headerdesktop libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile  libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

LIBfest e on!

Reduceri, carti cu Autograf si

Dialoguri cu scriitori

Plaseaza comanda!

O femeie isi face un plan

O femeie isi face un plan - Maye Musk
Rasfoieste

O femeie isi face un plan

O femeie isi face un plan. Sfaturi pentru o viata plina de aventura, frumusete si succes

O femeie isi face un plan: Sfaturi pentru o viata plina de aventura, frumusete si succes / A Woman Makes a Plan: Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success de Maye Musk este autobiografia mamei lui Elon Musk, o septuagenara care si-a trait viata din plin. A copilarit in Africa de Sud si a cucerit marile podiumuri de moda din New York si nu numai, la o varsta la care majoritatea femeilor se gandesc ca timpul lor a trecut. A avut doua cariere, trei copii si 11 nepoti si a trait in noua orase din trei tari diferite. A lucrat ca model de la 15 la 71 de ani, dar si-a tratat meseria ca pe o simpla modalitate de a castiga bani si nu ca pe un motiv pentru a se comporta si a trai ca o diva. In volumul de fata, Maye Musk impartaseste cu voi secretele ei ca model, ca mama a unor copii de succes si ca femeie in general.
 
Maye Musk este un model si dietetician cu origini canadiene si sud-africane. Mama miliardarului Elon Musk - pe care in copilarie il poreclea "enciclopedia" -  a avut o cariera atipic de longeviva in lumea modellingului, aceasta intinzandu-se pe mai bine de 50 de ani. A aparut pe copertile mai multor publicatii prestigioase, precum Revista Time, Women's Day si Vogue, iar cotidianul New York Post i-a recunoscut faima cucerita prin forte proprii, numind-o "un star cu drepturi depline". La 69 de ani a fost aleasa imaginea brandului de cosmetice CoverGirl, devenind astfel cea mai in varsta CoverGirl din istorie.
 
La 15 ani, s-a numarat printre finalistele concursului de frumusete Miss Africa, in urma caruia a primit diverse propuneri de colaborare ca model. Modellingul a devenit astfel o a doua cariera pe viata pentru ea, dupa cea de nutritionist. Detine un master in dietetica la Universitatea Orange Free State din Africa de Sud, si un altul in stiinta nutritiei la Universitatea din Toronto. Are o afacere in domeniul nutritiei si este invitata sa vorbeasca pe teme de nutritie si alimentatie sanatoasa in toata lumea. 
 
Cartea este impartita in cinci parti dupa cum urmeaza:
 
Partea I: Frumusete
La cincizeci si noua de ani am incetat sa ma mai vopsesc si mi-am lasat parul sa devina argintiu. Doi ani mai tarziu, apaream insarcinata pe coperta revistei New York. (Ei bine, nu eram chiar insarcinata, dar fotografia era foarte convingatoare.) La saizeci si sapte de ani am defilat pentru prima data pe podiumul unui show de moda organizat in cadrul New York Fashion Week, impreuna cu femei care aveau o treime din varsta mea. La saizeci si noua de ani, am devenit imaginea companiei CoverGirl.
 
Aventura autoarei in lumea modellingului a inceput la 15 ani in Africa de Sud si a continuat in Canada si America pana la 71 de ani. Dar in timp ce in modelling se va bucura de un succes neasteptat, in viata personala nu se va descurca la fel de bine. O vedem astfel pe Maye Musk casatorindu-se mai devreme decat s-ar fi asteptat, facand trei copii, divortand, mutandu-se in alt oras pentru a fugi de sotul ei si revenind pe podium. 
 
O urmarim de asemenea pregatindu-se pentru doctorat si rezistand eroic printre modelele mult mai tinere, intr-o lume deloc usoara; conducand o afacere avand ca domeniu de activitate nutritia sanatoasa si suferind diverse transformari de natura fizica odata cu inaintarea in varsta, transformari care, nu i-au afectat insa cariera de model decat in bine. Dar mai ales, vedem cum cariera ei de model explodeaza pur si simplu la varsta de 50 de ani, o varsta la care pentru multe modele podiumul e doar o amintire dintr-un trecut foarte indeparatat.
 
