Hrana vie, sursa de sanatate
De (autor): Jacques-Pascal Cusin
Cartea ofera informatii complete despre hrana vie, despre principalele alimente vii si modurile lor de preparare.
Conceptul de hrana vie, reprezentand o adevarata revolutie dietetica, intereseaza tot mai multe persoane dornice sa beneficieze de o alimentatie cu mari beneficii pentru mentinerea starii de sanatate a organismului.
Astfel de alimente ocupa spatii tot mai mari pe rafturile supermarketurilor si in magazinele specializate, fiind prezente in meniurile unor bucatari preocupati de o alimentatie savuroasa si sanatoasa.
Cand vorbim despre hrana vie, ne referim la alimentele care nu au fost preparate termic sau in alte moduri ce-ar putea distruge continutul lor in clorofila, vitamine, enzime, oxigen etc., ca si ansamblul celulelor acestora, factori esentiali pentru mentinerea vitalitatii si sanatatii noastre.
Prin continutul sau, hrana vie reprezinta alimente cu o mare valoare nutritiva, aflate cat mai aproape de starea lor naturala si usor de asimilat.
-5%
PRP: 15.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
14.25Lei
14.25Lei
15.00 LeiPrimesti 14 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
In stoc
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Cartea ofera informatii complete despre hrana vie, despre principalele alimente vii si modurile lor de preparare.
Conceptul de hrana vie, reprezentand o adevarata revolutie dietetica, intereseaza tot mai multe persoane dornice sa beneficieze de o alimentatie cu mari beneficii pentru mentinerea starii de sanatate a organismului.
Astfel de alimente ocupa spatii tot mai mari pe rafturile supermarketurilor si in magazinele specializate, fiind prezente in meniurile unor bucatari preocupati de o alimentatie savuroasa si sanatoasa.
Cand vorbim despre hrana vie, ne referim la alimentele care nu au fost preparate termic sau in alte moduri ce-ar putea distruge continutul lor in clorofila, vitamine, enzime, oxigen etc., ca si ansamblul celulelor acestora, factori esentiali pentru mentinerea vitalitatii si sanatatii noastre.
Prin continutul sau, hrana vie reprezinta alimente cu o mare valoare nutritiva, aflate cat mai aproape de starea lor naturala si usor de asimilat.
Detaliile produsului
- Categoria: Terapii Alternative
- Autor: Jacques-Pascal Cusin
- Editura: ORIZONTURI
- An aparitie: 2013
- Editie: Necartonata
- Format: 210 x 145 mm
- Nr. pagini: 288
- Colectie: Sanatate fara medicamente
- Cod: ORI978-973-736-102-3
De pe acelasi raft
Rating general al produsului
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
Mariam-Hasmig Danielian
25/01/2024 14:12
Achizitie verificata
O carte buna si utila, mai ales pentru incepatori. Am gasit multe informatii ce vin si din alte surse si asta mi se pare de bun augur.
Arata mai mult
1 din 1 de rezultate