Secretele bucatariei : peste
De (autor): Anonim
Prezent din vremuri imemoriale in alimentatia noastra, pestele este astazi apreciat in mod deosebit pentru gustul sau delicat, dar si pentru calitatile sale nutritive. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a pestelui – prajit sau plachie, fript sau la cuptor, marinat, in saramura sau chiar crud. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va ofera o larga paleta de optiuni si de tehnici de preparare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.
-20%
PRP: 10.50 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
8.40Lei
8.40Lei
10.50 LeiPrimesti 8 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Prezent din vremuri imemoriale in alimentatia noastra, pestele este astazi apreciat in mod deosebit pentru gustul sau delicat, dar si pentru calitatile sale nutritive. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a pestelui – prajit sau plachie, fript sau la cuptor, marinat, in saramura sau chiar crud. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va ofera o larga paleta de optiuni si de tehnici de preparare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Editura: LITERA
- An aparitie: 2010
- Nr. pagini: 144
- Cod: LIT973-675-963-5
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!