Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator

De (autor): Klaus Kling

5
(1 reviews)
Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator - Klaus Kling
Rasfoieste

Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator

De (autor): Klaus Kling

5
(1 reviews)
BEREA ARTIZANALA BUNA

Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislatia a devenit mai toleranta, se bucura de o audienta in crestere constanta – recent si sub sloganul „Berea Craft”, careia autorul ii dedica un intreg capitol, deoarece accentueaza diversitatea si creativitatea in acest domeniu.

Berea nu e chiar atat de greu de fabricat. Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile si cu inca si mai putine ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuante (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experienta speciala sa cunosti intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu si nealterat – si asta doar cu cheltuieli reduse.

Manualul de fata, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii si informatii:

• De la orz la bere – cum functioneaza?
• Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferentele, modul de lucru.
• Ce ustensile ii sunt necesare berarului?
Instrumentele clasice si cele foarte noi.
• Fabricarea berii acasa – explicata si inregistrata pas cu pas.
Citeste mai mult

50.00Lei

Sau 5000 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

BEREA ARTIZANALA BUNA

Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislatia a devenit mai toleranta, se bucura de o audienta in crestere constanta – recent si sub sloganul „Berea Craft”, careia autorul ii dedica un intreg capitol, deoarece accentueaza diversitatea si creativitatea in acest domeniu.

Berea nu e chiar atat de greu de fabricat. Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile si cu inca si mai putine ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuante (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experienta speciala sa cunosti intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu si nealterat – si asta doar cu cheltuieli reduse.

Manualul de fata, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii si informatii:

• De la orz la bere – cum functioneaza?
• Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferentele, modul de lucru.
• Ce ustensile ii sunt necesare berarului?
Instrumentele clasice si cele foarte noi.
• Fabricarea berii acasa – explicata si inregistrata pas cu pas.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 13/11/2020 17:38
Pentru consumatorii și pasionații de aceasta bautură spumoasa, cartea este super interesanta și utila. Are detalii suficiente, informații complexe, este scrisa ok și pe înțelesul tuturor.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one