promo nemira octo desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

promo nemira octombrie mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou
Promotii popup img

Weekend Nemira

-40% -20% la toate

titlurile editurii!

Rasfoieste urmatoarele tale lecturi!
Close btn popup img

Ramona Paula

Membru din 18/02/2015

Aprecieri

Aprecierii review

5

aprecieri

Review-uri

Review Coment

88

de comentarii

Creionul magic. Activitati integrate pentru grupa mare

Creionul magic. Activitati integrate pentru grupa mare

Foarte frumoasa cartea, de calitate, viu colorate imaginile. Eu am cumparat cartea sa facem in week end acasa, pe langa ce face la gradinita baiatul meu, sau daca este racit sa am ce face cu el acasa. Grupa mare - perfect. Deci, recomand.

2021-10-11 12:00:06

0

Jocuri matematice - Smaranda Maria Cioflica, Daniela Dosa

Jocuri matematice - Smaranda Maria Cioflica, Daniela Dosa

Recomand celor care aplica terapia ABA. Se pot lamina, trebuiesc taiate cu ghilotina si folosi pe lunga durata sub forma de jetoane. Recomand din toata inima. Tot ce are aceasta editura gasesc foarte util.

2021-10-11 12:00:06

0

Cu bine, gradinita draga! 5-6 ani Grupa mare - Gabriela Berbeceanu, Smaranda Maria Cioflica, Elena Ilie, Cornelia Marta

Cu bine, gradinita draga! 5-6 ani Grupa mare - Gabriela Berbeceanu, Smaranda Maria Cioflica, Elena Ilie, Cornelia Marta

Aceasta carte este WOW. Cuprinde esenta celor 3 ani de gradinita, si eu in calitate de parinte, am putut sa-mi evaluez cu usurinta baiatul, daca este sau nu pregatit pentru clasa pregatitoare. Am inteles unde are minusuri ... si astfel am putut lucra pe acest aspect. Repet, recomand toate materialele acestei edituri.

2021-10-10 09:00:12

0

Animale domestice - jetoane

Animale domestice - jetoane

Recomand tot ce inseamna aceasta editura, am cumparat cam tot ce inseamna pana la clasa 1 inclusiv si sunt foarte multumita de calitatea lor. Recomand .

2021-10-10 09:00:12

0

Familiile din ograda - Planse - Dosa Daniela

Familiile din ograda - Planse - Dosa Daniela

Foarte frumoase fisele, sunt mari, groase, cartonate, eu le am laminat A3. si le voi duce si la gradinita cand va trebui. Baiatul meu mult mai usor si frumoas a invatat ce inseamna familie de animale, (este un baietel special). Recomand !

2021-10-10 09:00:12

0

Ne jucam, propozitii formulam! - jetoane

Ne jucam, propozitii formulam! - jetoane

Sunt foarte incantata de aceasta editura. Baiatul meu are anumite intarzieri în vorbire, exprimare și aceste carduri/jetoane ma ajuta sa l stimulez sa vb în propoziții. Recomand. Sunt de marimea unei palme, groase.

2021-08-27 12:00:06

0

Labirinturi si activitati logice. Coloreaza si stimuleaza gandirea - Sveta Albu

Labirinturi si activitati logice. Coloreaza si stimuleaza gandirea - Sveta Albu

Recomand cu drag. Ajuta mult pe partea de motricitate, logica, partea vizuala, etc. Cu ajutorul acestei carti am.inteles unde mai am de lucrat cu fiul meu, sa l ajut pe partea de trasare, etc.

2021-07-18 01:00:01

0

Creionasele hazlii - Gabriela Berbeceanu, Elena Ilie

Creionasele hazlii - Gabriela Berbeceanu, Elena Ilie

As oferi 10 stele daca s ar putea. Am achizitionat aceasta carte dupa ce am terminat cealalta carte roz tot asa se numeste, dar este mai simpla,pentru grupa mica. Aceasta este si mai complexa, hartia de calitate, groasa, bine structurata,gandita ,etc. Recomand.

2021-07-18 01:00:01

0

Rezolv fara ajutor: Activitati pentru exersarea puterii de concentrare 3-5 ani

Rezolv fara ajutor: Activitati pentru exersarea puterii de concentrare 3-5 ani

Eu, adica mama, ador aceste carti. Grafica superbă , coloratura, cum sunt gandite. Baietelul meu are anumite intarzieri, si sunt perfecte ca sa recupereze. Singur merge la carte si vrea sa faca. Asadar, recomand.

