headerdesktop dragobete23feb24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile dragobete23feb24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CADOU! Cinci seturi cu 6 carti!

De Dragobete lectura

iti da intalnire!

Rasfoieste si comanda!

juliusbook

Membru din 19/06/2020

Aprecieri

Aprecierii review

11

aprecieri

Rating

Review Coment

38

de review-uri

Eu sunt femeie - Maria Cristiana Tudose

Eu sunt femeie - Maria Cristiana Tudose

"Eu sunt femeie" este o carte cu și despre femei. Este dedicată femeilor de orice vârsta, dar și bărbaților care vor să cunoască o femeie așa cum ea este și nu cum se ascunde în fața lor și dacă vor să intre în mintea femeii și să vadă gândirea lor. Este cartea pe care eu o voi ține în bibliotecă și pe care o voi citi de fiecare dată când voi fi dezamăgită în dragoste. V-o recomand cu drag, tuturor femeilor și, de ce nu, și bărbaților care vor să cunoască ce simt o femeie când ei încearcă să le ”protejeze” spunându-le ca ei nu sunt ceea ce ele caută.

2020-07-01 12:00:06

0

Eu inca te iubesc - Cristina Chiperi

Eu inca te iubesc - Cristina Chiperi

Eu încă te iubesc… patru cuvinte care pot schimba destinul unor persoane în doar câteva secunde. O inimă care bate pentru cineva, o luptă cu propriile sentimente pe care trebuie să o duci un timp îndelungat, niciodată neavând destul curaj să le rostim fără să simțim că nu mai putem face față sufletului care strigă neîncetat iubirea față de o persoană pe care am avut-o și am pierdut-o sau față de o persoană pe care nu am avut-o niciodată, dar o iubim mai mult decât pe noi înșine. Ce va face Lucy și care sunt sentimentele adevărate ale lui Dylan pentru ea, veți afla doar citind cartea ”Eu încă te iubesc”. O să o citiți foarte repede, poate veți putea empatiza cu Lucy și Dylan și, cine știe, poate ”Eu încă te iubesc” va ajunge una dintre cărțile voastre preferate.

2020-07-01 12:00:06

0

Obiecte ascutite - Gillian Flynn

Obiecte ascutite - Gillian Flynn

O parte foarte atractivă a cărții o regăsim în partea de final când aflăm exact ce s-a întâmplat, și mai ales de ce erau săvârșite toate acele acte nebunești. Pentru mine această carte a reprezentat o lectură suculentă, întrucât cunoscând personajele și realizându-mi câteva imagini mintale despre aceasta, am putut cu cartea la căpătâi să urmăresc și popularul serial care se ridică într-adevăr la nivelul cărții, însă ca întotdeauna recomand ca mai înainte să citim cartea și apoi să vizionam producția realizată.

2020-06-30 11:47:45

0

Dupa ce ne-am certat - Anna Todd

Dupa ce ne-am certat - Anna Todd

După ce ne-am certat este al doilea volum al seriei After, o carte ce nu o poți lăsa atât de ușor jos de mână. Citind-o treci prin tot felul de stări, nu mai știi ce este adevărat și ce este minciună, iar după finalul tumultos pe care l-am descoperit în primul volum, nu ai cum să nu citești continuare. Cel mai mult la acest volum mi-a plăcut că este scris atât din perspectiva lui Hardin, cât și din perspectiva Tessei așa că putem empatiza cu ambii și aflăm sentimentele și gândurile la ambii protagoniști.

2020-06-30 11:47:45

0

Prietena mea geniala - Elena Ferrante

Prietena mea geniala - Elena Ferrante

Scriitura autoarei curge lin, paginile se evaporă în mâinile cititorului. Ea însăși este personaj și simț artistic întruchipat. Cartierul lipsit de dragoste își pierde culoarea și se prăfuiește în timp și spațiu. Asta este ceea ce lipsește, ce oferă un sens vieții sau este nevoie de mai mult? Putem avea un cartier colorat dacă avem oameni care se iubesc? Putem fi fericiți doar dacă iubim? Poate acestea ar fi câteva dintre temele de meditat la care ne putem gândi după ce finalizăm această operă cu adevărat genială, briliant.

