Cocteiluri si bauturi de casa
De (autor): Mircea Georgescu
Prezenta culegere, ce este oferita exclusiv celor ce apreciaza savoarea unei bauturi si nu "consumatorilor", recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la baza mai multe retete puse la dispozitie de corpul ambasadelor acreditate la Bucuresti, pe care au fost "grefate" ulteriori mai multe retete de casa, majoritar dintre cele nealcoolice, precum si multe dintre ofertele unor localuri din Capitala, puse la dispozitie de mai multi amici barmani si un var, proprietar de bar.
Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adica a bauturilor amestecate, in fapt) cea mai credibila este cea care il atesta pe celebrul medic al antichitatii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rasina si migdale amare.
Desi sunt si cateva capitole "scurte", doua chiar extrem de scurte, am preferat aceasta forma de prezentare, pentru ca mi s-a parut incorect a trece intr-un acelasi capitol retetele pe baza de vin si sampanie, asocierea fiind fortata, de "veri primari" in cea mai optimista dintre acceptii.
-30%
PRP: 10.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
7.00Lei
7.00Lei
10.00 LeiPrimesti 7 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Prezenta culegere, ce este oferita exclusiv celor ce apreciaza savoarea unei bauturi si nu "consumatorilor", recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la baza mai multe retete puse la dispozitie de corpul ambasadelor acreditate la Bucuresti, pe care au fost "grefate" ulteriori mai multe retete de casa, majoritar dintre cele nealcoolice, precum si multe dintre ofertele unor localuri din Capitala, puse la dispozitie de mai multi amici barmani si un var, proprietar de bar.
Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adica a bauturilor amestecate, in fapt) cea mai credibila este cea care il atesta pe celebrul medic al antichitatii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rasina si migdale amare.
Desi sunt si cateva capitole "scurte", doua chiar extrem de scurte, am preferat aceasta forma de prezentare, pentru ca mi s-a parut incorect a trece intr-un acelasi capitol retetele pe baza de vin si sampanie, asocierea fiind fortata, de "veri primari" in cea mai optimista dintre acceptii.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Rating general al produsului
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
MarianaLupan2008
11/11/2020 22:52
O cartea interesanta, scrisa într-un mod plăcut și pe înțelesul tuturor, cu rețete detaliate suficient de bine și ingrediente destul de accesibile. Pentru consumatori este o carte chiar utila.
Arata mai mult
1 din 1 de rezultate