Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
-
2+1 GRATIS
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Libris sustine campania "Un gest pentru viata"

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 450.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Donatori Salvatii copii

Peste 400.000 de donatii

Una din cinci comenzi plasate pe libris.ro, contine o donatie.

Dotari Salvatii copii

11 dotari in 10 spitale din tara

Aparatura de ultima generatie a fost donata catre 11 unitati medicale.

Inima Salvatii copii

380.000 euro donati

Sumele donate de catre clienti, sunt virate in procent de 100%.

Parteneriat Salvatii copii

Aproape 5 ani de parteneriat

Colaboarea dintre Libris si Salvati Copiii a inceput in decembrie 2014.

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Elias si clientii Libris se alatura campaniei Salvati Copiii de combatere a mortalitatii infantile.

Medicii de la Maternitatea Elias si clientii Libris se alatura campaniei Salvati Copiii de combatere a mortalitatii infantile, ce are ca obiectiv dotarea sectiilor de neonatologie cu tot ceea ce este necesar salvarii copiilor nascuti prematur. Este o donatie importanta pentru Clinica de Neonatologie a spitalului, de acum inainte medicii vor avea la dispozitie o Statie de lucru completa pentru hipotermie terapeutica, in valoare de 40.118 de Euro, care va schimba semnificativ viata nou-nascutilor cu hipoxie perinatala.

In 2019, la maternitatea Spitalului Elias, s-au nascut 1.645 de copii, dintre care 161 prematuri. Alti trei nou-nascuti au venit prin transfer de la alte maternitati, pentru a primi ingrijiri corespunzatoare. Echipamentul medical complex a fost achizitionat cu suportul Libris, unul dintre partenerii de cursa lunga ai programului de combatere a mortalitatii infantile. Dotarea este realizata cu sprijinul clientilor librariei online care au optiunea sa adauge in cosul de cumparaturi o suma la alegere, directionata integral catre Salvati Copiii.

Este o bucurie pentru Libris sa numaram a 10-a dotare impreuna cu Salvati Copiii Romania. In plus, este o mare onoare pe care ne-o fac, de cinci ani de zile, clientii Libris.ro care au incredere si sustin acest parteneriat. Peste 400.000 de persoane au facut ca, in cinci ani de parteneriat Libris.ro - Salvati Copiii, sa vorbim despre 380.000 de Euro donati catre aceasta induiosatoare si grea cauza a reducerii mortalitatii infantile in Romania. Practic, oamenii care inteleg importanta lecturii in viata fiecaruia au inteles importanta actelor de caritate si ca, doar impreuna, cu fapte mici, dar constante, putem cladi lucruri mari si solide. Le multumim!

"Medicii ne sunt parteneri valorosi in acest proiect sustinut de dotare a maternitatilor cu tot ceea ce este necesar salvarii nou-nascutilor prematur sau cu patologii severe. Este important sa ducem aparatura medicala performanta exact acolo unde lipseste, pentru ca nasterea sa nu mai reprezinte un factor de discriminare in Romania

Sustinerea din partea partenerului nostru Libris si a clientilor acestuia, care s-au alaturat cauzei noastre, reprezinta un real ajutor pentru continuarea campaniei de dotare a maternitatilor. Mizam in continuare pe implicarea Libris, dar si a persoanelor fizice care, prin placerea de a citi, schimba viata unui copil nascut prematur", a precizat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.

SS doneaza

sus
Feedback Wishlist
//