2020-06-30 11:32:45

0

Incepe cu de ce - Simon Sinek

Incepe cu de ce - Simon Sinek

Recomand această carte deoarece este o sursă bogată de idei și concepții care te vor ajuta nu doar dacă ești antreprenor, le poți extrapola și la viața de zi cu zi. Afli atât de multe lucruri, încât este imposibil să nu-ți folosească măcar o parte dintre ele. Orice acțiune care ne poate îmbunătăți mentalitatea și personalitatea merită atenția noastră. Nu este una din cărțile pe care le citești să te relaxezi, însă o parcurgi cu plăcere dacă subiectul te interesează. Spor la citit!

2020-06-30 11:32:45

0

Cuvinte in albastru intens - Cath Crowley

Cuvinte in albastru intens - Cath Crowley

”Cuvinte în albastru intens” este o lectură ușoară, o carte ce o poți citi într-o zi relaxantă de vară pe plajă sau acasă, plină de personaje misterioase ce încearcă să te facă să empatizezi și să observi din umbră ambele opinii ale lui Rachel și Henry.

2020-06-30 11:17:45

0

Sadie - Courtney Summers

Sadie - Courtney Summers

Trecuseră câteva luni de când nu mai citisem un thriller bun, cu o întâmplare care să te țină cu sufletul la gură. Simțeam nevoia de puțin suspans, iar cartea aceasta a fost fix ceea ce îmi trebuia. Un roman plin de adrenalină, plin de răsturnări de situație. Fix atunci când crezi că totul se rezolvă, intervine altceva ce întoarce totul la 90 de grade. Mulți nu pot înțelege amprenta pe care mama și tata și-o lasă asupra copiilor, însă Sadie și Mattie știu asta foarte bine, fiind nevoite să se descurce singure așa cum pot, deoarece mama lor le-a părăsit. Recomand!

2020-06-30 11:17:45

0

Tatuatorul de la Auschwitz ed.2 - Heather Morris

Tatuatorul de la Auschwitz ed.2 - Heather Morris

Tatuatorul de la Auschwitz este o carte grea ca plumbul, o carte profundă care te va măcina pe interior și a ajunge în fiecare colț al inimii și îl va străpunge. Este o carte profundă, care te va cutremura, foarte emoționantă care te va face să plângi destinul oamenilor care au trăit în acei ani. Perioada care se află în centrul acțiunii în opera ”Tatuatorul de la Auschwitz” este o perioadă delicată pentru toată lumea, ceea ce se întâmpla în lagărele de concentrare fiind groaznic. Recomand!

2020-06-30 11:17:45

0

La cinci pasi de tine - Rachael Lippincott, Mikki Daughtry

La cinci pasi de tine - Rachael Lippincott, Mikki Daughtry

În centrul operei se află povestea imposibilă de iubire dintre Stella și Will, iar în jurul lor gravitează relațiile de prietenie, poveștile de familie și instinctul de supraviețuire care există și în viața celor care nu speră nici măcar un minut la viață normală. La cinci pași de tine este o poveste emoționantă de viață și de iubire, care îți va zdrobi sufletul și care te va învăța să prețuiești ceea ce ai.

2020-06-30 11:00:06

0

Cerere in calatorie - Edouard si Mathilde Cortes

Cerere in calatorie - Edouard si Mathilde Cortes

Cartea “Cerere în călătorie” reprezintă o aventură umană autentică și extraordinară, un fel de legendă adevărată pe care vei vrea la bătrânețe să o povestești nepoților și generației viitoare. Dar, mai mult decât atât, este o aventură interioară, în care descoperirea de sine și a celuilalt este vitală pentru a avea parte de reușită.

