Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Manuale Scolare
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Mese si meniuri regale - Stefania Dinu

0

54.9  Lei

sau 5490 de puncte. Detalii.

In stoc

Cod: COR978-606-793-603-2

An aparitie: 2019

Autor: Stefania Dinu

Categoria: Istorie Universala

Colectie: Istorie cu blazon

Editie: Cartonata

Editura: CORINT

Format: 230 x 170 x 15 mm

Nr. pagini: 192



Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Transport Gratuit peste 75 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust

Am incercat sa aduc in prim-plan modul cum se desfasurau mesele la Curtea Regala a Romaniei in perioada 1866–1947, protocolul impus cu acest prilej, orele la care membrii familiei regale luau masa, ce alimente preferau si ce tipuri de mese aveau loc cu diferite prilejuri. [...] Odata cu trecerea timpului, bucataria s-a innoit continuu si constant, posibilitatea de a lansa moda in acest domeniu apartinand, bineinteles, marilor familii regale. In acest context se incadra si familia regala a Romaniei, care urma preceptele bucatariei franceze. La Curtea regelui Carol I, bucatar a fost, timp de trei decenii, francezul Papa Gillet, [...] iar Castelul Peles avea propriul bucatar-sef, acesta fiind, in 1892, Ignace Goldenberger. La Curtea regelui Ferdinand si-a desfasurat activitatea, tot vreme de trei decenii, germanul H. Edner, iar Iosif Strassman a fost bucatarul Curtii regelui Carol al II-lea si al Curtii regelui Mihai. - Stefania Dinu

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 75 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

commentarii
Rating general al produsului
0.0 (0 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


sus
Feedback Wishlist