Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Craciun!

Pana la -79% pentru

evadare in lectura, joaca si relaxare!

Fii Mosul care aduce magia Craciunului!
Close

DavidDavid

Membru din 03/01/2021

Aprecieri

Aprecierii review

0

aprecieri

Review-uri

Review Coment

8

comentarii

Calaretul de arama - Paullina Simons

Calaretul de arama - Paullina Simons

E must read, va asigur. Daca inca nu aveti aceasta cartea pe lista de lectura atunci ar trebui sa va ganditi serios sa o adaugati. Este pe cat de lunga pe atat de frumoasa aceasta poveste de dragoste. O combinatie maiestuoasa a lacrimilor de fericire si a celor de tristete si durere.
Pe scurt, este o carte care merita citita. O carte pe care am regretat ca am amanat o atata timp doar pentru ca e groasa. Este o carte care ar trebui introdusa ca lectura obligatorie. Este o carte atat de buna incat nici nu stiu ce sa scriu in review ca sa te indemn sa o citesti. Nu vei regreta nicio clipa din multele ore petrecute in fata acestei carti, te asigur!

2021-09-27 03:00:11

0

Barbatul de pe Facebook - Cintzia Angelina Mardale

Barbatul de pe Facebook - Cintzia Angelina Mardale

Nu este cea mai reusita cartea, dar totusi are toate ingredientele pentru o lectura mai usoara, de vacanta. Are suspans, iar limbajul este simplu, actual.
Te tine cu sufletul la gura aproape incontinuu, dar parca tot n ar strica o pauza de la lectura.
Ceea ce vreau sa spun este ca am citit si carti mai bune, dar asta nu inseamna ca regret ca am citit aceasta carte. Ba din contra, subiectul este de actualitate si generalizand povestea Amaliei (persoanjul principal), ne putem trezi oricand luand parte la o intamplare asemanatoare daca nu chiar identica.
Subiectul este abordat foarte bine, dar mi-ar fi placut ca Amalia sa nu-l fi lepadat chiar asa pe Victor. Nu mi s-a parut nicio clipa ca sentimentele lui pentru ea n-ar fi fost adevarate. In legatura cu asta chiar mi-ar placea sa ma iau putin de autoare.
Insa per total este o carte destul de buna, de 4 stele si intriga de la care a plecat este foarte bine gandita.

2021-09-27 03:00:06

0

Activites Thematiques. Exercitii de vocabular - Clasele 7-8 - Gina Belabed

Activites Thematiques. Exercitii de vocabular - Clasele 7-8 - Gina Belabed

RECOMAND! Culegerea cuprinde exerciiti diversificate pentru fiecare tema in parte. Temele sunt variate si accesibile. Recomand si prima carte (Activites Thematiques 5-6) pentru o intelegere mai aprofundata si sigura a vocabularului limbii franceze.

2021-04-21 09:00:01

0

Guide de conjugaison des verbes francais - Jana Grosu Bejenaru

Guide de conjugaison des verbes francais - Jana Grosu Bejenaru

Este o carte aproape identica cu cea de la editura Teora, aceea se numeste "Verbele limbii franceze". Este foarte utila in caz ca nu stapanesti verbul si doresti sa aprofundezi aceasta parte a gramaticii limbii franceze. O recomand celor care urmaresc sa aiba un instrument la indemana atunci cand uita cum se conjunga un verb la un anumit timp sau mod. Cartea cuprinde foarte multe verbe conjugate la toate timpurile si modurile.

2021-04-20 12:00:01

0

Gramatica limbii franceze - Alain Bentolila

Gramatica limbii franceze - Alain Bentolila

Nu consider ca este una dintre cele mai bune carti de gramatica deoarece abordeaza materia intr-un mod relativ haotic. Daca te hotarasti sa reiei toata gramatica de la 0 nu ti-o recomand, daca doresti doar sa revizuiesti anumite probleme de gramatica din cand in cand, atunci este o carte potrivita.

2021-04-20 12:00:01

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one