Arta Serviciilor In Restaurante Si Baruri. Tehnologie Culinara. Serviciile Hoteli

Arta Serviciilor In Restaurante Si Baruri. Tehnologie Culinara. Serviciile Hoteli
PARTEA I: Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale
PARTEA II: Organizarea si derularea serviciilor in restaurante
PARTEA III: Oferta sortimentelor de bauturi in alimentatie
PARTEA IV: Arta culinara (gastronomia), si managementul de productie in alimentatie
PARTEA V: Grupele de preparare in succesiunea gastronomiei, retete si tehnologii culinare (gastrotehnica)
PARTEA VI: Serviciile hoteliere
Descrierea produsului
PARTEA I: Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale
PARTEA II: Organizarea si derularea serviciilor in restaurante
PARTEA III: Oferta sortimentelor de bauturi in alimentatie
PARTEA IV: Arta culinara (gastronomia), si managementul de productie in alimentatie
PARTEA V: Grupele de preparare in succesiunea gastronomiei, retete si tehnologii culinare (gastrotehnica)
PARTEA VI: Serviciile hoteliere
Detaliile produsului