headerdesktop libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile  libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

LIBfest e on!

Reduceri, carti cu Autograf si

Dialoguri cu scriitori

Plaseaza comanda!

Audiobook. Solutia de tapotare

De (autor): Jessica Ortner

0
(0 review-uri)
Audiobook. Solutia de tapotare - Jessica Ortner

Audiobook. Solutia de tapotare

De (autor): Jessica Ortner

0
(0 review-uri)
Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp. Ghidul femeii pentru a se stresa mai putin, a cantari mai putin si a iubi mai mult

The Tapping Solution for Weight Loss & Body Confidence
a autoarei Jessica Ortner vine cu cu un alt tip de raspuns la intrebarea: Cum am ajuns astfel, cum am ajuns sa cantaresc atat de mult? O intrebare destul de frecventa, din moment ce mai mult de o treime din populatia lumii este supraponderala sau obeza… 
 
Asadar, intr-o era in care pierderea in greutate a devenit o industrie de miliarde de dolari, solutia propusa de autoarea Jessica Ortner la kilogramele in plus poate fi exprimata in doar doua cuvinte: controlul emotiilor. Potrivit autoarei, care s-a confruntat ea insasi inca din adolescenta cu kilogramele suplimentare, emotii precum furia, frica, resentimentele si vina iti deturneaza cele mai bune intentii, afectandu-te la un nivel biologic profund. De aceea, tehnica reducerii stresului prin tapotare sau EFT (Emotional Freedom Technique) poate fi solutia pentru scaderea ta in greutate.
 
Jessica Ortner a studiat jurnalismul digital la New York Academy, fiind momentan clasata in topul celor mai bine vanduti autori New York Times. Ea este totodata co-producatoarea filmului documentar The Tapping Solution, autoarea programului online Weight Loss and Body Confidence si gazda evenimentului anual care aduna peste 500.000 de oameni din toata lumea, The Tapping World Summit. Ceea ce e cu adevarat uimitor insa, este faptul ca in spatele acestor performante se ascunde o simpla femeie care s-a luptat mult timp cu kilogramele in plus.
 
Ceea ce o distinge pe ea de celelalte femei care se lupta cu aceeasi problema, este faptul ca ea a gasit o solutie la aceasta problema cu ajutorul tapotarii, o tehnica de reducere a stresului care implica tapotarea in puncte de acupresura. Autoarea a fost uimita initial, cum, 10 minute de tapotare au vindecat-o de o raceala ce o tinuse doua zile la pat. Ulterior, a incercat sa se foloseasca de tapotare pentru a pierde in greutate. Pe parcursul acestor incercari a realizat un lucru care o tinuse pe loc mai mult de 10 ani: A pierde in greutate nu iti da mai multa incredere, increderea in sine duce la pierderea in greutate si la un corp mai puternic, mai sanatos.
 
Autoarea a inteles astfel ca: Eu am irosit foarte mult timp plangandu-ma ca am incercat totul si ca nimic nu functioneaza pentru mine. Singurul lucru pe care nu-l incercasem era sa ma iubesc si sa ma accept pe mine insami. Tapotarea a facut posibil acest lucru si de aici au urmat rezultate incredibile in corpul si in viata mea.
 
Ce este tapotarea si cum te ajuta ea sa slabesti?
 
Acum te intrebi probabil: Cum te ajuta tapotarea sa pierzi kilograme? Pentru a intelege acest lucru, trebuie sa intelegi mai intai cum iti afecteaza stresul corpul. Ei bine, in momentul in care esti stresat, organismul tau secreta cortizol in exces, fenomen asociat cu: apetitul crescut, pofta de zahar si grasimea abdominala suplimentara. Totodata, in situatii stresante, organismul tau intra intr-o reactie de tipul lupta sau fugi. Corpul secreta multa adrenalina, muschii se incordeaza, iar presiunea sangelui, ritmul cardiac si glicemia cresc toate simultan. Astfel, toata energia ta este directionata spre auto-aparare, in timp ce functii considerate mai putin importante, precum digestia, sunt incetinite sau blocate de-a dreptul. Cu cat esti mai mult timp stresat, cu atat digestia, metabolismul si hormonii tai au mai mult de suferit. Cu alte cuvinte, degeaba mananci putin si faci exercitii fizice, daca functii esentiale ale corpului tau sunt blocate.
 
