headerdesktop engl19iul24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile engl19iul24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-30% -20% la TOATE

Cartile in limba engleza!

Urmatoarea lectura aici

Comanda acum!
uvpmobileuvpcaietevacanta15iul24

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 800.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Gherla

Noiembrie 2023

Salvati Copiii si Libris au dotat Spitalul Municipal Gherla cu aparatura medicala de ultima generatie.

Spitalul Municipal Gherla a fost dotat astăzi cu o masa radiantă de necesitate vitală pentru transferul la unități spitalicești mai mari a nou-născuților prematur sau cu patologii medicale complexe. Astfel, cu susținerea clienților Libris, medicii vor avea la dispoziție aparatura medicală performantă, în valoare de 28.000 euro, care să permită stabilizarea și ținerea în viață a copilului, în timpul transferului.

„Toți copiii trebuie să beneficieze de asistență calificată la naștere, ceea ce implică atât personal medical calificat, cât și aparatură medicală performantă. Masa nouă radiantă ne dă avantajul de a ventila corect un copil prematur, asigură căldură, asigură monitorizare pulsoximetrică, e exact ce ai nevoie pentru a efectua o reanimare corectă”, a explicat medicul Crișan Anca, medic neonatolog, șef compartiment neonatologie. La Spitalul Municipal Gherla se nasc aproximativ 100 de copii pe an. Fiind o maternitate mică, de grad 1, nu poate trata copiii născuți prematur.

„Prematuritatea este o problemă serioasă, care necesită o intervenție adecvată, iar echipamentele pe care noi le achiziționăm și le donăm spitalelor fac adesea diferența în viața nou născuților și a familiilor lor. Este un proiect care ne emoționează de fiecare dată, dar care ne bucură în egală măsură când vedem că sprijinul cumulat al clienților Libris se traduce în încă un echipament atât de important pentru o secție de neonatologie” - Loredana Tudor, Director de Marketing Libris.

Iata ce a declarat, Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania:

„Este vital să ajungem cu aparatură medicală de ultimă generație în maternitățile și secțiile de pediatrie din zone vulnerabile, cu acces limitat la unități spitalicești mari, din cauza distanței geografice. Inechitatea din sistem în ceea ce privește dotarea acestor spitale duce la adevărate drame, la o rată mare a mortalității infantile, care ar putea fi corectată cu un efort conjugat de dotare a spitalelor și de lucru în comunități.”
Gabriela Alexandrescu

Campania continua si acum, pe libris.ro!


Este meritul vostru!

Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one