2020-06-30 11:00:06

0

Mr. Mercedes - Stephen King

Mr. Mercedes - Stephen King

Teroristul e labil psihic, nu are conștiință și se gândește chiar la acte kamikaze pentru a-și duce planurile diabolice la bun sfârșit. Recomand cartea iubitorilor cărților lui Stephen King și celor care adoră literatura din genul thriller. Îmi impun mie, în același timp, să citesc și celelalte două romane din serie.

2020-06-28 07:32:45

0

eBook Ochii jupanitei

eBook Ochii jupanitei

Probabil că acest volum polițist nu este la fel de cunoscut ca celelalte opere ale autoarei române, însă această carte este o comoară pentru fiecare cititor și cu fiecare pagină vrei să citești mai mult. Nu numai datorită poveștii fictive țesute pe fundalul istoriei României, ci și datorită limbajului neaoș, plin de arhaisme și regionalisme, care te va încântă. Recomand cu încredere!

2020-06-28 07:32:45

0

Maestrul si Margareta - Mihail Bulgakov

Maestrul si Margareta - Mihail Bulgakov

Cu siguranţă nu e o carte de care scapi ușor, pentru că vei avea impresia că nici ea nu vrea să se termine, la fel cum și tu ai vrea o astfel de poveste pentru totdeauna. Romanul te va transpune într-o lume pe cât de cunoscută, pe atât de paralelă cu vieţiile noastre pe care ţi-o vei aminti mereu. Recomand cu căldură!

2020-06-26 10:00:07

0

Momentul nostru infinit - Lauren Myracle

Momentul nostru infinit - Lauren Myracle

Cartea lui Lauren Myracle, "Momentul nostru infinit" , este lectura perfectă de young fiction. Însă, vârsta potrivită pentru a o lectura, din punctul meu de vedere, este cea de șaisprezece ani întrucât conturează aspectele primei iubiri. Totuși, oricine preferă acest gen va adora cartea. Povestea începe direct cu prezentarea personajul principal, Wren Gray, o adolescentă care termină liceul. Cu toate acestea, este nehotărâtă legat de viitorul ei. Singurul lucru pe care îl știe în mod cert este că nu mai vrea să le facă pe plac doar părinților, ci și propriei persoane.

2020-06-26 10:00:07

0

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Mă așteptam la o lectură siropoasă, cu situații mult prea tipice și clișeice, dar cumva am fost atrasă în universul creat de ea, unde și deciziile cele mai mărunte au o însemnătate importantă. Stilul este unul plin de emoție, iar evenimentele sunt descrise cu multă delicatețe și îndemânare. Recomand cartea cu mare drag, reprezintă o lectură despre prietenie, despre destinul schimbător și despre alegerile ce pot schimba cursul unei vieți.

2020-06-26 09:17:44

0

Lapte si miere Ed.2 - Rupi Kaur

Lapte si miere Ed.2 - Rupi Kaur

Colecția de poezie și proză scurtă "Lapte și miere" este despre supraviețuire, despre experimentarea violenței, a dragostei, suferinței, abuzului și femininății. Dar și despre dragostea de origini, de tradiție și despre cultura proprie. Fiecare poezie te atinge în felul său deoarece toate sunt despre viața reală și suferințele sau experiențele prin care trecem cu toții. De felul meu nu citesc poezie prea des. Dar aceste scurte versuri mi-au plăcut în mod absolut.

2020-06-26 09:17:44

0

Soarele si florile sale - Rupi Kaur

Soarele si florile sale - Rupi Kaur

Este o colecție de poeme ce vibrează cu totul și îți intră la suflet. Poeziile sunt scurte, foarte scurte sau foarte lungi. Dar atât de emoționante și ușor de citit. Chiar dacă și acest volum de poezii are peste 200 de pagini, acestea sunt foarte ușor de parcurs. Lungimea poeziilor, ilustrațiile făcute chiar de Rupi Kaur și pauzele dintre cele cinci părți sunt perfect îmbinate pentru a oferi o lectură cuprinzătoare. Nu vei avea timp să te plictisești de sensul poemelor, deoarece de la o parte la alta și-l schimbă în funcție de o anumită stare sufletească.

