headerdesktop tr50grpasti30apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile tr50grpasti30apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Transport GRATUIT peste 50 lei!

Carti / Jocuri/ English BOOKS/ Accesorii

Poposeste printre rafturile noastre

Comanda acum!

Obsesia cafelei

De (autor): Anette Moldvaer

0
(0 review-uri)
Obsesia cafelei - Anette Moldvaer
Rasfoieste

Obsesia cafelei

De (autor): Anette Moldvaer

0
(0 review-uri)
    Sunteti obsedati de cafea? Preparati-va o cafea excelenta acasa cu ajutorul tehnicilor prezentate pas cu pas care va arata cum sa prelucrati boabele, cum sa folositi o gama larga de echipamente si sa creati modele artistice in latte, la fel ca un profesionist.
    Peste 100 de retete autentice din toata lumea va vor delecta simturile, incluzand printre acestea flat white, frappe mocha, affogado si cafe au lait.
    Ghidul general al celor mai bune soiuri de cafea din lume va invata sa deosebiti Arabica de Robusta si Typica de Bourbon. Obsesia cafelei va ofera tot ce aveti nevoie pentru a crea ceasca de cafea perfecta.
     Fragment din volum:
 
    “INDICATORI AI CALITATII
 
    Companiile de cafea folosesc ambalajele pentru a-si descrie produsele in termeni specifici - care uneori sunt confuzi si contradictorii, chiar derutanti. Intelegerea terminologiei faciliteaza alegerea cafelei dorite. 
 
    IDENTIFICAREA BOABELOR 
    Pe unele ambalaje de cafea este specificat doar “Arabica” sau “Robusta” (cele doua soiuri principale. vezi pp. 12-13). Este ca si cum ai spune despre un vin ca este alb sau rosu; nu dispui de suficiente informatii pentru a face o achizitie in cunostinta de cauza. Desi Robusta este, in general inferioara soiului Arabica, ambalajele pe care scrie doar „100% Arabica" dau un indicator al calitatii menit sa induca in eroare. Exista cafele Robusta excelente, dar sunt greu de gasit, asa ca sa cumperi Arabica este varianta mai sigura - dar exista si foarte multa Arabica de calitate inferioara. Deci, la ce sa fiti atenti cand cititi ambalajul?
    Cafeaua de cea mai buna calitate se bucura de o descriere foarte detaliata, in termeni de regiune, varietate, metoda de procesare si aroma (vezi p. 33). Consumatorii au o intelegere aparte asupra cafelei de calitate Si, ca rezultat, cei care se ocupa de prajire stiu ca, pentru a-si multumi clientii, trebuie sa ofere onestitate si trasabilitate.
 
    AMESTEC VS. ORIGINE UNICA 
    Atat companiile comerciale, cat si cele de productie catalogheaza cafeaua fie ca “amestec", fie ca avand “origine unica”. Aceasta descriere arata provenienta cafelei - amestecul este format din mai multe tipuri de boabe, ce dau o aroma specifica, iar cafeaua de origine unica provine dintr-o singura tara sau ferma. 
    AMESTECURI
    Amestecurile sunt apreciate pentru ca, de exemplu, produc palete aromatice ferme, ce rezista un an de zile. Pe piata, ingredientele si proportiile amestecurilor sunt tinute secrete, iar etichetele nu ofera nici un indiciu asupra tipului sau boabelor. Specialistii in prajirea cafelei, pe de alta parte eticheteaza clar si lauda pe pachete fiecare componenta dintr-un amestec - prezentand atributele specifice ale fiecarui tip de boabe si modul in care se completeaza si se echilibreaza aromele (vezi Mostra de amestec, alaturi).”
Citeste mai mult

-20%

transport gratuit

PRP: 79.90 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

63.92Lei

63.92Lei

79.90 Lei

Primesti 63 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

    Sunteti obsedati de cafea? Preparati-va o cafea excelenta acasa cu ajutorul tehnicilor prezentate pas cu pas care va arata cum sa prelucrati boabele, cum sa folositi o gama larga de echipamente si sa creati modele artistice in latte, la fel ca un profesionist.
    Peste 100 de retete autentice din toata lumea va vor delecta simturile, incluzand printre acestea flat white, frappe mocha, affogado si cafe au lait.
    Ghidul general al celor mai bune soiuri de cafea din lume va invata sa deosebiti Arabica de Robusta si Typica de Bourbon. Obsesia cafelei va ofera tot ce aveti nevoie pentru a crea ceasca de cafea perfecta.
     Fragment din volum:
 
    “INDICATORI AI CALITATII
 
    Companiile de cafea folosesc ambalajele pentru a-si descrie produsele in termeni specifici - care uneori sunt confuzi si contradictorii, chiar derutanti. Intelegerea terminologiei faciliteaza alegerea cafelei dorite. 
 
    IDENTIFICAREA BOABELOR 
    Pe unele ambalaje de cafea este specificat doar “Arabica” sau “Robusta” (cele doua soiuri principale. vezi pp. 12-13). Este ca si cum ai spune despre un vin ca este alb sau rosu; nu dispui de suficiente informatii pentru a face o achizitie in cunostinta de cauza. Desi Robusta este, in general inferioara soiului Arabica, ambalajele pe care scrie doar „100% Arabica" dau un indicator al calitatii menit sa induca in eroare. Exista cafele Robusta excelente, dar sunt greu de gasit, asa ca sa cumperi Arabica este varianta mai sigura - dar exista si foarte multa Arabica de calitate inferioara. Deci, la ce sa fiti atenti cand cititi ambalajul?
    Cafeaua de cea mai buna calitate se bucura de o descriere foarte detaliata, in termeni de regiune, varietate, metoda de procesare si aroma (vezi p. 33). Consumatorii au o intelegere aparte asupra cafelei de calitate Si, ca rezultat, cei care se ocupa de prajire stiu ca, pentru a-si multumi clientii, trebuie sa ofere onestitate si trasabilitate.
 
    AMESTEC VS. ORIGINE UNICA 
    Atat companiile comerciale, cat si cele de productie catalogheaza cafeaua fie ca “amestec", fie ca avand “origine unica”. Aceasta descriere arata provenienta cafelei - amestecul este format din mai multe tipuri de boabe, ce dau o aroma specifica, iar cafeaua de origine unica provine dintr-o singura tara sau ferma. 
    AMESTECURI
    Amestecurile sunt apreciate pentru ca, de exemplu, produc palete aromatice ferme, ce rezista un an de zile. Pe piata, ingredientele si proportiile amestecurilor sunt tinute secrete, iar etichetele nu ofera nici un indiciu asupra tipului sau boabelor. Specialistii in prajirea cafelei, pe de alta parte eticheteaza clar si lauda pe pachete fiecare componenta dintr-un amestec - prezentand atributele specifice ale fiecarui tip de boabe si modul in care se completeaza si se echilibreaza aromele (vezi Mostra de amestec, alaturi).”
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one