Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

200 de alimente care ne vor binele

200 de alimente care ne vor binele - Jean-Marie Delecroix
Rasfoieste

200 de alimente care ne vor binele

Stiti ca broccoli contine de doua ori mai multa vitamina C decat portocala? Ca heringul contine o mare cantitate de acizi grasi omega 3, atat de valorosi? Ca cimbrul este antiseptic si lintea este foarte bogata in fier?

Pe o tema aflata in centrul preocuparilor actuale, aceasta carte pune accentul pe calitatile unui numar de 200 de alimente de baza, printre care fiecare va regasi, cu usurinta, produsele obisnuite. Cele 200 de fise ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grasimi, produse ale marii, carne, feculente, legume, fructe, condimente, bauturi. Pentru fiecare aliment figureaza, in amanunt:
• informatiile pe care cercetarile actuale si stiinta ni le pot furniza in legatura cu beneficiile pentru sanatate si experientele aflate in curs;
• avantajele pentru sanatate, menite sa ne ajute sa descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporala, stare de bine, longevitate);
• beneficiile nutritionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorica;
• informatii si sfaturi practice care sa faciliteze alegerea, pregatirea si conservarea corespunzatoare.

Astazi, fiecare dintre noi stie bine cat de importanta este alimentatia pentru sanatatea noastra. Campaniile de preventie ne indeamna sa consumam minimum cinci portii de legume si fructe in fiecare zi, clipurile publicitare insista ca trebuie sa mancam lactate de cel putin trei ori zilnic, mesaje de avertizare ne atrag in mod regulat atentia asupra diverselor riscuri alimentare (organisme modificate genetic, pesticide, boala vacii nebune etc.), altele preamaresc virtutile pro-duselor din cultura biologica in comparatie cu ale celor din agricultura traditionala. Dincolo de toate aceste polemici, un lucru este sigur: noi insine suntem cei care decidem in privinta sanatatii noastre, alegandu-ne mai bine alimentele si revizuindu-ne practicile alimentare si culinare. In functie de obiectivele dumneavoastra (sanatate, stare de bine, gre-utate corporala) si de ceea ce va preocupa indeosebi (crestere, longevitate, rezistenta fizica), veti gasi in aceasta carte sfaturi pri-vind cele mai bune alimente pentru masa zilnica a intregii familii. 
 
Doua sute de alimente (legume, fructe, camuri, peste etc.) au fost riguros selectate pentru caracterul lor reprezentativ in alimentatia noastra de baza. Fiecare este prezentat pe o pagina dubla, pu-nandu-se accentul asupra beneficiilor pentru organism in materie de nutritie si sanatate, in lumina celor mai recente cercetari stiintifice. Sunt oferite, de asemenea, numeroase sfaturi practice privind achizitionarea, prepararea si conservarea alimentelor in functie de anotimp, pentru pregatirea unor mese la care nu doar sa. ;,mancam bine", ci sa ne bucuram, totodata, de gusturi delicioase si de place-rea de a le imparti cu cei dragi.

Traducere din limba franceza de Adriana Badescu.
Citește mai mult

-15%

PRP: 72.94 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

62.00Lei

62.00Lei

72.94 Lei

Primești 61 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Estimare livrare miercuri, 19 noiembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Descrierea produsului

Stiti ca broccoli contine de doua ori mai multa vitamina C decat portocala? Ca heringul contine o mare cantitate de acizi grasi omega 3, atat de valorosi? Ca cimbrul este antiseptic si lintea este foarte bogata in fier?

Pe o tema aflata in centrul preocuparilor actuale, aceasta carte pune accentul pe calitatile unui numar de 200 de alimente de baza, printre care fiecare va regasi, cu usurinta, produsele obisnuite. Cele 200 de fise ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grasimi, produse ale marii, carne, feculente, legume, fructe, condimente, bauturi. Pentru fiecare aliment figureaza, in amanunt:
• informatiile pe care cercetarile actuale si stiinta ni le pot furniza in legatura cu beneficiile pentru sanatate si experientele aflate in curs;
• avantajele pentru sanatate, menite sa ne ajute sa descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporala, stare de bine, longevitate);
• beneficiile nutritionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorica;
• informatii si sfaturi practice care sa faciliteze alegerea, pregatirea si conservarea corespunzatoare.

Astazi, fiecare dintre noi stie bine cat de importanta este alimentatia pentru sanatatea noastra. Campaniile de preventie ne indeamna sa consumam minimum cinci portii de legume si fructe in fiecare zi, clipurile publicitare insista ca trebuie sa mancam lactate de cel putin trei ori zilnic, mesaje de avertizare ne atrag in mod regulat atentia asupra diverselor riscuri alimentare (organisme modificate genetic, pesticide, boala vacii nebune etc.), altele preamaresc virtutile pro-duselor din cultura biologica in comparatie cu ale celor din agricultura traditionala. Dincolo de toate aceste polemici, un lucru este sigur: noi insine suntem cei care decidem in privinta sanatatii noastre, alegandu-ne mai bine alimentele si revizuindu-ne practicile alimentare si culinare. In functie de obiectivele dumneavoastra (sanatate, stare de bine, gre-utate corporala) si de ceea ce va preocupa indeosebi (crestere, longevitate, rezistenta fizica), veti gasi in aceasta carte sfaturi pri-vind cele mai bune alimente pentru masa zilnica a intregii familii. 
 
Doua sute de alimente (legume, fructe, camuri, peste etc.) au fost riguros selectate pentru caracterul lor reprezentativ in alimentatia noastra de baza. Fiecare este prezentat pe o pagina dubla, pu-nandu-se accentul asupra beneficiilor pentru organism in materie de nutritie si sanatate, in lumina celor mai recente cercetari stiintifice. Sunt oferite, de asemenea, numeroase sfaturi practice privind achizitionarea, prepararea si conservarea alimentelor in functie de anotimp, pentru pregatirea unor mese la care nu doar sa. ;,mancam bine", ci sa ne bucuram, totodata, de gusturi delicioase si de place-rea de a le imparti cu cei dragi.

Traducere din limba franceza de Adriana Badescu.
Citește mai mult

Detaliile produsului

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Rating general al produsului

5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Capita Crina 22/07/2020 11:40
green icon awesome check Achiziție verificată
Recomand lecturarea acestei carti in special celor interesate de sanatate si de profilaxie. Consider ca ar trebui sa existe in fiecare camin. Vocabularul este accesibil si informatiile sunt de actualitate.
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo