headerdesktop libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile  libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

LIBfest e on!

Reduceri, carti cu Autograf si

Dialoguri cu scriitori

Plaseaza comanda!

4 ore - Corpul

4 ore - Corpul - Timothy Ferriss
Rasfoieste

4 ore - Corpul

4 ore - Corpul. Un ghid neobisnuit pentru piederea rapida in greutate, sex incredibil si transformarea intr-un supraom

Nu este niciodata prea tarziu sa te reinventezi!

4 ore – Corpul / The 4 – hour body este mai degraba un tratat, decat o simpla carte despre slabit. Are si dimensiunile unui tratat: 574 de pagini, din care, vei afla cum sa slabesti rapid, cum sa faci sex incredibil sau… cum sa devii un supraom, imbunatatindu-ti performantele sportive. Si pentru a te mobiliza serios pe acest drum, autorul iti vorbeste despre necesitatea unui Moment Harajuku (o motivatie interioara puternica) si despre „dusul rece” pe care trebuie sa il faci la inceput de drum, in timpul caruia sa constientizezi cat de urat arata toata acea grasime si toate acele kilograme in plus pe corpul tau.

Oricine poate face orice?
Este o carte care face promisiuni uriase inca de la prima si a doua coperta, promisiuni pe care avem tot dreptul sa le punem sub semnul indoielii atat timp cat suna cel putin… exagerat. Poti pierde 9 kilograme de grasime fara exercitii fizice? Poti alerga 50 de kilometri numai dupa 12 saptamani de antrenament? Poti face o femeie sa aiba orgasm in 15 minute?

Dat fiind faptul ca cel care spune ca toate aceste lucruri sunt posibile este nimeni altul decat Timothy Ferriss, supranumit de revista Wired „Superman din Silicon Valley”, n-ar fi rau sa ne mai gandim cel putin o data inainte de a refuza categoric potentialitatea performantelor mai sus amintite.

Autorul care crede in imposibil mai mult decat in posibilul insusi, are in istoria personala o serie de realizari care il indreptatesc sa creada din toata inima ca doar cerul este limita. Timothy Ferriss detine recordul mondial la dansul de tangou, a fost campion national la kickboxing si, mai presus de toate, a fost un copil neastamparat incurajat de parintii lui sa faca lucrurile in felul sau. A cunoscut deja succesul literar prin intermediul bestsellerului „4 Ore – Saptamana de lucru” care gaseste solutii viabile la vechea problema ce ii framanta pe toti angajatii: Cum poti gasi echilibrul perfect intre a avea o cariera de succes, si, in acelasi timp, o viata personala implinita si fericita?

Ca sa intelegi mai bine faptul ca ideile propuse de aceasta carte sunt putin iesite din comun, te sfatuim si noi, in aceeasi masura cu autorul, sa tii cont de urmatorul avertisment: Te rog nu fi prost si nu te omori cu zile. Ne-ar face pe amandoi tare nefericiti. Consulta un medic inainte de a pune in practica orice idee din aceasta carte. 

Tim Ferris a dus ideea de slabit la extrem si a spus ca se poate, la ceea ce altii ar ridica nedumeriti din sprancene. A cheltuit sume uriase pentru a testa tot felul de pilule de slabit, si-a dotat casa cu tot felul de aparatura medicala pentru a inregistra si masura totul si a ajuns la performanta ca unii dintre subiectii care i-au incercat tehnicile sa piarda 9 kilograme de grasime inca din prima luna.

Cu ce vine diferit Tim Ferriss fata de toti autorii de carti de diete si slabit? Cu tot! Pentru ca, este de parere autorul, dietele obisnuite nu functioneaza, iar Ferriss are curajul de a spune asta fara a fi nici medic, nici doctor in stiinte. El sustine ineficienta dietelor clasice din simpla lui calitate de „strangator meticulos de date”. Iar in cartea de fata a adunat date de la peste 100 de doctori in diferite domenii, oameni de stiinta, detinatori de recorduri mondiale, etc. El propune ca metoda stilul de viata experimental pentru a raspunde la o intrebare cu potential revolutionar: „Din punct de vedere fizic, care sunt cele mai mici schimbari care pot genera cele mai mari rezultate?”

