Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend Humanitas

cu -20% -85% REDUCERE

Transport GRATUIT peste 100

Comanda acum >>
uvpmobilemanuale17aug23

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Targu Mures

Mai 2018

Libris.ro, la a 8-a dotare a unei maternitati din Romania, alaturi de Salvati Copiii, la Targu Mures. Suma donata cu sprijinul Libris.ro catre Salvati Copiii a depasit 225.000 euro.

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, este alaturi de Salvati Copiii Romania la dotarea Sectiei Clinice de Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Numai in 2017, 350 de copii din intreaga regiune au fost internati aici, in regim de terapie intensiva, dintre care 270 de cazuri de prematuritate, 120 fiind nasteri inainte de 32 de saptamani de sarcina. Dintre acestia, clinica a intervenit medical in 56 de cazuri de malformatii cardiace, devenind o importanta unitate de interventie la nivel national. Dotarea este si un prilej de solidaritate sociala, libris.ro fiind alaturi de Salvati Copiii pentru a opta oara.

Dotarea sectiei de neonatologie a Spitalului Clinic Judetean Targu Mures reprezinta o prima actiune a acestui an, urmand a fi sustinuta de dotarea sectiei de cardiologie, prin demararea unei campanii de strangere de fonduri organizata de Libris.ro, stiuta fiind importanta la nivel national a acestei sectii.

'Credem ca este datoria fiecarei companii ajunse la maturitate sa se implice in actiuni de responsabilitate sociala. Este important sa fim activi atunci cand sesizam o problema in societate, iar faptul ca peste 250.000 de clienti Libris ne stau alaturi in acest sensibil parteneriat cu Salvati Copiii, ne da speranta. Le multumim iubitorilor de carte care, din 2014 pana in prezent, au reusit sa doneze, prin libraria online libris.ro 225.644 euro, folositi integral in dotarea celor 8 unitati medicale sustinute pana acum', declara Loredana Tudor, Director Marketing libris.ro.

Credem ca este datoria fiecarei companii ajunse la maturitate sa se implice in actiuni de responsabilitate sociala. Este important sa fim activi atunci cand sesizam o problema in societate, iar faptul ca peste 250.000 de clienti Libris ne stau alaturi in acest sensibil parteneriat cu Salvati Copiii, ne da speranta. Le multumim iubitorilor de carte care, din 2014 pana in prezent, au reusit sa doneze, prin libraria online libris.ro 225.644 euro, folositi integral in dotarea celor 8 unitati medicale sustinute pana acum.
Loredana Tudor

In cadrul campaniei, libris.ro si Salvati Copiii isi propun sa stranga 100.000 euro din donatii ale clientilor Libris realizate odata cu achizitia de carti. Fondurile vor fi folosite pentru achizitia de echipamente pentru sectia de Cardiologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe libris.ro, acestora li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 250.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii este de 3,9 de lei.


Este meritul vostru!

Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one