Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

MariusZ

Membru din 28/02/2020

Aprecieri

Aprecierii review

1

aprecieri

Review-uri

Review Coment

14

comentarii

Vicios - Alexandra Condrat

Vicios - Alexandra Condrat

Vicios este un chick lit estival autohton, un roman al distracției la mal de mare și al îndrăgostirilor confuze, cu secvențe decupate din viață și dialoguri tachinatoare spumoase.
Personajele cărții sunt adunate împreună de un loc cu gravitație proprie, un bar de lemn amplasat pe plajă, ce atrage irezistibil prin pitoresc, petreceri tematice și aura de paradis al păcătoșilor.

2021-11-11 12:00:06

0

Marat - Natasa Alina Culea

Marat - Natasa Alina Culea

Roman răscolitor de dragoste, roman psihologic de deconstrucție a unei obsesii, „Marat” ar fi putut fi la fel de apetisant și numai ca volum de călătorii. Fiecare drum al protagonistei, făcut în diferite stări, când amuzată, când nostalgică, oferă o altă viziune asupra locurilor pe care le vizitează, fiecare dintre expedițiile sale însemnând un festin pentru cei care vor să perceapă peisajele citadine cu cât mai multe dintre specificitățile definitorii: estetice, muzicale, aromatice, filosofice sau culinare.
„Marat” este povestea senzuală a inefabilului. A sentimentului care nu poate fi explicat rațional, a stării care nu are cum exista și totuși există. A fantasmei care se poate întrupa numai când e timpul fantasmelor.
Puține cărți, dar toate romanele Natașei Alina Culea, reușesc să surprindă acea zbatere ușoară a pleoapei de dinainte de trezirea din vis, asemeni zvâcnirii unei aripi de fluture, ce șterge pentru o clipă hotarul dintre oniric și realitatea palpabilă… Fie și numai pentru asta, toți cititorii ei – definitiv fidelizați – nu au cum să nu o adore.

2021-04-09 12:00:02

0

Povestiri cu si despre bere - Alexandru Patachi

Povestiri cu si despre bere - Alexandru Patachi

O colecție de povestiri ca o înșiruire amuzantă de momente de viață - toate surprinse cu perspicacitatea augmentată filosofic a consumatorului de bere spiritual.
O carte care tratează berea cu importanța pe care o merită, drept parte integrantă din viața socială și culturală comunitară. De citit melancolic în carantină și inspirator când sunt deschise terasele.

2021-04-03 09:00:26

0

Detectiva de ocazie - Laura Stanciu

Detectiva de ocazie - Laura Stanciu

Un chick lit mystery de toată frumusețea, o aventură amuzantă și animata, cu tentă polițisto-investigativă, care te cucerește imediat.
Povestea romanului este nostimă, captivantă și tonică, în combinația sa bine dozată de genuri. Viață cotidiană descrisă prin reflecții sarcastice, intrigi și enigme elucidate progresiv de un anchetator competent și o detectivă de circumstanță, dialoguri spumoase încrucișând diferite etaje sociale, chiar și un strop de romantism înflăcărat, toate alcătuiesc compoziția atmosferei citadine genuine absolut delicioase.

2020-03-24 09:00:06

0

Atingerea destinului - Alina Cosma

Atingerea destinului - Alina Cosma

«Atingerea Destinului», noul roman al scriitoarei Alina Cosma, se naște din însăși complexitatea sufletului uman, din acele contradicții ale sale care se manifestă cu cea mai mare intensitate în momente dramatice ale vieții, atunci când evenimente tulburătoare le fac să țâșnească la suprafață sau să se acutizeze dureros.
În parte, thriller medical, în genul serialelor cu doctori ER, Anatomia lui Grey sau Doctor House, în parte, poveste romantico-erotică desfășurată în peisajul feeric transilvan al înălțimilor acoperite cu păduri, acțiunea cărții se mută din aseptice saloane de spital în intimitatea caldă a dormitoarelor personale sau pe străzi de orășel pitoresc, cu aceeași familiaritate în prezentarea locurilor perfect cunoscute.

2020-02-28 10:36:23

0

Darul vietii - Alina Cosma

Darul vietii - Alina Cosma

Prima variantă a unei povești extraordinare!
«Darul vieții» este superba istorisire a unor destine care numai când sunt complet înlănțuite, simt eliberarea iubirii totale.