In cazul in care stufosenia cartii, care numara de la cap la coada si de la coada la cap 574 de pagini, te cam inhiba, cand vine vorba de a te apuca de ea, autorul te convinge ca merita efortul de a o lua la citit/ rasfoit spunandu-ti ca e suficient sa parcurgi doar 150 de pagini pentru a te reinventa. Si pentru ca, dupa cum ai simtit inca de la prima vedere, nu este o carte usor de dus pana la capat, iti ofera bonus si un ghid de utilizare constand in 5 reguli simple:
1. Gandeste-te la cartea aceasta ca la un bufet – nu trebuie sa citesti toata cartea, e suficient sa parcurgi „Principiile de baza” si „Punctul de plecare”;
2. Sari peste stiinta daca este prea stufoasa – pe alocuri scriitorul a oferit detalii stiintifice care ingreuneaza lectura, insa le-a marcat cu AT (Avantajul tocilarilor) pentru ca cei care vor sa citeasca rapid sa nu se piarda in amanunte;
3. Te rog sa fii sceptic: cu alte cuvinte autorul poate garanta pentru acuratetea informatiei de tip „cum sa”, insa nu si pentru cea cu privire la „de ce sa”, pentru ca informatia se schimba mereu;
4. Nu folosi scepticismul ca scuza pentru lipsa de actiune: chiar daca e mai greu sa iti parasesti zona de confort si sa te apuci efectiv de ceva;
5. Bucura-te de ea! Autorul isi asuma complet faptul ca o parte din experimentele descrise in carte par rupte din jurnalul unui om nebun, insa tot ce isi doreste de la tine este sa traiesti din plin bucuria explorarii si descoperirii.
 
Principii de baza

Inainte de a porni la lungul drum care te asteapta parcurgand aceasta carte, autorul tine sa clarifice cateva chestiuni de baza, in capitolul intitulat „Principiile de baza inainte de toate”: 
1. Ce este Doza eficienta minima (DME) si cum sa o folosesti?
2. Tot ce este popular este gresit, de ce sa adopti reguli noi pentru o remodelare rapida?
3. Ce inseamna 9 kilograme de reconstructie?
4. Salata face diferenta, iata de ce sa o consumi in fiecare zi!
5. De ce e bine ca uneori sa existe fluctuatii in cantitatea de calorii ingerate?
6. De ce e o prostie sa dai vina pe genetica cand vine vorba de greutate?
7. De ce o calorie nu este doar o simpla calorie?
 
In capitolele urmatoare, calea ta spre un alt tu, mai slab, mai tonifiat, mai viguros, va fi presarata cu tot soiul de revelatii ce tin mai mult de latura ta motivationala decat de cea care urmareste o schimbare in plan strict fizic. Te vei familiariza astfel cu  termenul de „swaraj”, tradus prin „autoguvernare” si vei intelege de ce ai nevoie de un Moment Harajuku inainte de a face o schimbare radicala in infatisarea ta. Pe parcursul cartii sunt clarificate multe chestiuni care le dau batai de cap impatimitilor de diete, si fara de intelegerea carora, se pare, nu poti avea rezultate satisfacatoare. Vei afla asadar despre:
• Rata metabolismului bazal (RMB);
• Cat reprezinta masa ta musculara utila si ce cantitate de grasime inutila ai?
• Care sunt cele mai eficiente metode pentru estimarea procentului de grasime corporala;
• Ce masuratori trebuie sa faci inainte de inceperea unui program de reconstructie corporala, pentru ca… „ceea ce se masoara se si gestioneaza” (Peter Drucker, castigatorul Medaliei Prezidentiale a Libertatii);
• Cum sa faci esecul imposibil trecand de la o simpla fotografie la frica efectiva de propriile kilograme…
 
