headerdesktop engwktr12apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile engwktr12apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Promotii active:

Transport GRATUIT peste 50 lei

REDUCERI intre -40% -20%

la cartile in limba engleza.
libris

Ne place sa impartasim cu voi din bucuriile noastre, astfel ca in urmatoarele randuri iti vom prezenta cateva dintre certificarile si premiile primite de echipa Libris in ultimul an. Fie ca vorbim despre distinctii privitoare la activitatea librariei noastre online si a validarii, deci, a calitatilor digitale ale business-ului nostru, ori ca discutam despre managementul ori implicarea noastra in comunitate si de incercarea de a aduce cartile mai aproape de elevii din intreaga tara, organizatorii acestor evenimente ne-au onorat cu recunoasterea lor. Iti multumim, draga cititorule, ca te opresti la rafturile noastre, datorita tie, povestea noastra continua.

Certificare Deloitte - Best Managed Companies

Libris a primit certificare Best Managed Companies la sfarsitul anului 2022, in cadrul primei editii din Romania a programului Deloitte Best Managed Companies.

Programul ofera certificare companiilor private pentru excelenta in management, pe baza unei metodologii internationale ce analizeaza modul in care este organizat si condus businessul raportat la bunele practici internationale in materie de strategie, cultura si angajament, inovatie si resurse, guvernanta si aspecte financiare.

Este un premiu al oamenilor, al echipei Libris!

GPeC. Gala Premiilor eCommerce - Premiul pentru Cel mai bun magazin online la categoria Carti

Libris.ro a primit premiul pentru Cel mai bun magazin online la categoria Carti, Reviste si Muzica in cadrul Festivitatii Gala Premiilor eCommerce 2022, organizata de GPeC - The Most Important E-Commerce Event in CEE.

Premiile anului in cultura la Brasov, 2022 - CarteTeca. O singura carte, Sanse infinite: Proiectul de educatie culturala al anului 2022

de educatie culturala al anului 2022” in cadrul evenimentului "Premiile anului in cultura la Brasov, 2022".

Organizat de Libris in parteneriat cu Salvati Copiii Romania, #CarteTeca este despre a darui, despre o lume mai buna, despre copilarie si lectura. Ne-am propus sa dotam cat multe unitati de invatamant din Romania cu carti asa incat toti copiii sa aiba sanse egale la educatie prin lectura.

Am ajuns pana acum, la finalul a patru editii de CarteTeca,

Netopia Payments - NFT unic

Libris a fost premiata cu NFT unic de catre Netopia Payments in cadrul GPeC - The Most Important E-Commerce Event in CEE.

Step into the future este mai mult decat o invitatie, este o filosofie care presupune ca imbini elemente de noutate in arhitectura businessului pentru a fi constant relevant, fara sa iti modifici ADN-ul care te face unic.

Libris.ro este mai mult decat o librarie, este o poveste despre reinventare, oameni si viziune, din 1991.

Tocmai de aceea, le-am daruit un NFT, un simbol al noutatii si viitorului. - Netopia Payments


Anul 2022 a fost bogat in distinctii pentru Libris. Suntem foarte recunoscatori pentru acestea si mai ales pentru faptul ca alegi sa te opresti la rafturile noastre.

Povestea continua, stai cu ochii pe noi pentru noi si noi capitole!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one