Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou

Veronica Gavril

Membru din 19/05/2020

Aprecieri

Aprecierii review

0

aprecieri

Review-uri

Review Coment

23

de comentarii

Conversatii cu Dumnezeu pentru parinti - Neale Donald Walsch

Conversatii cu Dumnezeu pentru parinti - Neale Donald Walsch

Un ajutor de nădejde în educația copilului
Dacă copilul dumneavoastră e deja foarte curios și pune multe întrebări, cartea aceasta e un ajutor de nădejde pentru a-i explica pe înțelesul lui tot ceea ce simte și vede.
Copiii sunt extrem de precoce și încep să folosească expresii puternice de la o vârstă foarte fragedă. Poate ați întâlnit deja expresii și întrebări de forma aceasta: Nu e corect. Cine sunt eu? De ce sunt aici? Ce înseamnă să fii fericit? Cine este Dumnezeu? Cum știi că ești iubit? De unde vine frica?
Poate de multe ori ați dorit să îi vorbiți copilului despre rolul nostru pe pământ, despre sensul vieții, despre lumea nemărginită sau despre bine și rău. Dar nu ați știut cu ce să începeți sau dacă e momentul potrivit. Nu amânați momentul, pentru că dacă nu o faceți dumneavoastră, modelele lor cele mai apropiate, o vor face alții. Și poate nu vor auzi tocmai informații folositoare.
Nu vă faceți griji că nu veți fi înțeleși, înarmați-vă cu iubire și începeți cu puțin câte puțin. Citiți cartea lui Neale Donald Walsch și veți primi îndrumare pentru numeroase subiecte. Autorul vă oferă răspunsuri utile atât pentru copii, cât și pentru propriile angoase.
#parenting #recenziecarte #recomandarecarte #cartidezvoltarepersonala #cartimotivationale Editura For You​ Neale Donald Walsch​

2021-10-15 03:00:06

0

Fier si catifea in umbra - Diana Nastase

Fier si catifea in umbra - Diana Nastase

”Fier și catifea în umbră” de Diana Năstase reprezintă o redactare a realității actuale, în care provocările se întrepătrund cu lecții de viață, iar limitările sociale cu pasiunile apuse.
O poveste despre viață așa cum este ea – tumultoasă, dar irezistibilă, imprevizibilă, dar fermecătoare, sinuoasă, dar educativă.
O acumulare de trăiri și lecții menite să încurajeze ființa umană la evoluție, la transformare, la conștientizare.
Iar în final o pledoarie a speranței și a vindecării care sălășluiesc în sentimentul de solidaritate și iubire.
”Ne vom vindeca și vom învăța să ascultăm cu adevărat pe noi și pe cei din jur, să ne iubim mai mult, spre a trăi frumos… Sunt multe de vindecat înainte de virus. Și-ncepe cu noi, cu mine, cu tine, contagiindu-i și pe cei din jur cu această vindecare. Vom fi fier în hotărâre și determinare și catifea în glas și-n alinare….”

2021-09-27 12:00:06

0

Solutia coliniaritatii. Contrapunct - Bianca Nemes

Solutia coliniaritatii. Contrapunct - Bianca Nemes

Va invit la lectura! Dar nu la o simpla lectura, ci la o călătorie plină de simboluri și întrebări existențiale menite să trezească cititorul din mediocritate și amorțeala cotidianului.
"Dacă nu simt, cum să trăiesc? Dacă nu sufăr, cum să mă reinventez? Dacă nu iubesc, cum să aflu ceea ce mă poate distruge?"
Întâlnirea cu sinele tău autentic poate fi o călătorie dureroasă, dar revelatorie. Într-o lume în care înaintarea este vitală pentru supraviețuire, introspecția este vitală pentru trăire, pentru o existență valoroasă. Și nu ai cum altfel, decât printr-o contemplare a ființei de aproape, printr-o întâlnire cu tine. Doar astfel vei putea deveni ceea ce ești.
Orice amânare reprezintă potrivnicia evoluției personale, victoria fatalității asupra divinității. Așadar, să nu-ți fie frică de tine. Îndrăznește să te descoperi în versiunea ta completă!
Mai multe detalii pe site:

