headerdesktop mosnick18noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile mosnick18noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CUPON activ: LIB20RANDURI

Aplica-l in comanda »

Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland: A Baking Book Featuring Home-Baked Cakes, Cookies, Pastries, Puddings, and Other Sensati

De (autor): Jr. Ryall

Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland: A Baking Book Featuring Home-Baked Cakes, Cookies, Pastries, Puddings, and Other Sensati - Jr. Ryall

Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland: A Baking Book Featuring Home-Baked Cakes, Cookies, Pastries, Puddings, and Other Sensati

De (autor): Jr. Ryall

JR Ryall is the pastry chef at Ballymaloe House in County Cork, Ireland. He has been working there since the age of fifteen and in 2010 took the reins to oversee the dessert menu. Each year, he travels for two months in search of new culinary ideas around the world. He has also staged at The River Cafe, Ottolenghi, Chez Panisse, and Tartine Bakery, among other esteemed restaurants.

David Tanis is a world-renowned American chef and writer.
Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 311.61 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

280.45Lei

280.45Lei

311.61 Lei

Primești 280 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

JR Ryall is the pastry chef at Ballymaloe House in County Cork, Ireland. He has been working there since the age of fifteen and in 2010 took the reins to oversee the dessert menu. Each year, he travels for two months in search of new culinary ideas around the world. He has also staged at The River Cafe, Ottolenghi, Chez Panisse, and Tartine Bakery, among other esteemed restaurants.

David Tanis is a world-renowned American chef and writer.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X