Tot in aceasta parte, Maye Musk vorbeste despre importanta de a avea grija de spirit in egala masura in care ai grija de fizic, despre lucrurile care sunt importante atunci cand vine vorba de vestimentatie si cum iti poti crea un stil vestimentar sic cu investitii minime. Sfaturile ei referitoare la machiaj vor fi cu siguranta interesante pentru multe dintre voi, mai ales ca, datorita machiajului, a fost aleasa imaginea companiei CoverGirl la varsta de 69 de ani. Tot aici, Maye Musk vorbeste despre postura, bune maniere si buna crestere, toate contribuind deopotriva la dobandirea unei mai mari increderi in sine.
 
Partea a II-a: Aventura
Aflam aici povestea familiei lui Maye Musk care a emigrat din Canada in Africa de Sud, stabilindu-se la Pretoria. Ii cunoastem pe neobisnuitii ei parinti, a caror pasiune era sa calatoreasca prin toata lumea cu avionul lor de mici dimensiuni, si care erau in general mai neobisnuiti decat restul lumii. De la ei a invatat Maye sa faca intotdeauna lucrurile diferit, pentru ca doar asa se simtea fericita si implinita.
 
O insotim pe Maye intr-o parte din calatoriile pe care le-a facut alaturi de familia ei si observam cat de meticuloasa era mama ei in a planifica in amanunt niste calatorii destul de lungi, astfel incat sa nu le lipseasca nimic celor cinci copii ai ei pe parcursul acestora.
Tot aici aflam care a fost primul ei pas spre lumea modellingului si ce a inseamnat aceasta lume pentru ea, dar si cum si-a educat copiii sa faca intotdeauna ceea ce simt, nu ceea ce ii sfatuiesc ceilalti, dar si cum crede ea ca ar trebui sa ne traim viata. 
In ceea ce priveste casatoria, aceasta s-a cladit pe o minciuna a sotului ei si a insemnat noua ani de abuz si de suferinta. Cand legile din Africa de Sud i-au permis, s-a eliberat dintr-o relatie toxica, recastigandu-si bucuria de a trai, alaturi de cei trei copii ai ei.
 
Si daca iti imaginezi ca Maye este o femeie perfecta, care nu prea are noroc in viata, ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. La un moment dat se ingrasase atat de mult incat a devenit model XXL. Apoi, si-a facut un plan si a slabit 30 de kilograme. De fapt a slabit de doua ori in viata cate 30 de kilograme. Toata povestea o vei afla aici...
 
Partea a III-a: Familia
Aceasta parte a cartii este despre Maye Musk mama. O mama care si-a educat copiii exact in spiritul in care a fost ea insasi educata la randul ei de parintii ei, cel al responsabilitatii. Iar "reteta" a fost de succes, pentru ca toti copiii ei au ajuns sa se descurce bine in viata. 
 
Privind retrospectiv, Maye isi da seama ca tot ce au realizat copiii ei astazi isi are originea in pasiunile lor din copilarie. De aceea, Maye te sfatuieste sa iti lasi copiii sa faca ceea ce le place si iti mai da si alte sfaturi referitoare la copii, pe care le vei gasi aici.
 
In plus, te va convinge ca a o lua de la capat nu e chiar atat de complicat daca acest lucru iti va aduce fericirea mult visata. Ea insasi a luat-o de la capat de mai multe ori, si, privind in urma, are toate motivele sa creada ca a facut cel mai bun lucru cu putinta.
 
Aflam asadar cum a parasit Africa de Sud pentru Canada de dragul lui Elon Musk care simtea ca nu se poate realiza in Africa si cum a decurs noua ei viata acolo, dar si cum unele mici gesturi de bunatate venite din partea unor straini au facut-o sa se simta recunoscatoare pentru tot ceea ce i-a oferit viata.
 
