headerdesktop raowktrgr10mai24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile raowktrgr10mai24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

RAO cu -50% -30%

si TRANSPORT GRATUIT

peste 70 lei, oriunde in Romania!

Rasfoieste si comanda.

205 Retete de Post

De (autor): Mihai Basoiu

0
(0 review-uri)
205 Retete de Post - Mihai Basoiu
Rasfoieste

205 Retete de Post

De (autor): Mihai Basoiu

0
(0 review-uri)

Potrivit randuielilor Bisericii, postul este unul dintre mijloacele de sfintenie si binecuvantare a vietii credinciosilor si de desavarsire morala. Prin post religios se intelege in general retinerea totala sau partiala de la anumite mancaruri si bauturi pe un timp mai lung sau mai scurt, insotita si de retinerea de la ganduri, pofte, patimi si fapte reale. Postul este necesar si indicat si din punct de vedere medical, ajutand organismul sa elimine toxinele acumulate printr-o alimentatie neatenta.

Mihai Basoiu, maestru in arta gastronomiei, a ales cu grija cele 205 retete de gustari, salate, supe, ciorbe, mancaruri de post si dulciuri. Fiecare reteta are micul ei secret, de multe ori pastrat prin traditie si constand in adaugarea celui mai potrivit ingredient sau, dimpotriva, din evitarea adaugarii unor mirodenii folosite cu prea multa dezinvoltura in bucatarie. Bucatele de post pot avea personalitatea si savoarea lor, continand totodata ingrediente cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru virtutile lor de aliment-medicament.

Cartea contine si un capitol dedicat preparatelor din peste, ingaduite in zilele cu dezlegare din post, iar autorul a inclus si cateva retete inedite, ramase de la bucatari celebri ai Romei antice.

Citeste mai mult

9.63Lei

9.63Lei

Primesti 9 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Potrivit randuielilor Bisericii, postul este unul dintre mijloacele de sfintenie si binecuvantare a vietii credinciosilor si de desavarsire morala. Prin post religios se intelege in general retinerea totala sau partiala de la anumite mancaruri si bauturi pe un timp mai lung sau mai scurt, insotita si de retinerea de la ganduri, pofte, patimi si fapte reale. Postul este necesar si indicat si din punct de vedere medical, ajutand organismul sa elimine toxinele acumulate printr-o alimentatie neatenta.

Mihai Basoiu, maestru in arta gastronomiei, a ales cu grija cele 205 retete de gustari, salate, supe, ciorbe, mancaruri de post si dulciuri. Fiecare reteta are micul ei secret, de multe ori pastrat prin traditie si constand in adaugarea celui mai potrivit ingredient sau, dimpotriva, din evitarea adaugarii unor mirodenii folosite cu prea multa dezinvoltura in bucatarie. Bucatele de post pot avea personalitatea si savoarea lor, continand totodata ingrediente cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru virtutile lor de aliment-medicament.

Cartea contine si un capitol dedicat preparatelor din peste, ingaduite in zilele cu dezlegare din post, iar autorul a inclus si cateva retete inedite, ramase de la bucatari celebri ai Romei antice.

Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one