Aici intervine rolul tapotarii al carei scop este de a perturba reactia lupta sau fugi, permitandu-i astfel corpului sa se intoarca rapid la o stare mai relaxata, in care poate sa digere mancarea in mod corespunzator si sa sustina o digestie mai sanatoasa si un metabolism mai rapid. 

Dorinta de a manca este si ea un stres pentru persoanele care vor sa se abtina de la mancare pentru ca tin dieta sau din alte motive. Asadar, prin tapotare, iti vei educa creierul sa raspunda in mod diferit la aceeasi stimuli fata de modul in care a raspuns in trecut. Daca in trecut erai obisnuita sa devorezi o farfurie de fursecuri in momentul in care simteai nevoia sa mananci ceva dulce, tapotarea te va ajuta sa treci peste aceasta  pofta fara sa mananci in exces. Iar partea cea mai practica a acestei metode de scadere in greutate este faptul ca se potriveste cu programul tau incarcat, intrucat o poti practica oricand iti gasesti cateva minute libere.
 
Reducerea nivelului de cortizol din organism prin intermediul tapotarii s-a bazat pe un studiu mai vechi realizat la Facultatea de Medicina Harvard, care a aratat ca: stimularea anumitor puncte meridiane de acupunctura reduce activitatea din corpul amigdalian, precum si din alte parti ale creierului asociate cu emotiile negative. In timp ce studiul de la Harvard s-a concentrat pe stimularea punctelor meridiane cu ace (acupunctura), un alt studiu a confirmat aceleasi rezultate si atunci cand punctele au fost stimulate fara ace, iar exact acest lucru se intampla in timpul tapotarii. Dincolo de faptul ca tapotarea te poate ajuta sa redevii din nou supla, ea poate fi de asemenea remediul pentru calmarea durerilor de cap, de spate (si a aproape oricarui alt tip de durere), pentru insomnie si emotii negative ca frica, furia sau te poate ajuta sa te relaxezi dupa o zi incarcata etc…

Vreau sa incep! Ce trebuie sa fac? Autoarea iti explica pe parcursul cartii pas cu pas care sunt etapele tapotarii si ce trebuie sa faci in fiecare dintre etape, dupa cum urmeaza:
1. Stabilirea tintei – „Sunt foarte stresata in legatura cu greutatea mea”, (vezi p.43)
2. Evalueaza intensitatea tintei tale de la 0 la 10 pe Scara Unitatilor Subiective de Stres (SUSS), (p. 46 – 47);
3. Creeaza o afirmatie de pregatire (p.48)
4. Tapoteaza pe punctul de pe muchea palmei, cu care se executa lovitura de karate (vezi p. 49), in timp ce repeti afirmatia de pregatire de trei ori;
5. Tapoteaza usor prin cele opt puncte din secventa de tapotare in timp ce spui sintagma de aducere aminte cu glas tare. Tapoteaza de la cinci pana la sapte ori fiecare punct (p. 49). Repeta procedeul pana incepi sa simti o usurare.
6. Odata ce te simti mai bine, respira adanc si evalueaza din nou intensitatea problemei tale folosind SUSS-ul de la 0 la 10.
 
Tapotarea continua pana cand tinta de tapotare gaseste suficienta alinare incat tu sa te simti vizibil mai bine. Autoarea iti va oferi pe parcursul cartii tot felul de idei de tapotare care iti vor fi utile atat pentru a te face sa te simti mai bine psihic cu tine insati, dar si pentru a te ajuta sa pierzi efectiv in greutate. Asadar, nu vei fi singura pe acest drum, Jessica Ortner ghidandu-ti pasii in fiecare exercitiu de tapotare pe care il vei face. Ea va formula chiar si tintele de tapotare si sintagmele de aducere aminte, in cazul in care tie iti va fi mai greu la inceput. 
 
