Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Ultimele zile la raftul cu

promotiile lunii ianuarie!

12 edituri, titluri cu -30% -10%, 2+1 GRATIS

Start aici maratonului de citit!
Close

Aperitive pentru cina

De (autor): Noemie Strouk

4.5
(2 reviews)
Aperitive pentru cina - Noemie Strouk
Rasfoieste

Aperitive pentru cina

De (autor): Noemie Strouk

4.5
(2 reviews)
    55 de retete simple pentru momentele in care te trezesti cu musafiri pe nepusa masa. Extrem de usor de pregatit, cu ingrediente putine, delicioase si aratoase, aceste aperitive va vor scoate din impas si vor produce impresie. Retetele ii vor multumi chiar si pe cei mai mofturosi dintre musafiri. „Simplu si rapid“ nu inseamna insipid! Doar 3 ingrediente si 15 minute pentru o cina remarcabila! Lasati-va sedusi de aceste retete minunate pe care le puteti pregati in doi timpi si trei miscari.     Fragment din cartea de retete:
 
    “Coltunasi de praz cu ton si ardei iute
 
    Timp pe preparare 00:15
    1 conserva de ton in suc propriu
    1 praz destul de gros
    1 ardei iute mic
    SI DE ASEMENEA, UN PIC DE smantana proaspata grasa (2 linguri) si sare
 
  SA INCEPEM! 
    1. Aduceti o oala mare cu apa la punctul de fierbere. Taiati partea verde a prazului (pastrati totusi un pic de verde) si despicati-l in doua, pe lungime, inainte de a desface frunzele. Spalati-l cu apa limpede, apoi fierbeti-l 5 minute in apa pana se inmoaie. Scurgetil si puneti-l pe hartie absorbanta. 
    2. Scurgeti bine tonul si amestecati-l cu ardeiul tocat si smantana. Asezonati. 
    3. Luati doua fasii de praz si suprapuneti una din extremitati ca sa formeze un unghi drept. Puneti acolo o lingura de umplutura, apoi pliati fasiile de praz una dupa alta ca sa formati o mica „pernuta". Repetati actiunea pana terminati umplutura. Fixati coltunasii cu scobitori. 
 
    VARIANTA: Pentru o varianta mai putin picanta, inlocuiti ardeiul tocat cu niste cubulete de ardei rosu.”
Citeste mai mult

-15%

35.70Lei

42.00 Lei

Sau 3570 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

    55 de retete simple pentru momentele in care te trezesti cu musafiri pe nepusa masa. Extrem de usor de pregatit, cu ingrediente putine, delicioase si aratoase, aceste aperitive va vor scoate din impas si vor produce impresie. Retetele ii vor multumi chiar si pe cei mai mofturosi dintre musafiri. „Simplu si rapid“ nu inseamna insipid! Doar 3 ingrediente si 15 minute pentru o cina remarcabila! Lasati-va sedusi de aceste retete minunate pe care le puteti pregati in doi timpi si trei miscari.     Fragment din cartea de retete:
 
    “Coltunasi de praz cu ton si ardei iute
 
    Timp pe preparare 00:15
    1 conserva de ton in suc propriu
    1 praz destul de gros
    1 ardei iute mic
    SI DE ASEMENEA, UN PIC DE smantana proaspata grasa (2 linguri) si sare
 
  SA INCEPEM! 
    1. Aduceti o oala mare cu apa la punctul de fierbere. Taiati partea verde a prazului (pastrati totusi un pic de verde) si despicati-l in doua, pe lungime, inainte de a desface frunzele. Spalati-l cu apa limpede, apoi fierbeti-l 5 minute in apa pana se inmoaie. Scurgetil si puneti-l pe hartie absorbanta. 
    2. Scurgeti bine tonul si amestecati-l cu ardeiul tocat si smantana. Asezonati. 
    3. Luati doua fasii de praz si suprapuneti una din extremitati ca sa formeze un unghi drept. Puneti acolo o lingura de umplutura, apoi pliati fasiile de praz una dupa alta ca sa formati o mica „pernuta". Repetati actiunea pana terminati umplutura. Fixati coltunasii cu scobitori. 
 
    VARIANTA: Pentru o varianta mai putin picanta, inlocuiti ardeiul tocat cu niste cubulete de ardei rosu.”
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Rodica Toparcean 13/07/2020 12:18
green icon awesome check Achizitie verificata
Delicioasa
  • Like review icon 0
  • Add comments
MarianaLupan2008 15/11/2020 22:55
Rețetele sunt ok, însă nu prea se merita deloc sa cumperi aceasta carte. Sunt rețete destul de lipsite de strălucire, cam prea comune și n-au nimic surprinzător. Nu e nimic care sa te atragă în mod special...
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one