Reinventarea...
Si daca pana aici autorul ti-a oferit teorie, de la capitolul intitulat „Dieta saraca in carbohidrati” ti se ofera practica, adica exact ceea ce te intereseaza pe tine, cum sa slabesti rapid, cum sa obtii performantele despre care ti se vorbeste pe coperta? Vei descoperi:
• Cum sa slabesti 9 kilograme in 30 de zile fara sa faci exercitii fizice;
• Ce ai voie sa mananci, ce nu ai voie, ce e indicat, ce nu e indicat, pentru a topi cat mai multa grasime, si mai ales, vei citi multe lucruri rele despre acesti „balauri” ai dietelor, intitulati carbohidrati;
• Greseli frecvente pe care le faci atunci cand tii dieta;
• Cum sa nu te ingrasi atunci cand te indopi;
• Cum sa pierzi grasime cu ajutorul unor pungi cu gheata;
• De ce sunt bune dusurile reci?
• Ce sunt steroizii si care sunt efectele lor secundare?
• Ce antrenamente sa faci pentru a-ti tonifia diferite grupe musculare sau pentru a pierde in greutate?
• Cum sa obtii 15 kilograme de muschi in 30 de zile fara steroizi, doar cu antrenamente sustinute la sala?
• Cum sa iti imbunatatesti performantele sexuale tinand cont de anumite trucuri?
• Cum sa ai un somn odihnitor si cum sa te simti mai odihnit dormind mai putin?
• Cum sa scapi de durerile de spate, cervicala, gat, etc. prin renuntarea la anumite obiceiuri si prin exercitii fizice?
• Instrumente si trucuri pentru atleti: cum sa alergi mai rapid; cum sa ajungi sa alergi 50 de kilometri pe zi (nu doar 5) dupa 12 saptamani de antrenament; cum sa ridici 387 kilograme la banca de forta, etc; cum sa fii un inotator mai bun; cum sa fii un baseballist mai bun, etc…
• Cum sa iti prelungesti viata?
 
Si pentru ca am parcurs un drum lung impreuna trecand in revista, speram noi, cele mai importante aspecte ale acestei carti, nu ne vom desparti fara sa ne bucuram impreuna de finalul ei, prin excelenta optimist. Un final, care, de ce nu? ar putea fi doar inceputul pentru multi dintre noi: Fa pasul urmator: scoate capacul unui stilou si fa un inventar al tuturor lucrurilor din plan fizic la care te-ai resemnat ca esti slab. Acum intreaba-te; daca nu as putea da gres, la ce as vrea sa fiu exceptional? Incercuieste aceste realitati alternative. Lista cu cercurile care se holbeaza la tine iti ofera un plan nu doar pentru un corp nou, ci si pentru o viata complet noua. Nu este niciodata prea tarziu sa te reinventezi.
Fragment din cartea "4 ore - Corpul" de Timothy Ferriss:

"O intrebare pe care trebuie sa inveti sa o adresezi cand ai de-a face cu sfaturi sau prezentari comerciale este urmatoarea: „Daca aceasta [metoda/produs/dieta/ etc.] nu functioneaza asa cum se spune, la ce factori stimulenti s-ar mai putea gandi pentru a o vinde?".
Sedintele de aerobic? Motivul pentru care ti se vand: aerobicul este mai eficace decat alternativa X. Motivul real pentru care se promoveaza: nu presupun investitie in echipament si sala poate maximiza numarul participantilor pe metru patrat, pe ora. Multe recomandari „noi si imbunatatite" se bazeaza in primul rand pe calcularea profitului si apoi pe gasirea justificarii metodei.
Limbajul specific marketingului si cuvintele ambigue nu se gasesc in 4 ore - corpul sau in eforturile tale. Ambele vor iesi la suprafata in conversatiile cu prietenii care, in incercarea lor de a ajuta, vor face mai mult rau decat bine. Daca esti nepregatit, o astfel de conversatie poate da peste cap singura un intreg program.
Exista doua categorii de cuvinte pe care nu ar trebui nici sa le folosesti si nici sa le asculti. Primul, limbajul specific marketingului, include toti terme-nii folositi pentru a speria sau pentru a vinde ceea ce nu are o baza fiziologica:
 
tonifiere
celulita
intarire
modelare
aerobic
 
Cuvantul celulita, de exemplu, a aparut prima data in numarul din 15 aprilie 1968 al revistei Vogue, iar aceasta boala inventata si-a creat rapid o baza de adepti in toata lumea:
 
Vogue a inceput sa se concentreze asupra corpului la fel de mult ca asupra hainelor, pe de o parte, pentru ca nu putea dicta prea multe in ce priveste stilurile anarhice... Printr-o miscare uimitoare, o fntreag a cultura a schimbarii s-a dezvoltat prin numirea unei „probleme" care abia daca existase inainte, centrand-o pe starea naturala a femeilor si ridicand-o la nivel de dilema existentiala feminina... numarul articolelor privind dieta a crescut cu 70 de procente din 1968 pana in 1972."
Citeste mai mult

-20%

PRP: 69.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

55.20Lei

55.20Lei

69.00 Lei

Primesti 55 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

4 ore - Corpul. Un ghid neobisnuit pentru piederea rapida in greutate, sex incredibil si transformarea intr-un supraom

Nu este niciodata prea tarziu sa te reinventezi!