2021-07-16 01:00:01

0

Albinuta te invata literele prin joc

Albinuta te invata literele prin joc

Este o carte tare draguta. Baiatul meu special o adora, zilnic a facut din ea cu drag. A prins drag de carte. Recomand

2021-07-09 07:00:01

0

Poienita copilariei - Ala Bujor, Vadim Rusu

Poienita copilariei - Ala Bujor, Vadim Rusu

Cartea este foarte frumoasa, cartonata, paginile sunt groase. Contine poezii, mici povestioare, curiozitati, ghicitori, proverbe. Recomand!

2021-03-04 06:00:01

0

Plansa Figuri si corpuri geometrice

Plansa Figuri si corpuri geometrice

Plansa este mare, are si agtatoare. Am cumparat-o pentru clasa a 2 a. Este dintr-un carton gros, viu colorata, ambalata corespunzator, de latimea unei usi.

2021-03-04 06:00:01

0

Neurotriburi - Steve Silberman

Neurotriburi - Steve Silberman

O carte ffff buna. Eu o numesc "istoria autismului". Este greu de citit SUFLETESTE dar merita.

2021-01-01 12:38:45

0

Hoinari prin anotimpuri: Vara - Rotraut Susanne Berner

Hoinari prin anotimpuri: Vara - Rotraut Susanne Berner

O consider ocarte pe calde disparitie, asadar este "must have"

2020-12-28 02:23:04

0

Ursul pacalit de vulpe - Ion Creanga

Ursul pacalit de vulpe - Ion Creanga

Foarte frumoasa cartea. Recomand. Cartea este superba, viu colorata, calitatea hartiei .. nimic de reprosat.

2020-12-28 02:23:04

0

Domeniul Stiinte. Activitati matematice. Grupa mijlocie - Cristina Beldianu, Estera Tintesan

Domeniul Stiinte. Activitati matematice. Grupa mijlocie - Cristina Beldianu, Estera Tintesan

Recomand acest set de carti pentru grupa mijlocie. Hartia este de calitate, pe alocuri colorate, iar pretul ok. Multumesc Libris.

2020-10-18 11:38:42

0

Joaca-te cu creionasul magic! - Gabriela Berbeceanu

Joaca-te cu creionasul magic! - Gabriela Berbeceanu

Foarte bine gandit acest caiet de lucru. Merita achizitionat. Hartia este de calitate, , desenele frumoase, activitatile sugerate foarte bune. Asadar, recomand.

2020-10-16 03:52:56

0

Sa dezlegam tainele comunicarii - Clasa 1 Sem. 2 (ABM2) - Carmen Iordachescu, Luminita Minca

Sa dezlegam tainele comunicarii - Clasa 1 Sem. 2 (ABM2) - Carmen Iordachescu, Luminita Minca

Calitate la superlativ. Cartea este asemanatoare cu ce au facut la scoala, in clasa 1. Acum fiind in vacanta de vara, am vrut ca fiul meu sa lucreze ceva asemanator, pe principiul " repretitia este mama invataturii". Este foarte atractiva cartea, coloraristica, paginatia este WOW, asa ca i-a atras atentia fiului meu din prima. Am analizat fiecare pagina si consider ca este un set "must have" . Sunt foarte multumita de tot ce reprezinta aceasta editura.
Pe parcursul clasei 1, am lucrat acasa "Caiet de scriere" in paralel cu manualul de scoala si pot spune ca ajuta. Felicitari Carminis.

2020-06-17 10:17:37

0

Sa dezlegam tainele comunicarii - Clasa 1 Sem.1 - Carmen Iordachescu, Luminita Minca

Sa dezlegam tainele comunicarii - Clasa 1 Sem.1 - Carmen Iordachescu, Luminita Minca

Nota 100. Am cumparat acest set (sem. 1 + sem. 2) la recomandarea invatatoarei. Cartea este asemanatoare cu ce au facut la scoala, in clasa 1. Acum fiind in vacanta de vara, am vrut ca fiul meu sa lucreze ceva asemanator, pe principiul " repretitia este mama invataturii". Ieri i-am prezentat fiului meu cartea pentru sem.1 si a si cerut sa faca litera A, apoi a cerut sa faca si litera M. Este foarte atractiva cartea, coloraristica, paginatia este WOW, asa ca i-a atras atentia fiului meu din prima. Am analizat fiecare pagina si consider ca este un set "must have" . Sunt foarte multumita de tot ce reprezinta aceasta editura.

