Condimente si plante aromatice
De (autor): Patricia Alexandra Pop
Asezonarea este o arta, nu o stiinta exacta, cu formule stricte. Exista, totusi, unele asocieri care merg „la sigur“. De exemplu, branzeturile se potrivesc foarte bine cu chimenul, busuiocul, mararul, menta, semintele de telina, nucsoara, piperul sau ceapa de tuns. Carnea de vita are cel mai bun gust cand ii adaugam dafin, ardei iute, curry, chimen, usturoi, maghiran, oregano, rozmarin, piper, cimbru sau tarhon… . si am putea continua pe multe pagini, dar, pana la urma, sunt chestiuni care depind de gustul si fantezia culinara ale fiecaruia.
Gasiti in acesta carte povestile a 45 de condimente, plante aromatice si amestecuri de condimente, precum si 85 de retete delicioase si… parfumate.
31.31Lei
31.31Lei
Primesti 31 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Asezonarea este o arta, nu o stiinta exacta, cu formule stricte. Exista, totusi, unele asocieri care merg „la sigur“. De exemplu, branzeturile se potrivesc foarte bine cu chimenul, busuiocul, mararul, menta, semintele de telina, nucsoara, piperul sau ceapa de tuns. Carnea de vita are cel mai bun gust cand ii adaugam dafin, ardei iute, curry, chimen, usturoi, maghiran, oregano, rozmarin, piper, cimbru sau tarhon… . si am putea continua pe multe pagini, dar, pana la urma, sunt chestiuni care depind de gustul si fantezia culinara ale fiecaruia.
Gasiti in acesta carte povestile a 45 de condimente, plante aromatice si amestecuri de condimente, precum si 85 de retete delicioase si… parfumate.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!