headerdesktop art100trgr13sept23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile weekendafacerisep23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-20% la Dezvoltare Profesionala

siii TRANSPORT GRATUIT

la TOATE comenzile peste 100 lei!

Profita acum!

Despre punctele de fidelitate


Ce sunt?
Punctele de fidelitate sunt monedele din lumea Libris, pe care le castigi dupa fiecare comanda si pe care le poti folosi pentru viitoarele achizitii. Se acorda oricarui cititor care are un cont activ pe libris.ro, imediat dupa prima comanda inregistrata pe contul aferent. Sunt mici multumiri din partea noastra, oferite cu drag, pentru increderea acordata.

Iti faci cont ❯ Comanzi produsele preferate ❯ Primesti puncte de fidelitate

Cum functioneaza?
Fiecare comanda plasata pe libris.ro, de pe un cont activ, vine cu un numar de puncte de fidelitate raportat la suma finala a acesteia. Valoarea punctelor acordate reprezinta 1% din valoarea totala. Astfel, 100 de puncte de fidelitate reprezinta 1 LEU. Pentru ca pana si cifrele se pierd in povesti, iti lasam mai jos un exemplu.

O comanda de 100 LEI va primi 100 de puncte de fidelitate, a caror valoare pe libris.ro este de 1 LEU. Punctele vor fi active in cont la 4 zile de la livrarea comenzii si pot fi vizualizate in sectiunea 'Puncte de fidelitate' din 'Contul meu', impreuna cu restul punctelor de fidelitate acumulate in timp. Acestea se pot folosi pentru achitarea integrala sau partiala a comenzilor si pot fi adaugate prin introducerea numarului de puncte ce se doreste a fi folosit, in sectiunea dedicata din pagina de cos.

Care sunt conditiile de folosire?

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one