2021-09-13 06:00:06

0

Camera minunilor - Julien Sandrel

Camera minunilor - Julien Sandrel

"Camera minunilor" nu este o poveste doar despre minuni, ci despre tranformarea de sine care începe odată cu trăirea unor experiențe iluminatoare.
O poveste de viață în care oricine se poate regăsi, în care totul decurge după ceas și rațiune și mai puțin după trăire.
Un război între nevoi și dorințe, între obligații și pasiuni, între responsabilități și visuri. O cursă pe pilot automat care transformă existența într-o muncă robotică, absentă în plan spiritual.
Dar trezirea are întotdeauna loc. Mai devreme sau mai târziu. Fie voluntar, fie involuntar - dar extrem de dureros.
Citește cartea "Camera minunilor" și alege să-ți schimbi viața la momentul potrivit. Nu aștepta să te schimbe ea pe tine.
#lifestyle #dezvoltarepersonala #lectiideviata #cartidecitit #recenziecarte #recomandarecarte

2021-08-31 12:00:11

0

Mesajele ascunse din apa - Masaru Emoto

Mesajele ascunse din apa - Masaru Emoto

Totul se află în continuă mișcare și vibrație, iar apa are capacitatea de a simți fiecare vibrație, oglindind astfel lumea de afară.
Cei ce trăiesc o viață plină de iubire și sentimente pozitive, se vor găsi înconjurați de lucruri vrednice de iubit și vor ajunge să se bucure de sănătatea și fericirea pe care o caută. Dar cei ce emit semnale de ură, nemulțumire și tristețe vor ajunge să fie nesuferiți și ignorați.
Apa reacționează la fiecare vibrație din Univers, negativă sau pozitivă și de aceea este important să ducem o viață curată, întru iubire. Pentru ca apa să creeze o lume sănătoasă și măreață.
Gândirea pozitivă întărește sistemul imunitar și vindecă bolile trupești. Bolile nu sunt altceva decât rezultatul sentimentelor negative.
Trupul uman este în esență apă, iar conștiința sufletul. Ideea principală este să ne păstrăm sufletul într-o stare pură, nepoluată, pentru ca apa să poată formă cristale superbe.
Fiecare dintre noi are puterea magică de a schimba lumea. Totul este intercorelat. Ceea ce faci tu acum, face și altcineva în altă parte. Dacă transmitem mesaje de iubire, undeva în lumea asta cineva se umple de iubire.
Așadar, binele general începe cu binele individual. Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Începe primul pas cu tine.
#recenziecarte #recomandarecarte #psihologie #spiritualitate #dezvoltarepersonala #lifecoaching

2021-08-27 09:00:06

0

De ce eu, de ce asa, de ce acum? - Robin Norwood

De ce eu, de ce asa, de ce acum? - Robin Norwood

Te-ai întrebat vreodată de ce trebuie să trăiești tot ceea ce ți se întămplă?
Ce ai făcut ca să meriți asta?
Ce încearcă să-ți spună corpul tău atunci când te îmbolnăvești și care este legătura dintre emoție și boală?
De ce ți-ai ales părinții pe care îi ai?
Ce lecție îți scapă și de ce sunt relațiile tale atât de complicate?
Încotro te îndrepți și când ai să ajungi acolo?
Sau care este menirea ta?
Află răspunsuri la întrebări existențiale care te vor ajuta să înțelegi tot ceea ce ți se întâmplă în cartea lui Robin Norwood "De ce eu? De ce așa? De ce acum?".
#dezvoltarepersonala #lifecoaching #cartimotivationale #ezoterism #cartidezvoltarepersonala
Recenzia intreaga pe site -