Partea a IV-a: Succes
Ei bine, da. Omul de succes Elon Musk are o mama de succes. O mama care nu a renuntat niciodata sa lupte pentru ceea ce si-a dorit si nu a ezitat sa o ia de la capat de cate ori a fost nevoie. Si a reusit de fiecare data! Nu pentru ca a avut noroc, sau pentru ca a fost frumoasa sau pentru ca s-a nascut intr-o zodie norocoasa. A reusit pur si simplu pentru ca a muncit mult, a avut un plan intotdeauna pentru urmatorul pas si a perseverat. Si in plus, s-a bucurat de toata sustinerea familiei ei.
 
Tot aici, aflam cate ceva despre inceputurile carierei lui Elon Musk pe care l-a sustinut cu toate puterile sa isi lanseze prima companie de tehnologie de la inceputul erei internetului - Zip2.
 
Apoi vedem cum gesturile bune se intorc si copiii ei decid sa ii cumpere o casa si o masina exact cum isi dorea. Apoi o vedem osciland intre New York si Los Angeles si hotarandu-se in cele din urma sa se stabieasca la Los Angeles pentru a fi alaturi de doi dintre copiii ei si de sapte nepoti, dar si pozand nud pentru o prestigioasa publicatie... si apoi pozand din nou nud si insarcinata in stilul lui Demi Moore, la 62 de ani.
Observam cum s-a adaptat la era tehnologiei si a profitat de fiecare oportunitate pe care i-a oferit-o aceasta, astfel ca, la saizeci si sapte de ani, o vedem defiland pentru prima data pe scena unei prezentari de moda de renume.
Iar spre final, vine vorba despre dragoste, un capitol la care Maye nu prea a avut succes. Sfaturile si cuvintele ei s-ar putea sa-ti fie insa de folos daca si tu te afli in cautarea dragostei sau ai fost dezamagita in dragoste.
 
Partea a V-a: Sanatate
Maye Musk se poate mandri cu o cariera de 50 de ani in domeniul modellingului, ceea ce te poate duce cu gandul la o silueta perfecta timp de o viata. Dar nu este chiar asa. Maye a avut probleme cu alimentatia dezorganizata, desi, in calitate de nutritionist oferea sfaturi altor oameni despre ce si cum sa manance. A reusit insa sa depaseasca aceste probleme cu ajutorul unui plan de nutritie sanatoasa. Vei gasi aici cateva sfaturi de alimentatie sanatoasa pe care le poti folosi si tu, fara sa faci eforturi prea mari!
 
Tot aici vei afla cateva ponturi in legatura cu ce sa faci atunci cand ai cedat tentatiilor sau cum sa te tii la adapost cu succes de tentatii. Sfaturile referitoare la miscare iti vor prinde si ele bine, fie ca vrei sau nu sa slabesti, iar consideratiile autoarei referitoare la sanatate te vor face sa-ti iei mai in serios propria sanatate. 
 
In incheiere, vei afla cat de importanta este familia pentru Maye si cum obisnuieste familia Musk sa petreaca timp impreuna. Dar mai ales vei fi incurajat sa nu uiti sa te bucuri in fiecare clipa de viata si sa iti faci un plan pentru asta. Iar daca lucrurile nu vor merge intotdeauna conform planului, nu dezarma. Viata este croita din suisuri si coborasuri. Cu totii trecem prin asta. Insa doar cei mai perseverenti dintre noi obtin ceea ce isi doresc cu adevarat. Maye Musk a reusit. Si tu vei reusi! Tine cont de cuvintele ei:
 
Poti sa iti faci un plan, dar acesta nu va functiona intotdeauna. Asa ca va trebui sa iti faci un alt plan. Viata ta va fi plina de suisuri si coborasuri, ca un montagne russe. Suisurile vor fi minunate; coborasurile vor fi un iad. Cand esti la pamant, iti trebuie un plan ca sa te ridici. Pe masura ce inaintezi in varsta, coborasurile sunt mai putin tragice, mai putin dureroase si mai putin suparatoare, fiindca ai mai trecut pe acolo. 
Tu trebuie sa hotarasti cand vrei sa fii fericita. Cand va fi asta? De ce amani sa iti schimbi cariera, sa iti imbunatatesti starea de sanatate, sa ai o familie si prieteni iubitori, sa iti iubesti viata? Au fost momente cand nu credeam ca voi mai fi vreodata fericita. Niciodata! Iar apoi mi-am facut un plan ca sa scap, fiindca o stare de nefericire permanenta nu este un mod de a trai. Asadar fa-ti planul acum.
Citeste mai mult

LIBfest

-20%

PRP: 49.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

39.20Lei

39.20Lei

49.00 Lei

Primesti 39 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

O femeie isi face un plan. Sfaturi pentru o viata plina de aventura, frumusete si succes

O femeie isi face un plan: Sfaturi pentru o viata plina de aventura, frumusete si succes / A Woman Makes a Plan: Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success de Maye Musk este autobiografia mamei lui Elon Musk, o septuagenara care si-a trait viata din plin. A copilarit in Africa de Sud si a cucerit marile podiumuri de moda din New York si nu numai, la o varsta la care majoritatea femeilor se gandesc ca timpul lor a trecut. A avut doua cariere, trei copii si 11 nepoti si a trait in noua orase din trei tari diferite. A lucrat ca model de la 15 la 71 de ani, dar si-a tratat meseria ca pe o simpla modalitate de a castiga bani si nu ca pe un motiv pentru a se comporta si a trai ca o diva. In volumul de fata, Maye Musk impartaseste cu voi secretele ei ca model, ca mama a unor copii de succes si ca femeie in general.
 
Maye Musk este un model si dietetician cu origini canadiene si sud-africane. Mama miliardarului Elon Musk - pe care in copilarie il poreclea "enciclopedia" -  a avut o cariera atipic de longeviva in lumea modellingului, aceasta intinzandu-se pe mai bine de 50 de ani. A aparut pe copertile mai multor publicatii prestigioase, precum Revista Time, Women's Day si Vogue, iar cotidianul New York Post i-a recunoscut faima cucerita prin forte proprii, numind-o "un star cu drepturi depline". La 69 de ani a fost aleasa imaginea brandului de cosmetice CoverGirl, devenind astfel cea mai in varsta CoverGirl din istorie.
 
La 15 ani, s-a numarat printre finalistele concursului de frumusete Miss Africa, in urma caruia a primit diverse propuneri de colaborare ca model. Modellingul a devenit astfel o a doua cariera pe viata pentru ea, dupa cea de nutritionist. Detine un master in dietetica la Universitatea Orange Free State din Africa de Sud, si un altul in stiinta nutritiei la Universitatea din Toronto. Are o afacere in domeniul nutritiei si este invitata sa vorbeasca pe teme de nutritie si alimentatie sanatoasa in toata lumea. 
 
Cartea este impartita in cinci parti dupa cum urmeaza:
 
Partea I: Frumusete
La cincizeci si noua de ani am incetat sa ma mai vopsesc si mi-am lasat parul sa devina argintiu. Doi ani mai tarziu, apaream insarcinata pe coperta revistei New York. (Ei bine, nu eram chiar insarcinata, dar fotografia era foarte convingatoare.) La saizeci si sapte de ani am defilat pentru prima data pe podiumul unui show de moda organizat in cadrul New York Fashion Week, impreuna cu femei care aveau o treime din varsta mea. La saizeci si noua de ani, am devenit imaginea companiei CoverGirl.
 
Aventura autoarei in lumea modellingului a inceput la 15 ani in Africa de Sud si a continuat in Canada si America pana la 71 de ani. Dar in timp ce in modelling se va bucura de un succes neasteptat, in viata personala nu se va descurca la fel de bine. O vedem astfel pe Maye Musk casatorindu-se mai devreme decat s-ar fi asteptat, facand trei copii, divortand, mutandu-se in alt oras pentru a fugi de sotul ei si revenind pe podium. 
 