2020-06-26 08:47:44

0

Anelyzia. Inainte de inceput - Francesca Maria Banetti

Anelyzia. Inainte de inceput - Francesca Maria Banetti

Da, te vei pierde prin peisajele conturate atât de real și magic. Da, îți vei dori să stai până târziu ca să o cunoști mai bine pe Cesca. Nu vreau să-ți dezvălui prea multe detalii legate de acțiune și de această lume, pentru că simt că nu pot să îți redau nici 5% din toate emoțiile reale create chiar de carte. Te invit să o descoperi, să o simți, te invit să îți planifici această călătorie în detaliu alături de o cafea sau un ceai fierbinte. O recomand din tot sufletul!

2020-06-24 08:47:44

0

O moarte care nu dovedeste nimic. Ioana - Anton Holban

O moarte care nu dovedeste nimic. Ioana - Anton Holban

Aceasta carte mi s-a părut că seamănă foarte mult ca stil și poveste cu o altă scriere cunoscută de-a sa – “Ioana”. Temele romanului sunt dragostea și moartea. Autorul face o paralelă între acestea două și își judecă personajele chiar prin intermediul lor.

2020-06-24 08:47:44

0

Recenka si ouale de Pasti - Patricia Polacco

Recenka si ouale de Pasti - Patricia Polacco

"Recenka şi ouăle de Paşti" a fost o poveste perfectă pentru perioada sărbătorilor pascale. Cu ajutorul ei şi a desenelor ei pline de magie şi culoare, am putut să-i explic mai bine Sofiei, fetița mea de 4 anişori, tradiția încondeierii ouălelor de Paşte. Recomand ca această carte să fie citită în perioada sărbătorilor pascale pentru a prinde și mai multă viață.

2020-06-24 08:47:44

0

Acolo unde canta racii - Delia Owens

Acolo unde canta racii - Delia Owens

Romanul își merită pe deplin laudele. Unele lucruri se desfășoară rapid, însă acesta e un mic detaliu. Autoarea a avut grijă să ofere o imagine realistă a naturii și a singurătății. Kya m-a impresionat profund prin povestea ei de viață. Suferința îi oferă lecții, iar ea se schimbă. Mlaștina rămâne singura constantă din viața ei. Este o carte pe care o recomand cu plăcere.

2020-06-22 06:47:42

0

Un barbat si o femeie - Jojo Moyes

Un barbat si o femeie - Jojo Moyes

Cartea este o reprezentare foarte bună a realității. Banii guvernează totul, dar nu toată lumea îi are. Uneori, este nevoie să facem sacrificii mari pentru a-i ajuta pe cei dragi. Cartea lui Jojo Moyes impresionează prin simplitate. Prezintă viața așa cum este ea, cu bune și rele. Dragostea nu ține cont de clasa socială. Întotdeauna o putem lua de la capăt dacă vrem cu adevărat. Este o carte ușor de citit, perfectă pentru călătorie sau o zi ploioasă. Recomand!

2020-06-22 06:47:42

0

De aici pana la tine - Jamie McGuire

De aici pana la tine - Jamie McGuire

Personajele din “De aici până la tine" sunt veridice și acest lucru face din carte o lectură plăcută, fără să te enerveze foarte mult și fără să te pună în situații în care să te îndoiești de ele. Există câteva capitole puțin trase de păr (prea lungă cartea), dar eu am mai trecut mai repede prin ele, pentru a ajunge la ceea ce mă interesa cu adevărat. Per total, este o carte drăguță, nu este opera ei de artă, însă dacă ai un weekend cool și vrei să te relaxezi, o recomand.

2020-06-22 06:47:42

0

eBook Iubire cu i mic - Francesc Miralles

eBook Iubire cu i mic - Francesc Miralles

Iubire cu i mic este o lectură ideală pentru cei care caută ceva simplu și relaxant. Deși suspansul nu este atât de mare, cartea m-a ținut conectată două zile. Felul în care este scrisă te face să nu o poți lăsa din mână. Este plină de citate, spuse din perspectiva protagonistului. Mishima aduce schimbări mai mult sau mai puțin obișnuite. Altruismul, prietenia și iubirea îți pot schimba viața pentru totdeauna. Cartea oferă o lecție de viață, dar și câteva informații de cultură generală.

