Burgeri. 50 de retete usoare
De (autor): Cinzia Trenchi
BURGERII, O PASIUNE!
„Hamburger", „burger" sau „chiftea prajita": sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are o origine europeana. Se spune ca acesta era la inceput un medalion de vita (sau un carnat de vita) gatit in unt si servit pe o bucata de paine bine condimentata, care se servea in portul din Hamburg ca gustare pentru marinari... Datorita imigrantilor care au parasit tarmurile Germaniei, aceasta chiftea a cucerit America! Hamburgerul a fost imbogatit si modificat, dar nu si-a pierdut niciodata identitatea.
Astazi, retetele sale variaza de la cele traditionale la cele mai creative si alternative. De la o gustare rapida, a devenit un pranz adevarat si satios.
Succesul burgerilor se datoreaza, cu siguranta, usurintei cu care se prepara si combinatiei gustoase de paine, carne, diverse tipuri de legume, branza topita si sosuri... Rezultatul final poate deveni un adevarat caleidoscop de arome, care se imbina pentru a da nastere la ceva nou de fiecare data, desi ingredientele de baza sunt deseori asemanatoare.
„Hamburger", „burger" sau „chiftea prajita": sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are o origine europeana. Se spune ca acesta era la inceput un medalion de vita (sau un carnat de vita) gatit in unt si servit pe o bucata de paine bine condimentata, care se servea in portul din Hamburg ca gustare pentru marinari... Datorita imigrantilor care au parasit tarmurile Germaniei, aceasta chiftea a cucerit America! Hamburgerul a fost imbogatit si modificat, dar nu si-a pierdut niciodata identitatea.
Astazi, retetele sale variaza de la cele traditionale la cele mai creative si alternative. De la o gustare rapida, a devenit un pranz adevarat si satios.
Succesul burgerilor se datoreaza, cu siguranta, usurintei cu care se prepara si combinatiei gustoase de paine, carne, diverse tipuri de legume, branza topita si sosuri... Rezultatul final poate deveni un adevarat caleidoscop de arome, care se imbina pentru a da nastere la ceva nou de fiecare data, desi ingredientele de baza sunt deseori asemanatoare.
-5%
PRP: 69.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
65.55Lei
65.55Lei
69.00 LeiPrimesti 65 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
In stoc
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
BURGERII, O PASIUNE!
„Hamburger", „burger" sau „chiftea prajita": sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are o origine europeana. Se spune ca acesta era la inceput un medalion de vita (sau un carnat de vita) gatit in unt si servit pe o bucata de paine bine condimentata, care se servea in portul din Hamburg ca gustare pentru marinari... Datorita imigrantilor care au parasit tarmurile Germaniei, aceasta chiftea a cucerit America! Hamburgerul a fost imbogatit si modificat, dar nu si-a pierdut niciodata identitatea.
Astazi, retetele sale variaza de la cele traditionale la cele mai creative si alternative. De la o gustare rapida, a devenit un pranz adevarat si satios.
Succesul burgerilor se datoreaza, cu siguranta, usurintei cu care se prepara si combinatiei gustoase de paine, carne, diverse tipuri de legume, branza topita si sosuri... Rezultatul final poate deveni un adevarat caleidoscop de arome, care se imbina pentru a da nastere la ceva nou de fiecare data, desi ingredientele de baza sunt deseori asemanatoare.
„Hamburger", „burger" sau „chiftea prajita": sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are o origine europeana. Se spune ca acesta era la inceput un medalion de vita (sau un carnat de vita) gatit in unt si servit pe o bucata de paine bine condimentata, care se servea in portul din Hamburg ca gustare pentru marinari... Datorita imigrantilor care au parasit tarmurile Germaniei, aceasta chiftea a cucerit America! Hamburgerul a fost imbogatit si modificat, dar nu si-a pierdut niciodata identitatea.
Astazi, retetele sale variaza de la cele traditionale la cele mai creative si alternative. De la o gustare rapida, a devenit un pranz adevarat si satios.
Succesul burgerilor se datoreaza, cu siguranta, usurintei cu care se prepara si combinatiei gustoase de paine, carne, diverse tipuri de legume, branza topita si sosuri... Rezultatul final poate deveni un adevarat caleidoscop de arome, care se imbina pentru a da nastere la ceva nou de fiecare data, desi ingredientele de baza sunt deseori asemanatoare.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Rating general al produsului
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
MarianaLupan2008
15/11/2020 22:40
Sunt o mare fană a burgerilor, ii ador și i-aș manca de trei ori pe zi dacă as putea. În această carte găsim rețete pentru toate gusturile, și mai ușoare, și mai sățioase, dar delicioase toate.
Arata mai mult
1 din 1 de rezultate