Promotii popup img

-50% la 1.000 de titluri

Carti MARI la preturi miiici!

Rasfoieste si Comanda

Catre rafturile cu -50% >>
uvpmobilemanuale17aug23

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Fagaras

Mai 2022

Maternitatea Fagaras a fost dotata cu aparatura medicala complexa: incubator, monitor de functii vitale si lampa fototerapie, in valoare de 20.000 de euro.

„Este important sa ducem aparatura medicala performanta exact acolo unde este nevoie, pentru ca nasterea sa nu mai reprezinte un factor de discriminare in România. Sustinerea din partea partenerului nostru si a clientilor acestuia, reprezinta un real ajutor pentru sustinerea sistemului medical. Investitia pe care o facem inseamna viata pentru copii.” - Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii România.

„Sunt foarte bucuroasa sa fiu ambasador al acestui proiect si sint extrem de miscata de modul in care s-au mobilizat cititorii pentru a dona aceasta suma impresionanta. Cred cu tarie ca empatia si compasiunea pot salva aceasta lume, ne umanizeaza si ne transforma nu in salvatori, ci in puncte de sprijin pentru cei care au nevoie de ajutor” - Petronela Rotar, ambasadoare a programului de dotare a maternitatilor, sprijinit de Libris.

„Fiecare donatie inseamna o sansa la viata pentru micutii aflati in dificultate, inseamna, cu adevarat, o gura de oxigen, caldura, speranta si un imens ajutor acordat cadrelor medicale in lupta pe care o duc zilnic pentru salvarea bebelusilor nascuti prematur. Libris, cu ajutorul clientilor librariei libris.ro, a inteles in toti acesti ani de colaborare cu Salvati Copiii ca 1 leu chiar poate face diferenta dintre viata si moarte. Cei peste 600.000 de euro donati de catre cititorii Libris sunt rezultatul a 7 ani de parteneriat, o cursa lunga si grea pentru reducerea ratei mortalitatii infantile din România; sunt rezultatul a ceea ce numim echipa, empatie, sensibilitate” - Virgil Onita, Director General Libris

„Sunt foarte bucuroasa sa fiu ambasador al acestui proiect si sint extrem de miscata de modul in care s-au mobilizat cititorii pentru a dona aceasta suma impresionanta. Cred cu tarie ca empatia si compasiunea pot salva aceasta lume, ne umanizeaza si ne transforma nu in salvatori, ci in puncte de sprijin pentru cei care au nevoie de ajutor”
Petronela Rotar

Campania continua si acum, pe libris.ro!


Este meritul vostru! Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one