2020-06-22 06:32:42

0

Noaptea de foc - Eric-Emmanuel Schmitt

Noaptea de foc - Eric-Emmanuel Schmitt

Romanul ridică întrebări despre existență, sensul tuturor lucrurilor și prezența minunilor în viața fiecăruia. Cred că fiecare va recepta diferit cartea, în funcție de credințele sale și etapa maturizării în care se află. Este o carte care pune întrebări, dar oferă și răspunsuri celor pregătiți să le primească. Este una din cărțile care se termină prea repede, căci autorul te face să te îndrăgostești de scriitura sa. Cei cărora le-a plăcut Alchimistul, cu siguranță vor îndrăgi și Noaptea de foc.

2020-06-22 06:32:42

1

Cum sa-ti controlezi furia inainte de a te controla ea pe tine - Albert Ellis, Raymond Chip Tafrate

Cum sa-ti controlezi furia inainte de a te controla ea pe tine - Albert Ellis, Raymond Chip Tafrate

Pentru omul modern, furia este de multe ori, atotprezentă. Fie în trafic, fie la birou, fie acasă, furia se pare ca vine pe neaşteptate şi provoacă pagube cateodată material, dar de cele mai multe ori emoţionale intense. Volumul de faţă ne ajută să înţelegem cum funcţionează furia, de ce apare şi cum o putem stăpâni înainte ca ea să genereze relaţii periclitate din punct de vedere personal sau profesional sau chiar boli grave. Cartea prezintă o serie de tehnici şi exerciţii cu ajutorul cărora se poate învăţa foarte uşor cum furia poate fi gestionată şi înlăturată cu totul din viaţa de zi cu zi.

2020-06-22 05:32:42

0

Povestea Faridei - Farida Khalaf

Povestea Faridei - Farida Khalaf

M-a emoționat teribil această poveste de viață, o tânără alungată din propriul sat natal care a plătit un preț scump. Probabil că nu se va recupera niciodată din trauma trăită, m-a făcut să înțeleg care este viața femeilor din Statul Islamic. Le sunt anulate toate drepturile și sunt obligate să trăiască o viața într-o societate patriarhală fără scăpare. Recomand această biografie tuturor celor care consideră că au o viață nefericită, din momentul citirii primei pagini, Farida te poartă într-o lume cu totul deosebită și îți arată cum o viață perfectă se poate ruina în decursul câtorva zile.

2020-06-20 02:32:42

1

27 de pasi - Tibi Useriu

27 de pasi - Tibi Useriu

O carte foarte bună, ușor de citit. Povestea vieții lui Tibi Useriu m-a captat atât de tare încât nu am putut lăsa cartea din mână. O recomnd oricăruia își dorește o lecție importantă în viață care nu va sunt prezentate în școală și nici chiar în viața de zi cu zi în cea mai mare măsură. Am rămas profund impresionat de cele citite. Bravo Tibi și aștept o continuare a cărții, acum cu partea frumoasă a vieții tale! Respect si admirație pentru tot ceea ce faci!

2020-06-20 02:17:42

0

Secretul. Invataturi Zilnice - Rhonda Byrne

Secretul. Invataturi Zilnice - Rhonda Byrne

O carte cu învățături! Am cumpărat-o exact în momentul în care viața mă pusese la grele încercări. E scrisă câte o învățătură pentru fiecare zi a anului! Ce mi-a plăcut e faptul că e scrisă de o persoană optimistă, iar asta e molipsitor. Citind zilnic câte un sfat, e ca și cum ai extrage câte un bilețel să vezi ce mai poți învața pentru viitor. Recomand cu plăcere!

