Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-50% la 1000 de titluri

siii TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda peste 50 lei

Ne vedem printre rafturi!

Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti

De (autor): Dan-Silviu Boerescu , Florica Bud , Catalin Paduraru

0
(0 review-uri)
Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti - Dan-Silviu Boerescu

Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti

De (autor): Dan-Silviu Boerescu , Florica Bud , Catalin Paduraru

0
(0 review-uri)
ARTA CULINARA TRADITIONALA: alivenci, arpagic Istanbul, becatine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, bors cu cuiul usei, bujenita de iepure, buture imparatesc, carne ametita, carnaciori de raci, chitonag de gutui, clapon umplut, coarda de lamaie, costite de porc in prapur, dulceata de patlagele verzi, epigrame de miel, flori de salcam coapte, haragnis-balmus, lapte de migdale, lapte zburat, lostrita gatita domneste, muhalebiu, mustalevria, parjoala negustorului, pelin de mai, pelincile Domnului / scutecele lui Hristos, perisoare in vin cu stafide, pesmeti de sacaz, placinta de bojoci de miel, platica lui Odobescu, prepelite in mat, Principele Nicolae (cu migdale si fisticuri), puiul coanei mari / puiul tatei / puiul gazdei vrednice / pui Sultanica, pui umplut cu raci, purcel alandala, rachiu cu indrisaim, salata de crizanteme, schembea, scordolea, sirop de samanta de pepene galben, sufleu de mamaliga, sulisoare, supa cu strudel de maruntaie, salaul gastronomului rafinat, serbet de iasomie / de flori de lamaie / de micsunele / de nufar / de porumb, snitel de nuca, sold de cerb, timbala de castane, trahana, uger de purcica, unt negru, vrabii cu sos si mamaliguta, zalatina de toporasi, zulufi — 679 de retete de demult, plus 79 de vinuri si alte bauturi vechi, culese din carti de gastronomie rare si manuscrise unicat.

DAN-SILVIU BOERESCU este scriitor, conduce revista PLAYBOY, a initiat seria Ghidul Vinurilor (premiata la Gourmand World Cookbook Awards) si proiectul editorial Lifestyle, a semnat Istoria erotica a micului dejun, a reeditat Dictatura Gastronomica de C. Bacalbasa.
CATALIN PADURARU este critic de vin, a fondat Vinexpert si evinoteca.ro, este co-autor al Ghidului Vinurilor, editiile 2009 si 2010, membru ADAR (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania) si FIJEV (Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin).
FLORICA BUD este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania, presedinte al Fundatiei Culturale Bona Fide, vicepresedinte al Asociatiei Scriitorilor Baia Mare. In 2006, a obtinut Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti
Citeste mai mult

2+1 gratis

39.00Lei

39.00Lei

Primesti 39 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

ARTA CULINARA TRADITIONALA: alivenci, arpagic Istanbul, becatine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, bors cu cuiul usei, bujenita de iepure, buture imparatesc, carne ametita, carnaciori de raci, chitonag de gutui, clapon umplut, coarda de lamaie, costite de porc in prapur, dulceata de patlagele verzi, epigrame de miel, flori de salcam coapte, haragnis-balmus, lapte de migdale, lapte zburat, lostrita gatita domneste, muhalebiu, mustalevria, parjoala negustorului, pelin de mai, pelincile Domnului / scutecele lui Hristos, perisoare in vin cu stafide, pesmeti de sacaz, placinta de bojoci de miel, platica lui Odobescu, prepelite in mat, Principele Nicolae (cu migdale si fisticuri), puiul coanei mari / puiul tatei / puiul gazdei vrednice / pui Sultanica, pui umplut cu raci, purcel alandala, rachiu cu indrisaim, salata de crizanteme, schembea, scordolea, sirop de samanta de pepene galben, sufleu de mamaliga, sulisoare, supa cu strudel de maruntaie, salaul gastronomului rafinat, serbet de iasomie / de flori de lamaie / de micsunele / de nufar / de porumb, snitel de nuca, sold de cerb, timbala de castane, trahana, uger de purcica, unt negru, vrabii cu sos si mamaliguta, zalatina de toporasi, zulufi — 679 de retete de demult, plus 79 de vinuri si alte bauturi vechi, culese din carti de gastronomie rare si manuscrise unicat.

DAN-SILVIU BOERESCU este scriitor, conduce revista PLAYBOY, a initiat seria Ghidul Vinurilor (premiata la Gourmand World Cookbook Awards) si proiectul editorial Lifestyle, a semnat Istoria erotica a micului dejun, a reeditat Dictatura Gastronomica de C. Bacalbasa.
CATALIN PADURARU este critic de vin, a fondat Vinexpert si evinoteca.ro, este co-autor al Ghidului Vinurilor, editiile 2009 si 2010, membru ADAR (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania) si FIJEV (Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin).
FLORICA BUD este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania, presedinte al Fundatiei Culturale Bona Fide, vicepresedinte al Asociatiei Scriitorilor Baia Mare. In 2006, a obtinut Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one