2020-06-17 10:17:37

0

Scrisorile verii - Clasa 1 - Caiet de vacanta - Ana-Maria Palea, Maria Comanescu, Iuliana Filfanescu

Scrisorile verii - Clasa 1 - Caiet de vacanta - Ana-Maria Palea, Maria Comanescu, Iuliana Filfanescu

Am fost interesata de un caiet de vacanta pentru fiul meu si ma bucur ca am ales acest caiet. Contine lectura, vocabular, dialog cu mama lui :)), ... asa ca nu mi ramane decat sa recomand acest caiet de vacanta. Copilul poate exersa comunicarea in situatii concrete de viata, sa-si spuna parerea, ceea ce mi se pare foarte important. Relatia mama-copil devine si mai stransa lucrand din acest caiet.

2020-06-17 08:47:37

0

Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Caiet - Constanta Balan

Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Caiet - Constanta Balan

Recomand. Baiatul meu din acest caiet special a invatat in clasa 1. Foarte multumiti am fost.

2020-06-12 01:47:34

0

Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet de lucru - Andreea Barbu, Silvia Mihai

Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet de lucru - Andreea Barbu, Silvia Mihai

Baietelul.meu de clasa 1 a studiat acest caiet la scoala. Am fost foarte multumiti. Se poate studia si pe parcursul vacantei de vara. Recomand

2020-06-12 01:32:35

0

Matematica - Clasa 1 - 1200 de exercitii si probleme - Sorina Barbu, Angelica Gherman

Matematica - Clasa 1 - 1200 de exercitii si probleme - Sorina Barbu, Angelica Gherman

Recomand aceasta carte. Este o adevarata placere sa lucreze din ea. Are multe desene, grafice, tabele. O carte de calitate. Nota 100. Noi am cumparat-o ca sa lucreze din ea baietelul meu in vacanta de vara, tocmai a terminat clasa 1.

2020-06-12 01:32:34

0

Povesti din Poiana Verde ed.2

Povesti din Poiana Verde ed.2

A fost prima carte citita in intregime de fiul meu clasa 1, si aici ma refer la formatul de carte de dimensiuni obisnuite, cu care se va tot intalni de acum incolo si pana in clasa a XII a. Contine 13 povesti: Vulpea si cocorul, Cei trei purcelusi, Iepurele si aeiciul, Ratoiul cel urat, Cocosul si vulpea, Broasca guraliva, Scufita rosie, Bufnita si corbul, Heidi, Narcisa galbena din Poiana verde, O lume noua, lupii speriati, pestisorul de aur

2020-06-12 01:17:34

0

Povesti rusesti - William R.S.Ralston

Povesti rusesti - William R.S.Ralston

Ideala pentru clasa 1. Inca de la titlul cartii ne-am împotmolit: cum adica rusesti? Asa ca interesul pentru lectura a fost maxim.

2020-06-12 01:17:34

0

Lecturile copilariei - Clasa 1 - Lucica Buzenchi

Lecturile copilariei - Clasa 1 - Lucica Buzenchi

O carte must have, nu incape indoiala. Orice copil de clasa 1 trebuie sa o aiba in biblioteca si chiar daca deocamdata citeste mai mult mama decat fiul, in vacanta de vara sper ca voi reusi sa-i trezesc interesul si fiului meu sa indrazneasca sa citeasca, chiar daca nu are poze, cum l-am obisnuit pana acuma.

2020-06-12 01:00:34

0

Oxford. Dictionar ilustrat englez-roman pentru copii + CD

Oxford. Dictionar ilustrat englez-roman pentru copii + CD

Recomand. Noi.il vom folosi pe post de manual, placuta cartea, coloratura. Pentru clasele 1-4 o recomand cu drag.