Vei reusi astfel:
• Sa depasesti mancatul pe fond emotional;
• Sa intelegi cum iti afecteaza evenimentele greutatea si increderea in propriul corp;
• Sa intelegi cat de mare este impactul gandurilor in pierderea in greutate;
• Sa procesezi durerea din spatele greutatii;
• Sa ajungi la cea mai buna varianta a ta si la cele mai mari visuri ale tale;
• Sa accepti ca e normal sa-ti fie frica, sa fii coplesita si chiar mai mult decat atat;
• Sa fii increzatoare in corpul tau feminin (sa stii sa primesti un compliment si sa raspunzi la fluieraturi);
• Sa faci diferenta intre mit si adevar atunci cand vine vorba de mancare, si sa iti alegi cu mai multa grija mancarea pe care o consumi;
• Sa inveti sa iti prepari tu insati mancarea in loc sa dai fuga dupa ea la supermarket;
• Sa nu uiti ca mancarea nu ar trebui sa fie doar combustibil sau medicament, ea ar trebui sa insemne si placere;
• Sa percepi fericirea ca un medicament de pierdere in greutate.
 
Si mai presus de toate, trebuie sa ti se intipareasca in minte cuvintele autoarei: Scopul acestei calatorii nu este sa aratam ca o fotografie retusata a unui fotomodel sau sa renuntam la noi insene si sa cedam in fata tuturor dificultatilor de sanatate care sunt asociate cu greutatea in exces. Scopul este sa aflam cum sa avem grija de noi. Noi suntem mai puternice atunci cand suntem mai sanatoase. Pentru a fi mai sanatoase trebuie sa ne dam voie sa simtim adevarata libertate emotionala.
 
In calitate de doctor complet constient de numeroasele beneficii de sanatate ale mentinerii unei greutati sanatoase, sunt de mult timp in cautarea unei carti pe care sa o recomand pacientelor care sunt gata sa paraseasca rutina dietei si sa depuna intr-adevar efortul interior necesar pentru a obtine o greutate sanatoasa optima in mod permanent. Nu mai cautati. Aceasta este cartea. - Dr. Lissa Rankin, autoarea cartii bestseller New York Times Mind Over Medicine (Mintea mai presus de medicina)

Schimba-ti masa, schimba-ti soarta este de multi ani unul dintre moto-urile mele preferate. Din nefericire insa, este dificil sa ne hranim corpul atunci cand stima noastra de sine e la pamant. Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp este un sistem remarcabil, care elibereaza emotiile si convingerile ce ne impiedica sa ne iubim corpul. Eu folosesc tapotarea in mod regulat si am beneficiat personal de pe urma acestei metode remarcabile. Este una dintre cele mai importante practici din arsenalul meu de vindecare. Vino alaturi de Jessica Ortner in aceasta calatorie uimitoare si incearca si tu! - Kriss Carr, autoarea cartii bestseller New York Times Crazy Sexy Kitchen (Bucataria nebuna si sexy)
 
Sunt atat de entuziasmata de aceasta carte! Tapotarea este un instrument remarcabil care le permite oamenilor sa faca schimbari pozitive intr-un timp record si sunt incantata ca Jessica Ortner le-a oferit aceasta tehnica transformatoare femeilor care tanjesc sa se simta bine in corpul lor. Confruntandu-te cu sursa problemei – durerea ce sta la baza greutatii tale, convingerile care te mentin blocata sau limitele care trebuie stabilite – nu va trebui sa astepti sa pierzi in greutate pentru a te simti increzatoare. Te poti simti bine chiar acum facand pur si simplu exercitiile din aceasta carte. Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp ar putea ramane in istorie drept o carte revolutionara atunci cand vine vorba de a le arata femeilor cum sa iasa din iadul pierderii in greutate. - Cheryl Richardson, autoarea cartii bestseller New York Times The Art of Extreme Self-Care (Arta ingrijirii de sine extreme)
 
Aceasta carte este minunata! Am fost captivata de la prima pagina. Jessica iti da putere aratandu-ti cum sa indepartezi energetic obstacolele. Imi place la nebunie; este o lectura foarte placuta, foarte personala si o recomand cu insistenta tuturor celor care s-au luptat cu greutatea lor. Iti multumesc, Jessica Ortner, ca ai scris o carte frumoasa care-i va ajuta pe oameni sa reuseasca... usor. - Donna Eden, autoarea cartilor Energy Medicine (Medicina energetica*) si Energy Medicine for Women (Medicina energetica pentru femei)
 
Jessica Ortner nu doar ca ne invata cu blandete despre instrumente ce ne pot schimba viata acum, ci ne inspira totodata sa ne acceptam unicitatea si sa ne iubim pe noi insene in totalitate. Ce bine ar fi daca fiecare adolescenta din America ar putea invata despre acest tip de dragoste de sine si incredere in propriul corp... - Donna Gates, autoarea The Body Ecology Diet (Dieta de ecologie a corpului)
Citeste mai mult