4 ore – Corpul / The 4 – hour body este mai degraba un tratat, decat o simpla carte despre slabit. Are si dimensiunile unui tratat: 574 de pagini, din care, vei afla cum sa slabesti rapid, cum sa faci sex incredibil sau… cum sa devii un supraom, imbunatatindu-ti performantele sportive. Si pentru a te mobiliza serios pe acest drum, autorul iti vorbeste despre necesitatea unui Moment Harajuku (o motivatie interioara puternica) si despre „dusul rece” pe care trebuie sa il faci la inceput de drum, in timpul caruia sa constientizezi cat de urat arata toata acea grasime si toate acele kilograme in plus pe corpul tau.

Oricine poate face orice?
Este o carte care face promisiuni uriase inca de la prima si a doua coperta, promisiuni pe care avem tot dreptul sa le punem sub semnul indoielii atat timp cat suna cel putin… exagerat. Poti pierde 9 kilograme de grasime fara exercitii fizice? Poti alerga 50 de kilometri numai dupa 12 saptamani de antrenament? Poti face o femeie sa aiba orgasm in 15 minute?

Dat fiind faptul ca cel care spune ca toate aceste lucruri sunt posibile este nimeni altul decat Timothy Ferriss, supranumit de revista Wired „Superman din Silicon Valley”, n-ar fi rau sa ne mai gandim cel putin o data inainte de a refuza categoric potentialitatea performantelor mai sus amintite.

Autorul care crede in imposibil mai mult decat in posibilul insusi, are in istoria personala o serie de realizari care il indreptatesc sa creada din toata inima ca doar cerul este limita. Timothy Ferriss detine recordul mondial la dansul de tangou, a fost campion national la kickboxing si, mai presus de toate, a fost un copil neastamparat incurajat de parintii lui sa faca lucrurile in felul sau. A cunoscut deja succesul literar prin intermediul bestsellerului „4 Ore – Saptamana de lucru” care gaseste solutii viabile la vechea problema ce ii framanta pe toti angajatii: Cum poti gasi echilibrul perfect intre a avea o cariera de succes, si, in acelasi timp, o viata personala implinita si fericita?

Ca sa intelegi mai bine faptul ca ideile propuse de aceasta carte sunt putin iesite din comun, te sfatuim si noi, in aceeasi masura cu autorul, sa tii cont de urmatorul avertisment: Te rog nu fi prost si nu te omori cu zile. Ne-ar face pe amandoi tare nefericiti. Consulta un medic inainte de a pune in practica orice idee din aceasta carte. 

Tim Ferris a dus ideea de slabit la extrem si a spus ca se poate, la ceea ce altii ar ridica nedumeriti din sprancene. A cheltuit sume uriase pentru a testa tot felul de pilule de slabit, si-a dotat casa cu tot felul de aparatura medicala pentru a inregistra si masura totul si a ajuns la performanta ca unii dintre subiectii care i-au incercat tehnicile sa piarda 9 kilograme de grasime inca din prima luna.

Cu ce vine diferit Tim Ferriss fata de toti autorii de carti de diete si slabit? Cu tot! Pentru ca, este de parere autorul, dietele obisnuite nu functioneaza, iar Ferriss are curajul de a spune asta fara a fi nici medic, nici doctor in stiinte. El sustine ineficienta dietelor clasice din simpla lui calitate de „strangator meticulos de date”. Iar in cartea de fata a adunat date de la peste 100 de doctori in diferite domenii, oameni de stiinta, detinatori de recorduri mondiale, etc. El propune ca metoda stilul de viata experimental pentru a raspunde la o intrebare cu potential revolutionar: „Din punct de vedere fizic, care sunt cele mai mici schimbari care pot genera cele mai mari rezultate?”

