Afumaturi, pastrama, carnati
Afumaturi, pastrama, carnati
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
PRP: 26.43 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
22.47Lei
22.47Lei
26.43 LeiIn stoc
Descrierea produsului
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Detaliile produsului