promo promo25 octo desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

promo promo25 octombrie mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou
Promotii popup img

PROMOTIILE LUNII OCTOMBRIE

19 edituri, titluri cu -30% -10%,

Carte cadou și oferta 2+1 GRATIS!

Urmatoarea ta lectura aici!
Close btn popup img

200 de alimente care ne vor binele

De (autor): Jean-Marie Delecroix

4
(1 reviews)
200 de alimente care ne vor binele - Jean-Marie Delecroix

200 de alimente care ne vor binele

De (autor): Jean-Marie Delecroix

4
(1 reviews)
Stiti ca broccoli contine de doua ori mai multa vitamina C decat portocala? Ca heringul contine o mare cantitate de acizi grasi omega 3, atat de valorosi? Ca cimbrul este antiseptic si lintea este foarte bogata in fier?

Pe o tema aflata in centrul preocuparilor actuale, aceasta carte pune accentul pe calitatile unui numar de 200 de alimente de baza, printre care fiecare va regasi, cu usurinta, produsele obisnuite. Cele 200 de fise ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grasimi, produse ale marii, carne, feculente, legume, fructe, condimente, bauturi. Pentru fiecare aliment figureaza, in amanunt:
• informatiile pe care cercetarile actuale si stiinta ni le pot furniza in legatura cu beneficiile pentru sanatate si experientele aflate in curs;
• avantajele pentru sanatate, menite sa ne ajute sa descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporala, stare de bine, longevitate);
• beneficiile nutritionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorica;
• informatii si sfaturi practice care sa faciliteze alegerea, pregatirea si conservarea corespunzatoare.

Astazi, fiecare dintre noi stie bine cat de importanta este alimentatia pentru sanatatea noastra. Campaniile de preventie ne indeamna sa consumam minimum cinci portii de legume si fructe in fiecare zi, clipurile publicitare insista ca trebuie sa mancam lactate de cel putin trei ori zilnic, mesaje de avertizare ne atrag in mod regulat atentia asupra diverselor riscuri alimentare (organisme modificate genetic, pesticide, boala vacii nebune etc.), altele preamaresc virtutile pro-duselor din cultura biologica in comparatie cu ale celor din agricultura traditionala. Dincolo de toate aceste polemici, un lucru este sigur: noi insine suntem cei care decidem in privinta sanatatii noastre, alegandu-ne mai bine alimentele si revizuindu-ne practicile alimentare si culinare. In functie de obiectivele dumneavoastra (sanatate, stare de bine, gre-utate corporala) si de ceea ce va preocupa indeosebi (crestere, longevitate, rezistenta fizica), veti gasi in aceasta carte sfaturi pri-vind cele mai bune alimente pentru masa zilnica a intregii familii. 
 
Doua sute de alimente (legume, fructe, camuri, peste etc.) au fost riguros selectate pentru caracterul lor reprezentativ in alimentatia noastra de baza. Fiecare este prezentat pe o pagina dubla, pu-nandu-se accentul asupra beneficiilor pentru organism in materie de nutritie si sanatate, in lumina celor mai recente cercetari stiintifice. Sunt oferite, de asemenea, numeroase sfaturi practice privind achizitionarea, prepararea si conservarea alimentelor in functie de anotimp, pentru pregatirea unor mese la care nu doar sa. ;,mancam bine", ci sa ne bucuram, totodata, de gusturi delicioase si de place-rea de a le imparti cu cei dragi.

Traducere din limba franceza de Adriana Badescu.
Citeste mai mult

-25%

51.75Lei

69.00 Lei

Sau 5175 de puncte

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

Stiti ca broccoli contine de doua ori mai multa vitamina C decat portocala? Ca heringul contine o mare cantitate de acizi grasi omega 3, atat de valorosi? Ca cimbrul este antiseptic si lintea este foarte bogata in fier?

Pe o tema aflata in centrul preocuparilor actuale, aceasta carte pune accentul pe calitatile unui numar de 200 de alimente de baza, printre care fiecare va regasi, cu usurinta, produsele obisnuite. Cele 200 de fise ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grasimi, produse ale marii, carne, feculente, legume, fructe, condimente, bauturi. Pentru fiecare aliment figureaza, in amanunt:
• informatiile pe care cercetarile actuale si stiinta ni le pot furniza in legatura cu beneficiile pentru sanatate si experientele aflate in curs;
• avantajele pentru sanatate, menite sa ne ajute sa descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporala, stare de bine, longevitate);
• beneficiile nutritionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorica;
• informatii si sfaturi practice care sa faciliteze alegerea, pregatirea si conservarea corespunzatoare.

Astazi, fiecare dintre noi stie bine cat de importanta este alimentatia pentru sanatatea noastra. Campaniile de preventie ne indeamna sa consumam minimum cinci portii de legume si fructe in fiecare zi, clipurile publicitare insista ca trebuie sa mancam lactate de cel putin trei ori zilnic, mesaje de avertizare ne atrag in mod regulat atentia asupra diverselor riscuri alimentare (organisme modificate genetic, pesticide, boala vacii nebune etc.), altele preamaresc virtutile pro-duselor din cultura biologica in comparatie cu ale celor din agricultura traditionala. Dincolo de toate aceste polemici, un lucru este sigur: noi insine suntem cei care decidem in privinta sanatatii noastre, alegandu-ne mai bine alimentele si revizuindu-ne practicile alimentare si culinare. In functie de obiectivele dumneavoastra (sanatate, stare de bine, gre-utate corporala) si de ceea ce va preocupa indeosebi (crestere, longevitate, rezistenta fizica), veti gasi in aceasta carte sfaturi pri-vind cele mai bune alimente pentru masa zilnica a intregii familii. 
 
Doua sute de alimente (legume, fructe, camuri, peste etc.) au fost riguros selectate pentru caracterul lor reprezentativ in alimentatia noastra de baza. Fiecare este prezentat pe o pagina dubla, pu-nandu-se accentul asupra beneficiilor pentru organism in materie de nutritie si sanatate, in lumina celor mai recente cercetari stiintifice. Sunt oferite, de asemenea, numeroase sfaturi practice privind achizitionarea, prepararea si conservarea alimentelor in functie de anotimp, pentru pregatirea unor mese la care nu doar sa. ;,mancam bine", ci sa ne bucuram, totodata, de gusturi delicioase si de place-rea de a le imparti cu cei dragi.

Traducere din limba franceza de Adriana Badescu.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Capita Crina 22/07/2020 11:40
Recomand lecturarea acestei carti in special celor interesate de sanatate si de profilaxie. Consider ca ar trebui sa existe in fiecare camin. Vocabularul este accesibil si informatiile sunt de actualitate.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one