In cazul in care stufosenia cartii, care numara de la cap la coada si de la coada la cap 574 de pagini, te cam inhiba, cand vine vorba de a te apuca de ea, autorul te convinge ca merita efortul de a o lua la citit/ rasfoit spunandu-ti ca e suficient sa parcurgi doar 150 de pagini pentru a te reinventa. Si pentru ca, dupa cum ai simtit inca de la prima vedere, nu este o carte usor de dus pana la capat, iti ofera bonus si un ghid de utilizare constand in 5 reguli simple:
1. Gandeste-te la cartea aceasta ca la un bufet – nu trebuie sa citesti toata cartea, e suficient sa parcurgi „Principiile de baza” si „Punctul de plecare”;
2. Sari peste stiinta daca este prea stufoasa – pe alocuri scriitorul a oferit detalii stiintifice care ingreuneaza lectura, insa le-a marcat cu AT (Avantajul tocilarilor) pentru ca cei care vor sa citeasca rapid sa nu se piarda in amanunte;
3. Te rog sa fii sceptic: cu alte cuvinte autorul poate garanta pentru acuratetea informatiei de tip „cum sa”, insa nu si pentru cea cu privire la „de ce sa”, pentru ca informatia se schimba mereu;
4. Nu folosi scepticismul ca scuza pentru lipsa de actiune: chiar daca e mai greu sa iti parasesti zona de confort si sa te apuci efectiv de ceva;
5. Bucura-te de ea! Autorul isi asuma complet faptul ca o parte din experimentele descrise in carte par rupte din jurnalul unui om nebun, insa tot ce isi doreste de la tine este sa traiesti din plin bucuria explorarii si descoperirii.
 
Principii de baza

Inainte de a porni la lungul drum care te asteapta parcurgand aceasta carte, autorul tine sa clarifice cateva chestiuni de baza, in capitolul intitulat „Principiile de baza inainte de toate”: 
1. Ce este Doza eficienta minima (DME) si cum sa o folosesti?
2. Tot ce este popular este gresit, de ce sa adopti reguli noi pentru o remodelare rapida?
3. Ce inseamna 9 kilograme de reconstructie?
4. Salata face diferenta, iata de ce sa o consumi in fiecare zi!
5. De ce e bine ca uneori sa existe fluctuatii in cantitatea de calorii ingerate?
6. De ce e o prostie sa dai vina pe genetica cand vine vorba de greutate?
7. De ce o calorie nu este doar o simpla calorie?
 
In capitolele urmatoare, calea ta spre un alt tu, mai slab, mai tonifiat, mai viguros, va fi presarata cu tot soiul de revelatii ce tin mai mult de latura ta motivationala decat de cea care urmareste o schimbare in plan strict fizic. Te vei familiariza astfel cu  termenul de „swaraj”, tradus prin „autoguvernare” si vei intelege de ce ai nevoie de un Moment Harajuku inainte de a face o schimbare radicala in infatisarea ta. Pe parcursul cartii sunt clarificate multe chestiuni care le dau batai de cap impatimitilor de diete, si fara de intelegerea carora, se pare, nu poti avea rezultate satisfacatoare. Vei afla asadar despre:
• Rata metabolismului bazal (RMB);
• Cat reprezinta masa ta musculara utila si ce cantitate de grasime inutila ai?
• Care sunt cele mai eficiente metode pentru estimarea procentului de grasime corporala;
• Ce masuratori trebuie sa faci inainte de inceperea unui program de reconstructie corporala, pentru ca… „ceea ce se masoara se si gestioneaza” (Peter Drucker, castigatorul Medaliei Prezidentiale a Libertatii);
• Cum sa faci esecul imposibil trecand de la o simpla fotografie la frica efectiva de propriile kilograme…
 
Reinventarea...
Si daca pana aici autorul ti-a oferit teorie, de la capitolul intitulat „Dieta saraca in carbohidrati” ti se ofera practica, adica exact ceea ce te intereseaza pe tine, cum sa slabesti rapid, cum sa obtii performantele despre care ti se vorbeste pe coperta? Vei descoperi:
• Cum sa slabesti 9 kilograme in 30 de zile fara sa faci exercitii fizice;
• Ce ai voie sa mananci, ce nu ai voie, ce e indicat, ce nu e indicat, pentru a topi cat mai multa grasime, si mai ales, vei citi multe lucruri rele despre acesti „balauri” ai dietelor, intitulati carbohidrati;
• Greseli frecvente pe care le faci atunci cand tii dieta;
• Cum sa nu te ingrasi atunci cand te indopi;
• Cum sa pierzi grasime cu ajutorul unor pungi cu gheata;
• De ce sunt bune dusurile reci?
• Ce sunt steroizii si care sunt efectele lor secundare?
• Ce antrenamente sa faci pentru a-ti tonifia diferite grupe musculare sau pentru a pierde in greutate?
• Cum sa obtii 15 kilograme de muschi in 30 de zile fara steroizi, doar cu antrenamente sustinute la sala?
• Cum sa iti imbunatatesti performantele sexuale tinand cont de anumite trucuri?
• Cum sa ai un somn odihnitor si cum sa te simti mai odihnit dormind mai putin?
• Cum sa scapi de durerile de spate, cervicala, gat, etc. prin renuntarea la anumite obiceiuri si prin exercitii fizice?
• Instrumente si trucuri pentru atleti: cum sa alergi mai rapid; cum sa ajungi sa alergi 50 de kilometri pe zi (nu doar 5) dupa 12 saptamani de antrenament; cum sa ridici 387 kilograme la banca de forta, etc; cum sa fii un inotator mai bun; cum sa fii un baseballist mai bun, etc…
• Cum sa iti prelungesti viata?
 
