Retete cu carne de pui (3 ingrediente in 15 minute)
De (autor): Camille Depraz
Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, va propunem 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor imbogati carnea de pui cu arome specifice fiecarui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miere si insotit de castane, prune uscate sau varza murata. Primavara, il veti regasi alaturi de mazare proaspata, spanac sau mango. Vara, tarhonul si busuiocul, usturoiul si rosiile vor prelua stafeta in turneul savorilor. Toamna, ciupercile si strugurii vor naste alte gusturi deosebite.
In lumea intreaga, retetele pe baza de carne de pui sunt deja clasice. Puiul poate fi gatit in sos, poate fi fript, fiert, gatit intreg sau bucati
In lumea intreaga, retetele pe baza de carne de pui sunt deja clasice. Puiul poate fi gatit in sos, poate fi fript, fiert, gatit intreg sau bucati
-15%
PRP: 43.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
36.55Lei
36.55Lei
43.00 LeiPrimesti 36 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
In stoc
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, va propunem 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor imbogati carnea de pui cu arome specifice fiecarui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miere si insotit de castane, prune uscate sau varza murata. Primavara, il veti regasi alaturi de mazare proaspata, spanac sau mango. Vara, tarhonul si busuiocul, usturoiul si rosiile vor prelua stafeta in turneul savorilor. Toamna, ciupercile si strugurii vor naste alte gusturi deosebite.
In lumea intreaga, retetele pe baza de carne de pui sunt deja clasice. Puiul poate fi gatit in sos, poate fi fript, fiert, gatit intreg sau bucati
In lumea intreaga, retetele pe baza de carne de pui sunt deja clasice. Puiul poate fi gatit in sos, poate fi fript, fiert, gatit intreg sau bucati
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Autor: Camille Depraz
- Editura: RAO
- An aparitie: 2017
- Editie: Cartonata
- Format: 200x240
- Nr. pagini: 104
- Colectie: Rao Larousse
- Traducator: Adriana Badescu
- Cod: RAO978-606-8516-76-9
De pe acelasi raft
Rating general al produsului
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
MarianaLupan2008
15/11/2020 22:40
Este mult mai buna cartea simpaticul ii Jamiel Oliver cu rețete gătite rapid, cu doar ingrediente. Consider ca aceasta carte este o copie nereușită a aceleia. Nu se merita. Rețetele sunt destul de banale...
Arata mai mult
1 din 1 de rezultate