O urmarim de asemenea pregatindu-se pentru doctorat si rezistand eroic printre modelele mult mai tinere, intr-o lume deloc usoara; conducand o afacere avand ca domeniu de activitate nutritia sanatoasa si suferind diverse transformari de natura fizica odata cu inaintarea in varsta, transformari care, nu i-au afectat insa cariera de model decat in bine. Dar mai ales, vedem cum cariera ei de model explodeaza pur si simplu la varsta de 50 de ani, o varsta la care pentru multe modele podiumul e doar o amintire dintr-un trecut foarte indeparatat.
 
Tot in aceasta parte, Maye Musk vorbeste despre importanta de a avea grija de spirit in egala masura in care ai grija de fizic, despre lucrurile care sunt importante atunci cand vine vorba de vestimentatie si cum iti poti crea un stil vestimentar sic cu investitii minime. Sfaturile ei referitoare la machiaj vor fi cu siguranta interesante pentru multe dintre voi, mai ales ca, datorita machiajului, a fost aleasa imaginea companiei CoverGirl la varsta de 69 de ani. Tot aici, Maye Musk vorbeste despre postura, bune maniere si buna crestere, toate contribuind deopotriva la dobandirea unei mai mari increderi in sine.
 
Partea a II-a: Aventura
Aflam aici povestea familiei lui Maye Musk care a emigrat din Canada in Africa de Sud, stabilindu-se la Pretoria. Ii cunoastem pe neobisnuitii ei parinti, a caror pasiune era sa calatoreasca prin toata lumea cu avionul lor de mici dimensiuni, si care erau in general mai neobisnuiti decat restul lumii. De la ei a invatat Maye sa faca intotdeauna lucrurile diferit, pentru ca doar asa se simtea fericita si implinita.
 
O insotim pe Maye intr-o parte din calatoriile pe care le-a facut alaturi de familia ei si observam cat de meticuloasa era mama ei in a planifica in amanunt niste calatorii destul de lungi, astfel incat sa nu le lipseasca nimic celor cinci copii ai ei pe parcursul acestora.
Tot aici aflam care a fost primul ei pas spre lumea modellingului si ce a inseamnat aceasta lume pentru ea, dar si cum si-a educat copiii sa faca intotdeauna ceea ce simt, nu ceea ce ii sfatuiesc ceilalti, dar si cum crede ea ca ar trebui sa ne traim viata. 
In ceea ce priveste casatoria, aceasta s-a cladit pe o minciuna a sotului ei si a insemnat noua ani de abuz si de suferinta. Cand legile din Africa de Sud i-au permis, s-a eliberat dintr-o relatie toxica, recastigandu-si bucuria de a trai, alaturi de cei trei copii ai ei.
 
Si daca iti imaginezi ca Maye este o femeie perfecta, care nu prea are noroc in viata, ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. La un moment dat se ingrasase atat de mult incat a devenit model XXL. Apoi, si-a facut un plan si a slabit 30 de kilograme. De fapt a slabit de doua ori in viata cate 30 de kilograme. Toata povestea o vei afla aici...
 
Partea a III-a: Familia
Aceasta parte a cartii este despre Maye Musk mama. O mama care si-a educat copiii exact in spiritul in care a fost ea insasi educata la randul ei de parintii ei, cel al responsabilitatii. Iar "reteta" a fost de succes, pentru ca toti copiii ei au ajuns sa se descurce bine in viata. 
 
Privind retrospectiv, Maye isi da seama ca tot ce au realizat copiii ei astazi isi are originea in pasiunile lor din copilarie. De aceea, Maye te sfatuieste sa iti lasi copiii sa faca ceea ce le place si iti mai da si alte sfaturi referitoare la copii, pe care le vei gasi aici.
 
In plus, te va convinge ca a o lua de la capat nu e chiar atat de complicat daca acest lucru iti va aduce fericirea mult visata. Ea insasi a luat-o de la capat de mai multe ori, si, privind in urma, are toate motivele sa creada ca a facut cel mai bun lucru cu putinta.
 
Aflam asadar cum a parasit Africa de Sud pentru Canada de dragul lui Elon Musk care simtea ca nu se poate realiza in Africa si cum a decurs noua ei viata acolo, dar si cum unele mici gesturi de bunatate venite din partea unor straini au facut-o sa se simta recunoscatoare pentru tot ceea ce i-a oferit viata.
 
