asociatilor in afaceri si mai ales celor dragi, inclusiv copiilor vostri!”

Brian Tracy, autor de carti bestseller si orator profesionist: „Aceasta carte minunata, calda, inspiratoare iti va descatusa imaginatia si te va trezi la potentialul nelimitat care salasluieste in tine chiar acum, invatandu-te cum sa iti activezi posibilitatile si cum sa iti atingi toate obiectivele”

Crystal Dwyer, autor si orator international: Ai avut vreodata sentimentul ca trebuie sa fii luat de mana si condus spre un loc mai bun? In Tu esti solutia, incantatorul AO te poarta intr-o aventura liberatoare, dezvaluind magia care asteapta intr-adevar sa se intample in viata ta chiar acum… si aratandu-ti efectiv cum sa o faci sa se intample. Daca esti gata sa evadezi si sa experimentezi aventura succesului adevarat, ia aceasta carte si un scaun si porneste in prima ta calatorie cu AO cat de repede poti!

Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one