Carte de bucate. Retete esentiale din gastronomia moderna
Carte de bucate. Retete esentiale din gastronomia moderna
Cuprinzatoarea sectiune "Retete de baza" de la sfarsitul cartii de bucate furnizeaza zeci de retete fundamentale, de care veti avea nevoie pentru supe si sosuri, aluaturi, paste si foi pentru placinta, umpluturi pentru desert si glazuri. Este inclus si un "Glosar" cuprinzator, cu termeni gastronomici si ingrediente, precum si tabele pentru gatit, care va vor facilita descoperirea inlocuitorilor pentru ingrediente, a temperaturilor la care se rumenesc diferite tipuri de carne, a echivalentelor pentru unitatile de masura si multe altele.
Indiferent pentru ce ocazie intentionati sa gatiti, Cartea de bucate propusa cititorilor romani de catre Editura CORINT va va oferi reteta perfecta si inspiratie din belsug pentru multi ani de-acum inainte.
Descrierea produsului
Cuprinzatoarea sectiune "Retete de baza" de la sfarsitul cartii de bucate furnizeaza zeci de retete fundamentale, de care veti avea nevoie pentru supe si sosuri, aluaturi, paste si foi pentru placinta, umpluturi pentru desert si glazuri. Este inclus si un "Glosar" cuprinzator, cu termeni gastronomici si ingrediente, precum si tabele pentru gatit, care va vor facilita descoperirea inlocuitorilor pentru ingrediente, a temperaturilor la care se rumenesc diferite tipuri de carne, a echivalentelor pentru unitatile de masura si multe altele.
Indiferent pentru ce ocazie intentionati sa gatiti, Cartea de bucate propusa cititorilor romani de catre Editura CORINT va va oferi reteta perfecta si inspiratie din belsug pentru multi ani de-acum inainte.
Detaliile produsului