2020-03-30 03:38:23

0

Dictionar ilustrat englez-roman

Dictionar ilustrat englez-roman

Am cumparat dictionarul pentru baietelul meu clasa 1. Este foarte fain dictionarul. Ne jucam, citim romaneste, pronuntam.pe engleza, asa ca 3 in 1. Merita. Recomand

2020-03-30 03:23:23

0

Limba engleza anul I de studiu. Let s Play with Max and Zuri - Anastasia Budisteanu, Iuliana Grama

Limba engleza anul I de studiu. Let s Play with Max and Zuri - Anastasia Budisteanu, Iuliana Grama

Da, pentru anul 1 de studiu, cartea este perfecta, bine gandita si structurata. O recomand pentru cine vrea sa invete engleza si inca nu a mai studiat o alta carte. Ca si carte de vacanta este nemaipomenita. Asadar, recomand

2020-03-30 03:23:23

0

Comunicare in limba engleza clasa 1 partea I + partea II - Cristina Johnson

Comunicare in limba engleza clasa 1 partea I + partea II - Cristina Johnson

Super. Mai ales acum ca nu se face scoala, poate aprofunda limba engleza fara oboseala si stres. Este complexa. Cu un părinte care stie engleza, consider ca este un material nemaipomenit.

2020-03-30 03:08:23

0

Gramatica limbii engleze. Manual si culegere de exercitii - Florin Musat

Gramatica limbii engleze. Manual si culegere de exercitii - Florin Musat

Recomand, foarte bine structurata cartea. Pacat ca nu este cu coperti tari. Merita achizitionata si facute exercitiile.

2020-03-25 09:08:19

0

Abecedar. Perioadele preabecedara si abecedara - Arcadie Suceveanu, Valentina Lungu

Abecedar. Perioadele preabecedara si abecedara - Arcadie Suceveanu, Valentina Lungu

Recomand. Baiatul meu a studiat -o acasa, suplimentar in clasa 0, alaturi de mine, bineinteles. Este o carte de calitate. Viu colorata si atractiva.

2020-03-25 09:08:19

0

Creionul magic - Exercitii grafice pentru clasa pregatitoare - Irinel Betrice Nicoara

Creionul magic - Exercitii grafice pentru clasa pregatitoare - Irinel Betrice Nicoara

Super. L a ajutat mult in clasa pregatitoare. Am facut suplimentar acasa, pe langa scoala. Merita achizitionat. Chiar si in grupa mare la gradi. Recomand

2020-03-25 09:08:19

1

Alice in Tara Minunilor - Citeste-mi o poveste

Alice in Tara Minunilor - Citeste-mi o poveste

Am cumparat tot setul. Sunt de domensiunea unui carnet de elev, cu desene, viu coloŕate. Baiatul meu a citit tot setul in clasa 1, cand a exersat cititul. A functionat perfect, nu era mult de citit, desene, povestea usor de citit, iar faptul ca parea un carnetel si nu o carte a functionat psihologic (nefiind nult de citit pentru el).

2020-03-25 09:00:09

0

English for Kids - Clasa pregatitoare - Caiet - Cristina Mircea

English for Kids - Clasa pregatitoare - Caiet - Cristina Mircea

Este cu adevarat de folos acest caiet. L a studiat baiatul meu in clasa pregatitoare si azi am reluat din lipsa de ocupatie. Bine structurat, merita. Recomand

2020-03-24 12:38:19

0

English for Kids - Clasa 1 - Caiet. - Cristina Mircea

English for Kids - Clasa 1 - Caiet. - Cristina Mircea

Baiatul meu face la scoala, suntem multumiti. Merita achizitionata cartea si studiata.

2020-03-24 12:38:19

0

Caiet de vacanta - Clasa 1 - Vreau sa stiu totul - Georgiana Gogoescu, Cerasela Popa

Caiet de vacanta - Clasa 1 - Vreau sa stiu totul - Georgiana Gogoescu, Cerasela Popa

Util caietul, mai ales acum cu acest izolament. Ca si material suplimentar, respecta manualele de la scoala, gandite bine exercitiile, paginatia .... merita. Recomand

2020-03-22 07:23:19

0

Evaluare nationala clasa 1 limba romana+matematica noile teste - Aurelia Arghirescu

Evaluare nationala clasa 1 limba romana+matematica noile teste - Aurelia Arghirescu

Sunt multumita de aceste teste. Nu sunt chiar usoare. Am inceput sa -i dau testele abea din sem. II. Pe mine ca mama m-a ajutat sa inteleg ce stie fiul meu si ce nu stie. Asadar, recomand aceasta carte, cu mentiunea daca se poate sa se face testele la sfarsitul clasei 1

2020-03-19 03:44:58

0

Roata Norocului

Roata Norocului

Bestial. Am terminat jocul si ne parerea rau ca s a terminat jocul. Este de departe cel mai fain joc. Baiatul meu in curand implineste 8 ani, este clasa 1, cunoaste bancnotele. Azi a invatat ceva nou: valoarea banilor, sa faca strategii, sa gandeasca bine ce decizii sa i-a. Merita jucat in 4. Astfel conversam, comparam, ne ciondranim .....

