#24centimetri
Untul pregatit astfel se arde mai greu si e suportat si de catre oamenii cu intoleranta la lactoza. Intrucat sunt un adept al limpezimii, ma straduiesc sa limpezesc lucrurile de cate ori e nevoie, pe de o parte pentru ca situatiile limpezite se transforma in relatii durabile (adica ard mai greu), pe de alta parte pentru ca, odata limpezite, sunt digerate mai usor de catre cei cu diverse intolerante, unele provenite din educatie, altele din lipsa ei, dar fara legatura cu fiziologia.“ Adi Hadean Motorul care l-a propulsat pe Adi Hadean in viata si in cariera este tenacitatea cu care si-a urmarit visul de a deveni bucatar, trecand peste multe dificultati. In atentia publicului de radio si mai ales de televiziune si a cititorilor de bloguri a fost propulsat de franchetea sa si de placerea de a le fi de folos celorlalti. Motorul care il va propulsa in atentia iubitorilor de literatura este stilul alert, sustinut de imensul talent cu care impartaseste experiente de viata, trecandu-le prin filtre etice – educatia de acasa – si literare – cartile citite cu aceeasi pasiune cu care gateste.
Adi Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicarii si maiestriei sale culinare, calitati care i-au adus numerosi fani inca de la inceputurile aparitiilor sale publice. Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998, iar de atunci a gazduit mai multe emisiuni TV, a publicat carti purtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti, imbogatind terminologia gastronomica, si s-a implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat sa faca din gatit o profesie o impleteste, dand dovada de aceeasi maiestrie, cu celelalte preocupari ale sale, fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent, blogul sau culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania.
PRP: 37.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
35.15Lei
35.15Lei
37.00 LeiIndisponibil
Descrierea produsului
Untul pregatit astfel se arde mai greu si e suportat si de catre oamenii cu intoleranta la lactoza. Intrucat sunt un adept al limpezimii, ma straduiesc sa limpezesc lucrurile de cate ori e nevoie, pe de o parte pentru ca situatiile limpezite se transforma in relatii durabile (adica ard mai greu), pe de alta parte pentru ca, odata limpezite, sunt digerate mai usor de catre cei cu diverse intolerante, unele provenite din educatie, altele din lipsa ei, dar fara legatura cu fiziologia.“ Adi Hadean Motorul care l-a propulsat pe Adi Hadean in viata si in cariera este tenacitatea cu care si-a urmarit visul de a deveni bucatar, trecand peste multe dificultati. In atentia publicului de radio si mai ales de televiziune si a cititorilor de bloguri a fost propulsat de franchetea sa si de placerea de a le fi de folos celorlalti. Motorul care il va propulsa in atentia iubitorilor de literatura este stilul alert, sustinut de imensul talent cu care impartaseste experiente de viata, trecandu-le prin filtre etice – educatia de acasa – si literare – cartile citite cu aceeasi pasiune cu care gateste.
Adi Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicarii si maiestriei sale culinare, calitati care i-au adus numerosi fani inca de la inceputurile aparitiilor sale publice. Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998, iar de atunci a gazduit mai multe emisiuni TV, a publicat carti purtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti, imbogatind terminologia gastronomica, si s-a implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat sa faca din gatit o profesie o impleteste, dand dovada de aceeasi maiestrie, cu celelalte preocupari ale sale, fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent, blogul sau culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania.
Detaliile produsului