Partea a IV-a: Succes
Ei bine, da. Omul de succes Elon Musk are o mama de succes. O mama care nu a renuntat niciodata sa lupte pentru ceea ce si-a dorit si nu a ezitat sa o ia de la capat de cate ori a fost nevoie. Si a reusit de fiecare data! Nu pentru ca a avut noroc, sau pentru ca a fost frumoasa sau pentru ca s-a nascut intr-o zodie norocoasa. A reusit pur si simplu pentru ca a muncit mult, a avut un plan intotdeauna pentru urmatorul pas si a perseverat. Si in plus, s-a bucurat de toata sustinerea familiei ei.
 
Tot aici, aflam cate ceva despre inceputurile carierei lui Elon Musk pe care l-a sustinut cu toate puterile sa isi lanseze prima companie de tehnologie de la inceputul erei internetului - Zip2.
 
Apoi vedem cum gesturile bune se intorc si copiii ei decid sa ii cumpere o casa si o masina exact cum isi dorea. Apoi o vedem osciland intre New York si Los Angeles si hotarandu-se in cele din urma sa se stabieasca la Los Angeles pentru a fi alaturi de doi dintre copiii ei si de sapte nepoti, dar si pozand nud pentru o prestigioasa publicatie... si apoi pozand din nou nud si insarcinata in stilul lui Demi Moore, la 62 de ani.
Observam cum s-a adaptat la era tehnologiei si a profitat de fiecare oportunitate pe care i-a oferit-o aceasta, astfel ca, la saizeci si sapte de ani, o vedem defiland pentru prima data pe scena unei prezentari de moda de renume.
Iar spre final, vine vorba despre dragoste, un capitol la care Maye nu prea a avut succes. Sfaturile si cuvintele ei s-ar putea sa-ti fie insa de folos daca si tu te afli in cautarea dragostei sau ai fost dezamagita in dragoste.
 
Partea a V-a: Sanatate
Maye Musk se poate mandri cu o cariera de 50 de ani in domeniul modellingului, ceea ce te poate duce cu gandul la o silueta perfecta timp de o viata. Dar nu este chiar asa. Maye a avut probleme cu alimentatia dezorganizata, desi, in calitate de nutritionist oferea sfaturi altor oameni despre ce si cum sa manance. A reusit insa sa depaseasca aceste probleme cu ajutorul unui plan de nutritie sanatoasa. Vei gasi aici cateva sfaturi de alimentatie sanatoasa pe care le poti folosi si tu, fara sa faci eforturi prea mari!
 
Tot aici vei afla cateva ponturi in legatura cu ce sa faci atunci cand ai cedat tentatiilor sau cum sa te tii la adapost cu succes de tentatii. Sfaturile referitoare la miscare iti vor prinde si ele bine, fie ca vrei sau nu sa slabesti, iar consideratiile autoarei referitoare la sanatate te vor face sa-ti iei mai in serios propria sanatate. 
 
In incheiere, vei afla cat de importanta este familia pentru Maye si cum obisnuieste familia Musk sa petreaca timp impreuna. Dar mai ales vei fi incurajat sa nu uiti sa te bucuri in fiecare clipa de viata si sa iti faci un plan pentru asta. Iar daca lucrurile nu vor merge intotdeauna conform planului, nu dezarma. Viata este croita din suisuri si coborasuri. Cu totii trecem prin asta. Insa doar cei mai perseverenti dintre noi obtin ceea ce isi doresc cu adevarat. Maye Musk a reusit. Si tu vei reusi! Tine cont de cuvintele ei:
 