2020-03-19 12:08:09

1

Un alt fel de... Abecedar - Cristina Botezatu

Un alt fel de... Abecedar - Cristina Botezatu

Pentru clasa pregatitoare este ideala. A fost prima carte lucrata acasa cu fiul meu. Pot spune ca fiul meu a invatat astfel sa indrageasca temele acasa alturi de mama, joaca, lucru in echipa. Recomand

2020-03-18 11:38:09

0

Figuri geometrice - Coloram si invatam!

Figuri geometrice - Coloram si invatam!

Este foarte faina carticica. Recomand

2020-03-18 11:38:09

0

Tulburarea de spectru autist - Chantal Sicile-Kira

Tulburarea de spectru autist - Chantal Sicile-Kira

Am cumparat aceasta carte, in speranta ca voi intelege ce inseamna autism, si m-a ajutat enorm. Este complexa, bine elaborata. Multumesc Libris.

2020-03-18 07:08:09

0

All Clear. English Practice L2. Activity book. Lectia de engleza - Clasa 8 - Olivia Johnston

All Clear. English Practice L2. Activity book. Lectia de engleza - Clasa 8 - Olivia Johnston

Recomand aceasta carte. Pentru cine este clasa a 8 a si doreste sa mai lucreze si acasa, singur fara profesor, este ideala. Aceasta carte are si caiet, inca nu l-am achizitionat, dar urmeaza.

2020-03-18 07:08:09

0

Legende si povestiri istorice - Petru Demetru Popescu

Legende si povestiri istorice - Petru Demetru Popescu

Foarte frumoasa cartea. Calitativa, aspect atractiv pentru baietelul meu. Totusi pentru varsta de 7-8 ani, clsa I povestioarele sunt un pic greu de inteles pe alocuri. A trebuit sa recurg la a explica mai in detaliu numele personajelor, actiunea, sa intram pe Youtube ca sa inteleaga ce si cum s -a intamplat. Oricum fiul meu a fost tare fericit sa primeasca si citeasca prima lui carte de istorie.

2020-03-18 07:08:09

0

55 de povesti de buna purtare Ed.2

55 de povesti de buna purtare Ed.2

La fel ca si cartea " 55 de povesti de Andersen si Fratii Grimm ", este o carte ffffff frumoasa. Recomand ca si prima carte de lecturat in clasa I. Cititul este o adevarata placere, copilul meu fiind motivat de faptul ca fiecare poveste are 2 pagini, desene viu colorate, paginile de calitate, lucioase. Multumesc Libris. Multumita ca deobicei.

2020-03-18 07:00:06

0

Biblia ilustrata pentru copii

Biblia ilustrata pentru copii

Este ffff frumoasa. Merita toti banii

2020-01-31 10:20:44

0

Caiet de scriere - Clasa 1 Sem.1 - Luminita Minca

Caiet de scriere - Clasa 1 Sem.1 - Luminita Minca

Ffff buna cartea, recomand. Carte de nota 10

2019-10-11 08:52:48

0

Culegere de matematica - Clasa 1 - 1000 exercitii si probleme - Adina Grigore

Culegere de matematica - Clasa 1 - 1000 exercitii si probleme - Adina Grigore

Excelent. Foarte incantata de carte. Zilnic il ajut pe beietelul meu de clasa 1 sa faca exercițiile. Imi place cum este structurata cartea, gandita, conceputa. O recomand cu mare drag.
Revin astazi, 28.03.2020 si va spun ca am facut aproape toata cartea, mai ales acum ca nu mergem la scoala. Merge dupa structura scolii, asa ca este usor de urmarit capitolele. Abea astept - eu mama - sa trecem la cartea de clasa a-2-a.
RECOMAND

2019-10-03 10:50:53

2

Cele mai frumoase 10 povesti clasice pentru copii

Cele mai frumoase 10 povesti clasice pentru copii

Multumita. De efect pentru un copil clasa 1 deoarece cartile sunt mici si subtiri, de dimensiunea palmei sau daca vreti a unui carnet de elev. Viu colorate. A meritat achizitia.