2020-06-20 02:00:06

0

Fericirea e un ac de siguranta - Razvan Exarhu

Fericirea e un ac de siguranta - Razvan Exarhu

O carte minunată, râzi cu lacrimi. Descrie societatea românească după 1990, dar cu trimiteri și la anii dinainte de 90. M-am regăsit în multe din situațiile descrise. Foarte bună și ușor de citit. Uneori e greu ca cineva să dea dovadă de același simț al umorului oral și în scris. Exarhu însă reușește nu doar asta, ci și privirea sociologică de care nu orice sociolog e în stare. N-aș ști să spun dacă e o carte veselă sau tristă, cert e că mi se pare realistă și, cu siguranță, tonică. Recomand!

2020-06-20 01:47:42

1

O minte profunda - Dalai Lama

O minte profunda - Dalai Lama

Mică, plăcută de citit, scrisă cu umor și pragmatism, te inspira și te încurajează, și în același timp cum să îți manage-uiesti emoțiile de orice fel. Dacă ai nevoie de o carte prin care să vezi altfel lumea, mai pozitiv, atunci aceasta este cartea perfectă!

2020-06-20 01:32:42

0

Inainte sa te cunosc - Jojo Moyes

Inainte sa te cunosc - Jojo Moyes

Cartea face parte dintr-o serie de trei cărți care urmăresc povestea de viață a Louisei Clark. Este o poveste de excepție cu experiențe de viață minunate ce îți oferă emoții cum nici o altă serie de cărți nu o poate face. Aș fi vrut ca această poveste să nu se termine si să pot să citesc in fiecare zi din "viața" Louisei Clark. Recomand cu mare căldură!

2020-06-20 01:00:06

0

Epoca intunecarii - Catherine Nixey

Epoca intunecarii - Catherine Nixey

Este prima carte citită de mine care prezintă istoria creștinismului dintr-o altă perspectivă. Și e foarte credibilă, pentru că se sincronizează cu multe alte lucrări ce prezintă perioada respectivă din punct de vedere istoric, comercial, cultural. E clar că istoria creștinismului nu a fost un drum triumfător, și ca în orice schimbare la scară istorică, a avut câștigători și perdanți. Merită citită!

2020-06-20 12:47:42

0

O istorie mondiala a comunismului. Vol.I: Calaii - Thierry Wolton

O istorie mondiala a comunismului. Vol.I: Calaii - Thierry Wolton

O carte excepțională pentru toți cei pasionați de înțelegerea fenomenului dictaturii, a condiitiilor necesare instaurării acesteia, a efectelor produse la scara mondiala, presarata și cu multe detalii picante. Aștept cu nerăbdare să citesc următoarele două volume. Recomand cu încredere!

2020-06-20 12:17:42

0

Misteriile egiptene - Alexandre Moret

Misteriile egiptene - Alexandre Moret

Această carte m-a fascinat imediat cum am văzut-o și m-am uitat peste câteva pagini. Detalii "picante" despre Egiptului Antic, detalii despre cei care au condus Egiptul Antic și multe alte detalii pe care nu le poți citi oriunde le găsești în această carte. Felicitări autorului, are un stil de scriere minunat.

2020-06-20 12:00:06

0

Scurta istorie a Romaniei - Keith Hitchins

Scurta istorie a Romaniei - Keith Hitchins

Keith Hitchins este un istoric american, interesat în mare parte de istoria țărilor est Europene. Am citit cartea și mi se pare fascinantă, mai ales că este din perspectiva unui autor străin, care s-a documentat nu numai în România, ci și în afara țării. Dacă vrei să știi istoria țării noastre, pe scurt, atunci cartea este cea de care ai nevoie.

2020-06-20 11:47:42

0

O scurta istorie ilustrata a romanilor - Neagu Djuvara

O scurta istorie ilustrata a romanilor - Neagu Djuvara

Cartea se citește foarte repede, sunt informații ușor de reținut și ideile sunt înlănțuite în așa fel încât să stârnească curiozitatea. Istoria românilor, ca un rezumat, se află între pereții acestei cărți. Felicitări autorului Neagu Djuvara, a muncit foarte mult la această carte.

2020-06-20 11:47:42

0

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one