The Confectioners' Hand-book and Practical Guide to the Art of Sugar Boiling in All Its Branches: the Manufacture of Creams, Fondants, Liqueurs, Pasti
De (autor): E. Skuse

The Confectioners' Hand-book and Practical Guide to the Art of Sugar Boiling in All Its Branches: the Manufacture of Creams, Fondants, Liqueurs, Pasti
De (autor): E. Skuse
LIBRIS DAYS
-10%
transport gratuit
PRP: 205.87 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
185.28Lei
185.28Lei
205.87 LeiPrimesti 185 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!