Sosuri, dressinguri si condimente
De (autor): Maria Cristea Soimu
Sub titlul "Sosuri, dressinguri si condimente", Mara Books ti-a pregatit o colectie gastronomica de exceptie care isi propune sa te ajute sa dai rafinament si savoare mancarurilor tale.
Cartea scrisa de Maria Cristea Soimu iti prezinta modalitatile de preparare a numeroase sosuri provenite din diverse parti ale lumii sau caracteristice bucatariei romanesti dar, in acelasi timp, te ajuta si sa cunosti mai bine condimentele folosite pentru aromatizarea preparatelor culinare.
Cartea scrisa de Maria Cristea Soimu iti prezinta modalitatile de preparare a numeroase sosuri provenite din diverse parti ale lumii sau caracteristice bucatariei romanesti dar, in acelasi timp, te ajuta si sa cunosti mai bine condimentele folosite pentru aromatizarea preparatelor culinare.
Cartea iti ofera si cate o scurta carcterizare a plantei din care provine fiecare condiment. Pentru a crea o mai buna imagine asupra ariei culinare in care este utilizat condimentul, autoarea a adaugat si retete de mancaruri in care este prezenta aroma respectiva.
24.90Lei
24.90Lei
Primesti 24 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Sub titlul "Sosuri, dressinguri si condimente", Mara Books ti-a pregatit o colectie gastronomica de exceptie care isi propune sa te ajute sa dai rafinament si savoare mancarurilor tale.
Cartea scrisa de Maria Cristea Soimu iti prezinta modalitatile de preparare a numeroase sosuri provenite din diverse parti ale lumii sau caracteristice bucatariei romanesti dar, in acelasi timp, te ajuta si sa cunosti mai bine condimentele folosite pentru aromatizarea preparatelor culinare.
Cartea scrisa de Maria Cristea Soimu iti prezinta modalitatile de preparare a numeroase sosuri provenite din diverse parti ale lumii sau caracteristice bucatariei romanesti dar, in acelasi timp, te ajuta si sa cunosti mai bine condimentele folosite pentru aromatizarea preparatelor culinare.
Cartea iti ofera si cate o scurta carcterizare a plantei din care provine fiecare condiment. Pentru a crea o mai buna imagine asupra ariei culinare in care este utilizat condimentul, autoarea a adaugat si retete de mancaruri in care este prezenta aroma respectiva.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!