2021-07-19 10:00:01

0

Fete in rosu si alte povestiri politiste - Daniel Timariu

Fete in rosu si alte povestiri politiste - Daniel Timariu

Fete in rosu si alte povestiri politiste de Daniel Timariu prezintă lumea reală din Bucureștiul întunecat, cu infractori, crime, droguri și prostituție.
În prim plan apare un personaj puternic, un profesionist cu experiență și intuiție, inspectorul Danelescu.
Deși este un om pragmatic și pe alocuri îngâmfat, personajul principal cucerește prin dorința lui de a descoperi adevărul și prin integritatea caracteristică.
Să fii loial într-o lume în care binele, adevărul și frumosul sunt principii de mult apuse e o misiune grea. Dar exact asta îl încântă pe Danelescu. Să fie diferit, să caute dincolo de realitatea evidentă, să dezvăluie enigme nebănuite.
Un mic Sherlock Holmes într-un oraș în care politicienii sfidează legea și calcă peste cadavre pentru propriul bine.
O carte thriller pe care o recomand doritorilor de supans, de intrigă și mister. O lume aparent diferită de cea în care trăim și totuși atât de aproape. Cu destine chinuite de sărăcie, singurătate, violență și de legi politice dezavantajoase.
Nimic străin, dar totuși altfel. Poate pentru că, spre deosebire de realitate, nimeni nu scapă nepedepsit. Asta e puterea autorului, de a duce lucrurile până la capăt. Și nu e, oare, dorința tuturor? De a face lumea mai bună, exact așa cum reușește inspectorul Danelescu?
Maulte detalii aici -

2021-05-13 06:00:01

0

Acolo - Lavinia Barlogeanu

Acolo - Lavinia Barlogeanu

Romanul "Acolo" este o poveste captivantă încă din primele pagini, cu experiențe misterioase și enigmatice care te provoacă la întrebări și incertitudini. Subiectul este unul psihologic, uneori lipsit de logică, dar totalmente posibil. Limita dintre fantezie, vis și realitate este aproape inexistentă și personajele capătă pe parcursul lecturii mai multe identități.
Mai multe detalii pe blogul Cititi.Iubiti.Traiti:

2021-04-26 03:00:01

0

Esti mai puternic decat crezi - Aurelia Grosu

Esti mai puternic decat crezi - Aurelia Grosu

Această carte se distinge prin sinceritate, empatie, exemple reale și o experiență de viață dătătoare de curaj și speranță. Este extrem de accesibilă și foarte ușor de parcurs. Sunt cuvinte care te ung pe suflet cu iubire și învățăminte.
Am găsit multă încurajare, optimism și credință, dar mai ales o energie pozitivă molipsitoare. Cred că avem cu toții nevoie din când în când de modele umane puternice care să ne inspire și să ne readucă la suprafața acestei vieți minunate pe care Dumnezeu ne-a dat-o în dar.
Mai multe detalii pe blogul Cititi.Iubiti.Traiti -

2021-04-19 03:00:02

0

Tenebre. Cazul Laura - Daniel Timariu

Tenebre. Cazul Laura - Daniel Timariu

Cazul Laura este un roman înfricoșător prin prezența unor personaje întunecate și periculoase, dar cuceritor prin puterea fanteziei și a umanului. Alex are o personalitate debordantă, un caracter perseverent și neînduplecat. În final, lupta dintre bine și rău are un final neutru, căci acel bine nu mai are granițe bine delimitate nici în lumea Oamenilor, nici în lumea Tenebrelor. Nici în cărți, nici în viață.
Recenzia pe blog Cititi.Iubiti.Traiti -

