headerdesktop hum23sep22

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile hum23sep22

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Carte teca sigla Libris

Misiunea noastra este aceea ca in 5 ani CarteTeca sa ajunga in peste 350 de unitati de invatamant, cu donatii de volume actuale, care sa-i atraga pe copii si adolescenti catre lectura.

Suntem de parere ca orice investitie in cultura trebuie sa se intoarca in educatie si din acest motiv o parte din profitul Libris este alocat proiectului CarteTeca. O singura carte, Sanse infinite. Cu ajutorul Salvati Copiii Romania si prin generozitatea fiecarui cititor care a ales sa doneze sanse la finalul fiecarei comenzi, avem posibilitatea sa impartasim copiilor din bucuria cititului.

In prezent, inca exista scoli care nu au biblioteci si copii care nu au acces la visuri, la magie, la povesti, la lectura. Impreuna cu Salvati Copiii Romania si prin intermediul proiectului CarteTeca. O singura carte, Sanse infinite ne propunem sa oferim oportunitati si sa sustinem educatia asa cum stim cel mai bine, prin intermediul cartilor, acolo unde este cel mai important, in randul celor mici.

Editia 2021

CarteTeca

2021

CarteTeca. O singur─â carte, Sanse infinite

Editia a 3-a

80 premii in valoare de 200.000 lei!

Perioada inscrierii

Perioada inscrierii:

15 - 31 octombrie 2021

Castigatori

Anuntare castigatori:

15 noiembrie 2021

Rafturi carti

Din editiile anterioare

Carte

CarteTeca 2020

Scoli inscrise

308

Inscrieri

Lei

150.000

Lei

Castigatori

60

Castigatori

Carti donate

5891

Carti donate

Vezi mai mult

CarteTeca 2019

Scoli inscrise

62

Inscrieri

lei

28.000

Lei

Castigatori

9

Castigatori

Carti donate

992

Carti donate

Vezi mai mult
Stars

Testimoniale

 • Ghilimele Testimoniale

  Traversam o perioada in care totul se schimba intr-un ritm ametitor, iar teama care ne inconjoara este cea furnizata de incertitudine. In pofida contextului actual si a modificarilor care au loc fie si in cele mai mici aspecte, un singur lucru ramane clar: bunul cel mai valoros pe care il detinem si pe care ne putem baza neconditionat este mintea noastra, ceea ce stim, ceea ce putem acumula si invata, iar una dintre caramizile care stau la baza tuturor certitudinilor este cartea.

  Avatar img

  Laura Teposu

  CEO Libris

 • Ghilimele Testimoniale

  Accesul copiilor la cunostinte, informatii, la lecturi este esential in dezvoltarea lor nu doar cognitiva, ci si emotionala si sociala. Oamenii care citesc sunt mai puternici, pentru ca inteleg mai bine lumea in care traiesc, devin empatici si solidari si mai ales dificil de manipulat. Biblioteca si accesul la carte nu trebuie sa lipseasca pentru niciun copil.

  Avatar img

  Gabriela Alexandrescu

  Director Executiv Salvati Copiii Romania

 • Ghilimele Testimoniale

  Putem utiliza povestile cu scop terapeutic atunci cand dorim sa ii ajutam pe copii sa gestioneze anumite situatii. Povestile ofera copiilor o scena pe care ei sa isi poata derula conflictele interioare. Ascultand o poveste, copiii proiecteaza in mod inconstient parti din ei insisi asupra diferitelor personaje din poveste. Sunt ca o muzica pentru sufletul lor tulburat. Numai cand vorbesti despre ceea ce te sperie si despre secretele urate, deja te simti mai bine.

  Avatar img

  Prof. David Ana Cristina

  Castigator editia CarteTeca 2020

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one