Si pentru ca am parcurs un drum lung impreuna trecand in revista, speram noi, cele mai importante aspecte ale acestei carti, nu ne vom desparti fara sa ne bucuram impreuna de finalul ei, prin excelenta optimist. Un final, care, de ce nu? ar putea fi doar inceputul pentru multi dintre noi: Fa pasul urmator: scoate capacul unui stilou si fa un inventar al tuturor lucrurilor din plan fizic la care te-ai resemnat ca esti slab. Acum intreaba-te; daca nu as putea da gres, la ce as vrea sa fiu exceptional? Incercuieste aceste realitati alternative. Lista cu cercurile care se holbeaza la tine iti ofera un plan nu doar pentru un corp nou, ci si pentru o viata complet noua. Nu este niciodata prea tarziu sa te reinventezi.
Fragment din cartea "4 ore - Corpul" de Timothy Ferriss:

"O intrebare pe care trebuie sa inveti sa o adresezi cand ai de-a face cu sfaturi sau prezentari comerciale este urmatoarea: „Daca aceasta [metoda/produs/dieta/ etc.] nu functioneaza asa cum se spune, la ce factori stimulenti s-ar mai putea gandi pentru a o vinde?".
Sedintele de aerobic? Motivul pentru care ti se vand: aerobicul este mai eficace decat alternativa X. Motivul real pentru care se promoveaza: nu presupun investitie in echipament si sala poate maximiza numarul participantilor pe metru patrat, pe ora. Multe recomandari „noi si imbunatatite" se bazeaza in primul rand pe calcularea profitului si apoi pe gasirea justificarii metodei.
Limbajul specific marketingului si cuvintele ambigue nu se gasesc in 4 ore - corpul sau in eforturile tale. Ambele vor iesi la suprafata in conversatiile cu prietenii care, in incercarea lor de a ajuta, vor face mai mult rau decat bine. Daca esti nepregatit, o astfel de conversatie poate da peste cap singura un intreg program.
Exista doua categorii de cuvinte pe care nu ar trebui nici sa le folosesti si nici sa le asculti. Primul, limbajul specific marketingului, include toti terme-nii folositi pentru a speria sau pentru a vinde ceea ce nu are o baza fiziologica:
 
tonifiere
celulita
intarire
modelare
aerobic
 
Cuvantul celulita, de exemplu, a aparut prima data in numarul din 15 aprilie 1968 al revistei Vogue, iar aceasta boala inventata si-a creat rapid o baza de adepti in toata lumea:
 
Vogue a inceput sa se concentreze asupra corpului la fel de mult ca asupra hainelor, pe de o parte, pentru ca nu putea dicta prea multe in ce priveste stilurile anarhice... Printr-o miscare uimitoare, o fntreag a cultura a schimbarii s-a dezvoltat prin numirea unei „probleme" care abia daca existase inainte, centrand-o pe starea naturala a femeilor si ridicand-o la nivel de dilema existentiala feminina... numarul articolelor privind dieta a crescut cu 70 de procente din 1968 pana in 1972."
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Toma Cristina65 03/04/2021 12:00
green icon awesome check Achizitie verificata
Un manual de schimbare a obiceiurilor alimentare pentru slabire, marirea sistemului muscular si imbunatatirea formei fizice pe multe planuri. Se adreseaza, mai ales, tuturor iubitorilor de antrenamente de forta la sala dar nu numai lor. Dieta prezentata seamana cu cea ketogenica, deci consum mare de proteine.Isi face efectul. Chiar la 60 ani . Ai ce invata din aceasta carte chiat daca nu vrei sa slabesti.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Marung 23/04/2020 11:43
green icon awesome check Achizitie verificata
Sunt foarte mulțumită de aceasta carte. E perfecta pentru cei interesați de nutritie și stil de viața sanatos și nu numai. O recomand cu drag. Cartea a ajuns la timp și a fost împachetată frumos.
Recomand Libris!❤️
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one