2021-04-14 03:00:01

0

Visatoarea din Ostende - Eric Emmanuel Schmitt

Visatoarea din Ostende - Eric Emmanuel Schmitt

Visatoarea din Ostende este o femeie frumoasă, dar invalidă, cu un trecut bogat în ciuda tuturor vorbelor răutăcioase despre ea. O femeie care trăiește singură, fără copii și fără a fi căsătorită vreodată.
Locuiește la marginea unui oraș în propria pensiune și într-o zi decide să-și dezvăluie trecutul față de un turist scriitor. Care o fi secretul ei? De ce această femeie, frumoasă cândva, înconjurată de cărți și cu o bogăție culturală nemărginită este singură pe lume?
Va crede scriitorul povestea ei incredibilă sau o va considera rodul imaginației si a nebuniei? Fără nicio dovadă în plus, decât vorbele ei, iată că moartea aduce cu ea un adevăr care va uimi.
Da, acum înteleg de ce Eric-Emmanuel Schmitt e un scriitor atât de citit. Poveștile lui sunt aparent simple, dar ascund comori neprețuite. E de ajuns să privești dincolo de cuvinte, în forul tău interior pentru a-l înțelege. Sunt povești de viață în care ne putem regăsi cu toții. Poate nu frapează prin fiecare pagină, dar lasă în urmă sensuri existențiale demne de explorat.
Mai multe detalii pe Cititi.Iubiti.Traiti -

2021-04-07 03:00:01

0

Ultima scrisoare de dragoste - Jojo Moyes

Ultima scrisoare de dragoste - Jojo Moyes

Ultima scrisoare de dragoste reprezintă povestea unei iubiri imposibile între două persoane de ranguri diferite, o luptă interioară imbatabilă între a fi ceea ce se cere și a fi ceea ce ești. O poveste de iubire care trece dincolo de timp, de reguli, de limite! Mai multe detalii pe blog -

2021-03-21 03:00:01

0

Atitudinea este totul - Jeff Keller

Atitudinea este totul - Jeff Keller

Jeff Keller ofera exemple de oameni de succes, dar si de esecuri care au devenit visuri implinite și incurajeaza la o atitudine pozitiva, increzatoare.
Cuvintele sunt adeseori mai puternice decat actiunile noastre, prin urmare este foarte important sa invatam sa gandim frumos, maret și adevarat.
Indiferent de ce se intampla in lumea, perceptia noastra face diferenta! Putem privi printr-o fereastra curata sau printr-o fereastra curata. E alegerea noastra. Si dreptul nostru de a ne crea propria realitate.
Mai multe aici -

2021-03-16 03:00:01

0

ABC-ul psihopatului de succes - Kevin Dutton

ABC-ul psihopatului de succes - Kevin Dutton

ABC-ul psihopatului de succes nu este o carte înspăimântătoare așa cum s-ar putea înțelege din titlu și copertă, ci una motivațională despre cum să fii un om de succes, cum să acționezi mai bine în situații de criză și cum să-ți controlezi emoțiile.
Mai exact, cartea lui Andy McNab și Kevin Dutton înglobează filosofii de viață. Inedite ce-i drept, dar cu învățături demne de luat în considerare.
Mai multe detalii aici:

2021-02-02 06:00:01

0

Cum sa-ti reinventezi viata - Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko

Cum sa-ti reinventezi viata - Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko

Cartea surprinde traumele izvorâte în anii fragezi ai copilăriei care formează tipare negative daunătoare unei vieți armonioase. Așa cum cele mai multe cărți de dezvoltare personală confirmă, suntem atrași de sentimente, momente, tipare care ne-au dominat primii ani din viață. Iar pe parcurs suntem ghidați de tot acest cumul familiar și alegem inconștient să existăm într-o bulă vicioasă.
Odată identificat tiparul după care funcționăm, putem cu voință, studii, cercetare, și în funcție de caz terapie, să evadăm din acest cerc vicios în care suntem blocați. Evadarea este posibilă doar odată cu o completă conștientizare a propriilor traume, înțelegerea acestora, empatizarea cu copilul rănit, acceptarea traumelor și în cele din urmă, schimbarea lor.
Mai multe detalii despre carte:

2021-02-02 06:00:01

0

Vindecarea copilului interior - Stefanie Stahl

Vindecarea copilului interior - Stefanie Stahl

Vindecarea copilului interior este o lectură care te pune în priză din punct de vedere social, emoțional și fizic. Pentru că te încurajează să oferi mai multă atenție reacțiilor tale, comportamentului celorlalți, convingerilor personale și pentru că te învață despre bunăvoință. Cum să asculți activ, cum să te simți util atunci când un prieten ți se confesează, cum să pui întrebările corecte, cum să lucrezi mai eficient cu cei din jur și cum să arăți mai multă empatie pentru injuriile celor din jur.
Mai multe detalii aici:

