Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

100 Beef Jerky Recipes: The 100 Most Popular Jerky Recipes

De (autor): Steven W. Boyett

100 Beef Jerky Recipes: The 100 Most Popular Jerky Recipes - Steven W. Boyett

100 Beef Jerky Recipes: The 100 Most Popular Jerky Recipes

De (autor): Steven W. Boyett


This new book lists the 100 most popular Beef Jerky Recipes according to chef's recommendations and traditional recipes. What is Jerky? Jerky is lean meat that has been trimmed of fat, cut into strips, and then dried to prevent spoilage. Normally, this drying includes the addition of salt, to prevent bacteria from developing on the meat before sufficient moisture has been removed. The word "jerky" derived from the Quechua word ch'arki which means "dried, salted meat". All that is needed to produce basic "jerky" is a low-temperature drying method, and salt to inhibit bacterial growth.
Citește mai mult

-10%

PRP: 104.24 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

93.82Lei

93.82Lei

104.24 Lei

Primești 93 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului


This new book lists the 100 most popular Beef Jerky Recipes according to chef's recommendations and traditional recipes. What is Jerky? Jerky is lean meat that has been trimmed of fat, cut into strips, and then dried to prevent spoilage. Normally, this drying includes the addition of salt, to prevent bacteria from developing on the meat before sufficient moisture has been removed. The word "jerky" derived from the Quechua word ch'arki which means "dried, salted meat". All that is needed to produce basic "jerky" is a low-temperature drying method, and salt to inhibit bacterial growth.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X