Valentin_80

Membru din 09/11/2009

Aprecieri

Aprecierii review

8

aprecieri

Review-uri

Review Coment

6

comentarii

Mai tarziu - Stephen King

Mai tarziu - Stephen King

Slab, nene, slab! Sunt fan Stephen King, dar cred ca o sa ajung sa spun asta la timpul trecut. Raman "clasicele": Misery, Shining, Orasul bantuit etc. In ultimii ani... slab. Din ce in ce mai slab. S-o fi terminat inspiratia?

2021-06-04 10:00:01

0

Lantul - Adrian McKinty

Lantul - Adrian McKinty

O carte care chiar te captiveaza si nu te lasa sa "te lasi" de ea. Eu am citit-o in doua zile, atat de tare m-a prins. Un ritm alert, nebun, o poveste inedita, cel putin pentru mine. Sfarsitul... cam neverosimil, prea cliseic, dar merge si asa, am vazut mult mai rele. Pentru amatorii de thrillere va fi un "deliciu literar".

2021-02-05 09:00:01

0

Mobilul - Stephen King

Mobilul - Stephen King

Mobilul este considerat de multi drept un roman mediocru sau chiar slab al lui King. Recunosc, nu m-a impresionat nici pe mine. Sau poate ca am citit prea mult S.King ca sa ma mai impresioneze scriitura lui, dar merita citit, mai ales daca esti fan.
PS: Adm.siteului - Stergeti comentariile absolut tembele, care n-au nimic de-a face cu cartea! Sunt sute, deci din ce in ce mai multi *****i.

2021-02-02 05:45:18

0

Vitrina cu sarlatani - Radu Paraschivescu

Vitrina cu sarlatani - Radu Paraschivescu

O carte savuroasa, a unuia dintre putinii scriitori cu priza la public, prin verticalitate, umor inteligent si consecventa. Un om pe care il urmaresc de fiecare data cand mi se da ocazia ( nu stiu ce s-a intamplat cu emisiunile d-lui de la Digi 24- mister total !!!). O carte "usoara", pe care am citit-o razand si uimindu-ma de multitudinea cazurilor descrise. Perfect adevarat cam tot ce se spune acolo.
P.S. pentru cei care scriu aici : Renuntati la obiceiul cretin de a adauga in review-uri altceva decat parerile voastre! Adica maxime, citate, prezentarea "oficiala" de pe coperta cartii, luata cu copy/paste. Sau alte chestii care nu au nicio legatura cu cartea respectiva. Exprimati in cateva cuvinte parerea voastra, daca sunteti in stare! Poate fi de folos celor care vor sa stie pe ce isi dau banii.

2020-11-02 08:43:51

8

Institutul - Stephen King

Institutul - Stephen King

Am citit Strainul si Institutul, una dupa alta. Atat pot sa spun: Stephen King nu mai e ce a fost. S-a ramolit. Abia am reusit sa termin Institutul. Nu stiu de ce mai scrie omul asta si nu vrea sa ramana in istorie pe locul lui meritat, castigat pe drept. Nu credeam ca dupa ce am citit aproape tot ce s-a tradus in romana, sa ajung a-mi pierde rabdarea cu carti precum Strainul si Institutul. Nici macar nu ma mai apuc de Frumoasele Adormite....

2020-09-24 08:12:03

0

Strainul - Stephen King

Strainul - Stephen King

Ultimele carti ale lui Stephen King, printre care si aceasta, desi au mult suspans si se citesc usor, nu mai reusesc sa ma farmece precum cele "clasice". Nu stiu de unde a scos-o pe aceasta Holly, care casapeste monstrii cu niste bile puse intr-un ciorap, dar e penibil. E jalnic. Mi-a placut intriga din Strainul, mi-a placut cum a inceput, ideea e interesanta, dar continuarea si finalul sunt "demne" de un film horror prost. Am cumparat si Institutul. Daca si asta ma va dezamagi, e clar ca Stephen King nu mai e ce a fost. Desigur, pentru mine.

2020-09-12 03:56:57

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one