Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa Cls 10
De (autor): Iuliana Leustean , Ana-Daniela Cristea
Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa Cls 10
De (autor): Iuliana Leustean , Ana-Daniela Cristea
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara. - Modul III
23.99Lei
23.99Lei
Primesti 23 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara. - Modul III
Detaliile produsului
- Categoria: Manuale Clasa 10
- Autor: Iuliana Leustean, Ana-Daniela Cristea
- Editura: CD PRESS
- Editie: Necartonata
- Format: 280X210
- Nr. pagini: 80
- Materie: Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa
- Clasa: Clasa 10
- Cod: CDP978-606-528-138-7
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!