Poti sa iti faci un plan, dar acesta nu va functiona intotdeauna. Asa ca va trebui sa iti faci un alt plan. Viata ta va fi plina de suisuri si coborasuri, ca un montagne russe. Suisurile vor fi minunate; coborasurile vor fi un iad. Cand esti la pamant, iti trebuie un plan ca sa te ridici. Pe masura ce inaintezi in varsta, coborasurile sunt mai putin tragice, mai putin dureroase si mai putin suparatoare, fiindca ai mai trecut pe acolo. 
Tu trebuie sa hotarasti cand vrei sa fii fericita. Cand va fi asta? De ce amani sa iti schimbi cariera, sa iti imbunatatesti starea de sanatate, sa ai o familie si prieteni iubitori, sa iti iubesti viata? Au fost momente cand nu credeam ca voi mai fi vreodata fericita. Niciodata! Iar apoi mi-am facut un plan ca sa scap, fiindca o stare de nefericire permanenta nu este un mod de a trai. Asadar fa-ti planul acum.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
4
4 stele
2
3 stele
1
2 stele
0
1 stele
1

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Dumitru Mihaela7 12/03/2024 13:41
green icon awesome check Achizitie verificata
Se parcurge usor, nu sunt pretentii de stil, dar impresioneaza convingerea ca va reusi in pofida tuturor greutatilor. O proba greu de trecut sa-ti stapanesti invidia pentru reusita acestei femei si a copiilor ei.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Cliveti Minodora 27/12/2023 20:37
green icon awesome check Achizitie verificata
Este povestirea fara enfaza ( tinand seama de faptul ca este mama unei personalitati mondiale,omul cel mai bogat de pe pamant),cu sinceritate si simplitate a unei femei,care reuseste sa isi ia viata in maini si sa o traiasca pe cont propriu "ca un barbat", adica indraznind sa faca lucruri la care alte femei nici nu indraznesc sa gandeasca. Viata poate fi grea pentru o femeie maritata cu un barbat abuziv,dar multe, foarte multe femei indura orice de dragul aparentei si de frica criticii societatii. Ei, bine, ea, nu. E frumoasa,isi ingrijeste frumusetea,nu abandoneaza lupta in fata varstei (cate femei nu inceteaza sa se ingrijeasca dupa ce se casatoresc si fac copii, dupa 50 de ani, dupa ce ies la pensie etc..),face inca modelling la peste 60 de ani.E celebra pentru ea insasi, nu pentru ca e mama fiului ei.
Cartea aceasta este o lectie pentru femei si barbati, deopotriva. O lectie despre a intelege ca viata este valoroasa,unica si merita sa lupti pentru a o trai demn si interesant.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Pintea Angelica 04/11/2023 22:25
RECOMAND! O CARTE PLINA DE SPERANTA...
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
monica.burian 07/08/2023 11:16
green icon awesome check Achizitie verificata
Pare interesanta ! Abia m-am apucat de ea !
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Iulia verziu 02/03/2023 13:45
green icon awesome check Achizitie verificata
Recomand
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Oprea Ana-Maria11 27/02/2023 19:15
Nu mă așteptam să îmi placă atât de mult cartea asta deoarece nu știam nimic despre subiect, iar cărțile de dezvoltare personală nu sunt neapărat genul meu de lecturi. Povestea lui Maye a fost emoționantă, plină de încercări și greutăți. Este incredibil cum o femeie ce nu a avut parte de sustinere(emotionala sau financiară) a reușit să realizeze atât de multe lucruri, doar având în minte un plan bine pus la punct.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
LaraMaria 10/11/2021 12:00
green icon awesome check Achizitie verificata
Cartea mi s-a parut o gură de aer proaspăt. Mi-a plăcut simplitatea exprimării, ca si când te-ai adresa prietenului tău cel mai bun.
M-a impresionat atitudinea pozitiva a lui Maye si a copiilor ei, deși au înfruntat atâtea greutăți în viață.
Oamenii sunt diferiți si nu putem avea toți aceeași părere, doar pentru că nu îi place cartea cuiva, asta nu înseamnă că tu ai să o privești la fel.
"Încearcă! Ce ai de pierdut?" Maye Musk
��❤
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Nita Elena24 08/11/2021 15:00
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte dezamagitoare, pentru cata reclama a fost facuta. Nu recomand asa carticica....e ceva ce poti citi in 30 min in tramvai.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

8 din 8 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one