2019-09-14 02:30:11

0

Hygge. Arta daneza a fericirii - Marie Tourell Soderberg

Hygge. Arta daneza a fericirii - Marie Tourell Soderberg

Excepțională. La prima vedere, nu stiu de ce m am descurajat. Apoi, citind in liniste, am realizat ca aceasta carte poate deschide noi percepții, orizonturi. Da, este plină cu poze, dar acele poze fac cat 1000 de cuvinte. Am stat si analizat fiecare poza in parte, am analizat fiecare obiect din poza, m a ajutat sa inteleg mai bine cartea. Recomand cartea.
Iar cartea in sine, este de o calitate net superioară, poate fi dăruită cadou cu ușurință.

2019-07-19 03:07:46

0

Metoda daneza de crestere a copilului - Jessica Joelle Alexander, Iben Dissing Sandahl

Metoda daneza de crestere a copilului - Jessica Joelle Alexander, Iben Dissing Sandahl

NU o pot lasa din mana. Pe mine una m-a prins aceasta carte. Azi am primit cartea si tot as mai citi din ea. Te pune pe ganduri mult, sa reflectezi .... Recomand parintilor, si mai mult recomand eduatoarelor care vor performanta ca asa-i programa scolara :((

2019-02-27 02:00:34

0

Jocuri. Teste. Silabe 6 Ani+ - Inesa Tautu

Jocuri. Teste. Silabe 6 Ani+ - Inesa Tautu

Recomand, perfecta pentru clasa pregatitoare. Baietelul meu o adora. Coloraristica, concept, calitatea hartiei, ireprosabil. Merita achizitionata

2018-12-30 10:16:22

0

Inca aud muzica noastra in gand - Agnes Martin-Lugand

Inca aud muzica noastra in gand - Agnes Martin-Lugand

Aceasta carte mi s-a parut cea mai aparte. Lejera, captivanta, recomand.

2018-12-30 12:47:56

0

Albinuta - Grigore Vieru

Albinuta - Grigore Vieru

Eu o numesc Comoara, nu carte. Pentru clasa pregatitoare este Perfecta

2018-12-15 11:01:01

0

Teste de 10 minute - Clasa pregatitoare

Teste de 10 minute - Clasa pregatitoare

Multumita pentru clasa pregatitoare. Anumite teste nu se pot face decat spre sfarsitul anului scolar, pe masura ce invatatoarea ii invata la scoala, asa ca recomand aceste teste la sf. Clasei pregatitoare

2018-12-15 10:58:32

0

Sahul pe intelesul copiilor. Carte cu exercitii - Sabrina Chevannes

Sahul pe intelesul copiilor. Carte cu exercitii - Sabrina Chevannes

Am cumparat ambele volume. Baieteull meu acum a invatat piesele in particular, seara la culcare citim din ea. O recomand, foarte fain gandita cartea. Chiar si pentru mine ca mama, abea astept sa vina seara sa citim

2018-12-15 10:41:20

0

Miniabecedar pentru cel mai mic scolar - Clasa Pregatitoare - Adina Grigore

Miniabecedar pentru cel mai mic scolar - Clasa Pregatitoare - Adina Grigore

Ffffff buna cartea. Datorita acestei carti bine structurate si frumos colorata, atractiva pentru mintea unui copilas clasa pregatitoare, am invatat sa citim. Recomand cu drag

2018-12-15 10:39:16

0

Sa invatam sah - Milorad Kovacevic, Goran Milisavljevic

Sa invatam sah - Milorad Kovacevic, Goran Milisavljevic

Super cartea. Merita toti banii. Am studiat-o pana si EU.

2018-09-23 12:30:41

0

Grace. Biografia - Thilo Wydra

Grace. Biografia - Thilo Wydra

Foarte buna cartea. Biografie scrisa cu lux de amanunte. Merita comparata la pret intreg. Nota 10 cu stelute infinite. Am mai citit si alte biografii, dar aceasta o intrece de departe.

2018-08-08 04:15:36

0

Invatam prin joc - Literele - 32 de carduri

Invatam prin joc - Literele - 32 de carduri

De o calitate exceptionala, a fost o placere sa studiem fiecare plansa in parte. PE verso se regaseste o poezioara si o ghicitoare. Recomand

2018-02-21 07:45:54

0

Cutiuta cu Jetoane

Cutiuta cu Jetoane

Forte util, capitate, poze frumoase . merita investiti banii . recomand

2018-02-21 07:43:29

0

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one