Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Top 2018
Carti sub 10 lei
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Afumaturi, pastrama, carnati - Franz S. Wagner

17.34  Lei

sau 1734 de puncte. Detalii.

In stoc

Cod: MAS978-973-1822-49-5

An aparitie: ianuarie 2009

Autor: Franz S. Wagner

Categoria: Bucatarie

Editia: Brosata

Editura: MAST

Format: 200 x 130 mm

Nr. pagini: 157



Transport Gratuit peste 50 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Cartea Afumaturi, pastrama, carnati - Franz S. Wagner face parte din categoria Bucatarie a librariei online Libris.ro si este scrisa de Franz S. Wagner. Cartea a fost publicata in ianuarie 2009 la editura MAST.
Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 50 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

Altii au comandat si...

commentarii

Scrie un comentariu

Pentru a posta un comentariu logheaza-te in contul tau Libris

Comentarii

Nici o parere introdusa.
Fii primul care adauga un comentariu ...



sus
Feedback Wishlist