LIBfest

-20%

PRP: 68.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

54.40Lei

54.40Lei

68.00 Lei

Primesti 54 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp. Ghidul femeii pentru a se stresa mai putin, a cantari mai putin si a iubi mai mult

The Tapping Solution for Weight Loss & Body Confidence
a autoarei Jessica Ortner vine cu cu un alt tip de raspuns la intrebarea: Cum am ajuns astfel, cum am ajuns sa cantaresc atat de mult? O intrebare destul de frecventa, din moment ce mai mult de o treime din populatia lumii este supraponderala sau obeza… 
 
Asadar, intr-o era in care pierderea in greutate a devenit o industrie de miliarde de dolari, solutia propusa de autoarea Jessica Ortner la kilogramele in plus poate fi exprimata in doar doua cuvinte: controlul emotiilor. Potrivit autoarei, care s-a confruntat ea insasi inca din adolescenta cu kilogramele suplimentare, emotii precum furia, frica, resentimentele si vina iti deturneaza cele mai bune intentii, afectandu-te la un nivel biologic profund. De aceea, tehnica reducerii stresului prin tapotare sau EFT (Emotional Freedom Technique) poate fi solutia pentru scaderea ta in greutate.
 
Jessica Ortner a studiat jurnalismul digital la New York Academy, fiind momentan clasata in topul celor mai bine vanduti autori New York Times. Ea este totodata co-producatoarea filmului documentar The Tapping Solution, autoarea programului online Weight Loss and Body Confidence si gazda evenimentului anual care aduna peste 500.000 de oameni din toata lumea, The Tapping World Summit. Ceea ce e cu adevarat uimitor insa, este faptul ca in spatele acestor performante se ascunde o simpla femeie care s-a luptat mult timp cu kilogramele in plus.
 
Ceea ce o distinge pe ea de celelalte femei care se lupta cu aceeasi problema, este faptul ca ea a gasit o solutie la aceasta problema cu ajutorul tapotarii, o tehnica de reducere a stresului care implica tapotarea in puncte de acupresura. Autoarea a fost uimita initial, cum, 10 minute de tapotare au vindecat-o de o raceala ce o tinuse doua zile la pat. Ulterior, a incercat sa se foloseasca de tapotare pentru a pierde in greutate. Pe parcursul acestor incercari a realizat un lucru care o tinuse pe loc mai mult de 10 ani: A pierde in greutate nu iti da mai multa incredere, increderea in sine duce la pierderea in greutate si la un corp mai puternic, mai sanatos.
 
Autoarea a inteles astfel ca: Eu am irosit foarte mult timp plangandu-ma ca am incercat totul si ca nimic nu functioneaza pentru mine. Singurul lucru pe care nu-l incercasem era sa ma iubesc si sa ma accept pe mine insami. Tapotarea a facut posibil acest lucru si de aici au urmat rezultate incredibile in corpul si in viata mea.
 
Ce este tapotarea si cum te ajuta ea sa slabesti?
 
Acum te intrebi probabil: Cum te ajuta tapotarea sa pierzi kilograme? Pentru a intelege acest lucru, trebuie sa intelegi mai intai cum iti afecteaza stresul corpul. Ei bine, in momentul in care esti stresat, organismul tau secreta cortizol in exces, fenomen asociat cu: apetitul crescut, pofta de zahar si grasimea abdominala suplimentara. Totodata, in situatii stresante, organismul tau intra intr-o reactie de tipul lupta sau fugi. Corpul secreta multa adrenalina, muschii se incordeaza, iar presiunea sangelui, ritmul cardiac si glicemia cresc toate simultan. Astfel, toata energia ta este directionata spre auto-aparare, in timp ce functii considerate mai putin importante, precum digestia, sunt incetinite sau blocate de-a dreptul. Cu cat esti mai mult timp stresat, cu atat digestia, metabolismul si hormonii tai au mai mult de suferit. Cu alte cuvinte, degeaba mananci putin si faci exercitii fizice, daca functii esentiale ale corpului tau sunt blocate.
 
Aici intervine rolul tapotarii al carei scop este de a perturba reactia lupta sau fugi, permitandu-i astfel corpului sa se intoarca rapid la o stare mai relaxata, in care poate sa digere mancarea in mod corespunzator si sa sustina o digestie mai sanatoasa si un metabolism mai rapid. 