2021-02-02 06:00:01

0

Supravietuirea unei civilizatii. Cercul de foc - Liviu C. Tudose

Supravietuirea unei civilizatii. Cercul de foc - Liviu C. Tudose

Cartea prezintă intrigi între generații și statut social, iubiri de poveste, personaje erudite, cu capacitate de sacrificiu și de acceptare a singurătății în detrimentul faimei și bogăției. Mai presus de prosperitate și avuții este așadar supraviețuirea. Căci nimic nu mai are rost într-o lume aproape de sfârșit.
Pe de altă parte, slăbiciunile umane sunt imbatabile. Ipocrizia, viclenia, lăcomia se întâlnesc chiar și în perioade de cumpănă, căci solidaritatea nu este o calitate înnăscută. În cazul unor personaje, ispita puterii este adeseori mai puternică decât viața, însă rezultatele sunt fatale pentru cei care nu doresc schimbarea în bine.
"Înainte de a fi trăită, libertatea se simte! Eliberați-vă grijile! Acesta este punctul din care fiecare dintre noi va începe o viață nouă!"
Liviu C. Tudose

2021-01-26 12:37:06

0

Insuportabila usuratate a fiintei - Milan Kundera

Insuportabila usuratate a fiintei - Milan Kundera

Milan Kundera descrie insuportabila usuratate a fiintei exact asa cum o intalnim in lumea reala.
Exact asa cum o traim in fiecare zi.
Greutatea poverii apropie viata umana de pamant si o transforma intr-o experienta unica, adevarata, iar absenta poverii usureaza fiinta si o elibereaza.
Romanul lui Kundera este o provocare de a raspunde unei intrebari apasatoare: sa alegem greutatea sau usuratatea?

2021-01-06 07:49:28

0

Caiet de scriere - Semne grafice. Comunicare in limba romana (Ma pregatesc sa merg la scoala 3)

Caiet de scriere - Semne grafice. Comunicare in limba romana (Ma pregatesc sa merg la scoala 3)

Caietele de scriere sunt foarte utile pentru a invata a scrie corect inca de la inceput. Baiatul meu de 5 ani inca scrie stramb si nu pastreaza linia dreapta, iar aceste exercitii il ajuta foarte mult.

2020-06-10 03:30:44

0

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani

Desi baiatul meu de 5 ani fuge de exercitii, aceasta carte l-a atras intr-un mod magic, si in sfarsit invata de placere.

2020-06-10 03:15:44

0

Toata lumina pe care nu o putem vedea - Anthony Doerr

Toata lumina pe care nu o putem vedea - Anthony Doerr

"Deschideti ochii si vedeti cu ei tot ce puteti inainte sa se inchida pe vecie."
Un roman desavarsit, in care vietile personajelor se intrepatrund si prind stralucire prin existenta celorlalti, si mai ales prin continuarea lecturii. Nu te poti opri, caci esti prea implicat deja. Vrei sa supravietuiesti si sa traiesti odata cu personajele, vrei sa afli si sa descoperi ce se intampla in timpul razboiului si dupa. Iar filele cartii te duc pana la final, din copilarie, la maturitate, in razboi, la batranete, si dincolo de moarte.
Desi e un roman relativ lung, de 450 de pagini, l-am terminat in patru zile. Actiunea se petrece in Germania si in Franta in timpul celui de-Al doilea Razboi Mondial si este focusata in jurul unui baiat orfan de origine germana si a unei fetite oarbe din Paris, destinele celor doi intalnindu-se in final.
"Nu poti invata nimic despre orbire doar inchizand ochii."
Am scris o intreaga recenzie pe blogul meu, este cu adevarat o carte pe care o recomand.

2020-06-10 03:15:44

0

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one