2020-02-28 10:21:23

0

Taramul mistic. Suflete pereche - Alina Cosma

Taramul mistic. Suflete pereche - Alina Cosma

«Suflete pereche» este un roman captivant pe filonul aventuros și profund emoționant pe cel sentimental. Personajele sale au o capacitate de reinventare ce le păstrează mereu uimitoare, deși, în același timp, în esența lor, rămân ele însele, cele de care te-ai atașat inițial.
Seria «Tărâmul Mistic» fascinează ca tot unitar și idee integratoare, surprinzând cu fiecare volum, prin perspectivele diverse pe care le aduce asupra complexului său univers.

2020-02-28 10:21:23

0

Taramul mistic. Ingerul luminii - Alina Cosma

Taramul mistic. Ingerul luminii - Alina Cosma

«Îngerul Luminii», romanul de deschidere al seriei literare «Tărâmul Mistic», este un feeric loc de întâlnire a basmului cu mitologia, a fantasy-ului cu alegoria și a romantismului pasional cu aventura războinică.

2020-02-28 10:06:23

0

Inger de paza - Alina Cosma

Inger de paza - Alina Cosma

Într-un stil dinamic, vivace, realist, cu mare fluiditate a dialogurilor și acțiunii, se țese o captivantă poveste de dragoste, pe muchia dintre fascinația reciprocă și furia pentru atitudini inacceptabile ale persoanei iubite, marcată cu momente intens erotice sau de un suspans ucigător.
Un thriller romantic în care găsești toate genurile de tensiune – este cea mai potrivită caracterizare a acestei noi cărți a scriitoarei Alina Cosma.
O poveste de viață care impresionează, înfioară și înduioșează.
Un roman acaparator, pe care-l savurezi ca pe un film palpitant.

2020-02-28 10:00:06

0

Pene, morminte si flori - M. K. Lynn

Pene, morminte si flori - M. K. Lynn

Povestea din «Pene, morminte și flori» este captivantă, dinamică și clocotitoare.
Protagoniștii ei au credibilitatea psihologică dată de vârsta similară a scriitoarei și pasiuni sau preocupări bine documentate/cunoscute.
Romantismul plutește în aerul cețos și în răceala nopții, fără să devină motivația principală a tot și a toate.
Clișeele, șabloanele, orice fel de calchieri ideatice sunt evitate cu grație.
Îngerii apar misterioși sau terifianți, total diferiți de cei din alte romane fantasy.
Un veritabil festin dark fantasy!

2020-02-28 10:00:06

1

Ducele de Castle. Fiica regelui - Alina Cosma

Ducele de Castle. Fiica regelui - Alina Cosma

«Ducele de Castle. Fiica regelui» este un roman ca un basm pentru adulți. O poveste din aceea de capă si spadă, cu cavaleri și domnițe la ananghie, de care simțim toți poftă uneori și ce poate fi savurată cu la fel de multă încântare vara pe plajă sau iarna într-un fotoliu, cu ceai cald și fulgi lovind în fereastră. O istorisire de iubire aventuroasă și pătimașă, care cucerește prin ritmul ei dinamic, presărat cu dialoguri tachinator-drăgăstoase – mai tăioase decât lamele unor dueliști.

2020-02-28 09:51:23

0

Darul vietii. Predestinati - Alina Cosma

Darul vietii. Predestinati - Alina Cosma

Un roman al combinațiilor de contradicții, al amestecului între timiditate și provocare, reținere și îndrăzneală, emoții înăbușite și pasiuni descătușate. O mixtură hiper-reactivă ce până la urmă devine, inevitabil, explozivă, sub forma unui spectaculos foc de artificii.
«Darul vieții – Predestinați» este istorisirea unor destine care numai când sunt complet înlănțuite simt eliberarea iubirii totale.

2020-02-28 09:51:23

0

Valuri, nisip, urme - Alexandru Patachi

Valuri, nisip, urme - Alexandru Patachi

«Valuri, nisip, urme» este un roman fain, actual, de atmosferă, cu secvențe parcă decupate din viață, dialoguri spumoase și melancolii acoperite de bravada trăirii momentului. Stilul amuzant în care curge istorisirea, metaforele neașteptate ce țâșnesc din text șocante-la-modul-cuceritor, micile glume și sarcasme cu referințe culturale, din replicile personajelor, atrag cititorul într-o zăbovire boemă la mare, cu gust de sfârșit de vacanță, nostalgie năucă și extrasezon.

2020-02-28 09:36:23

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one