Dorinta de a manca este si ea un stres pentru persoanele care vor sa se abtina de la mancare pentru ca tin dieta sau din alte motive. Asadar, prin tapotare, iti vei educa creierul sa raspunda in mod diferit la aceeasi stimuli fata de modul in care a raspuns in trecut. Daca in trecut erai obisnuita sa devorezi o farfurie de fursecuri in momentul in care simteai nevoia sa mananci ceva dulce, tapotarea te va ajuta sa treci peste aceasta  pofta fara sa mananci in exces. Iar partea cea mai practica a acestei metode de scadere in greutate este faptul ca se potriveste cu programul tau incarcat, intrucat o poti practica oricand iti gasesti cateva minute libere.
 
Reducerea nivelului de cortizol din organism prin intermediul tapotarii s-a bazat pe un studiu mai vechi realizat la Facultatea de Medicina Harvard, care a aratat ca: stimularea anumitor puncte meridiane de acupunctura reduce activitatea din corpul amigdalian, precum si din alte parti ale creierului asociate cu emotiile negative. In timp ce studiul de la Harvard s-a concentrat pe stimularea punctelor meridiane cu ace (acupunctura), un alt studiu a confirmat aceleasi rezultate si atunci cand punctele au fost stimulate fara ace, iar exact acest lucru se intampla in timpul tapotarii. Dincolo de faptul ca tapotarea te poate ajuta sa redevii din nou supla, ea poate fi de asemenea remediul pentru calmarea durerilor de cap, de spate (si a aproape oricarui alt tip de durere), pentru insomnie si emotii negative ca frica, furia sau te poate ajuta sa te relaxezi dupa o zi incarcata etc…

Vreau sa incep! Ce trebuie sa fac? Autoarea iti explica pe parcursul cartii pas cu pas care sunt etapele tapotarii si ce trebuie sa faci in fiecare dintre etape, dupa cum urmeaza:
1. Stabilirea tintei – „Sunt foarte stresata in legatura cu greutatea mea”, (vezi p.43)
2. Evalueaza intensitatea tintei tale de la 0 la 10 pe Scara Unitatilor Subiective de Stres (SUSS), (p. 46 – 47);
3. Creeaza o afirmatie de pregatire (p.48)
4. Tapoteaza pe punctul de pe muchea palmei, cu care se executa lovitura de karate (vezi p. 49), in timp ce repeti afirmatia de pregatire de trei ori;
5. Tapoteaza usor prin cele opt puncte din secventa de tapotare in timp ce spui sintagma de aducere aminte cu glas tare. Tapoteaza de la cinci pana la sapte ori fiecare punct (p. 49). Repeta procedeul pana incepi sa simti o usurare.
6. Odata ce te simti mai bine, respira adanc si evalueaza din nou intensitatea problemei tale folosind SUSS-ul de la 0 la 10.
 
Tapotarea continua pana cand tinta de tapotare gaseste suficienta alinare incat tu sa te simti vizibil mai bine. Autoarea iti va oferi pe parcursul cartii tot felul de idei de tapotare care iti vor fi utile atat pentru a te face sa te simti mai bine psihic cu tine insati, dar si pentru a te ajuta sa pierzi efectiv in greutate. Asadar, nu vei fi singura pe acest drum, Jessica Ortner ghidandu-ti pasii in fiecare exercitiu de tapotare pe care il vei face. Ea va formula chiar si tintele de tapotare si sintagmele de aducere aminte, in cazul in care tie iti va fi mai greu la inceput. 
 
Vei reusi astfel:
• Sa depasesti mancatul pe fond emotional;
• Sa intelegi cum iti afecteaza evenimentele greutatea si increderea in propriul corp;
• Sa intelegi cat de mare este impactul gandurilor in pierderea in greutate;
• Sa procesezi durerea din spatele greutatii;
• Sa ajungi la cea mai buna varianta a ta si la cele mai mari visuri ale tale;
• Sa accepti ca e normal sa-ti fie frica, sa fii coplesita si chiar mai mult decat atat;
• Sa fii increzatoare in corpul tau feminin (sa stii sa primesti un compliment si sa raspunzi la fluieraturi);
• Sa faci diferenta intre mit si adevar atunci cand vine vorba de mancare, si sa iti alegi cu mai multa grija mancarea pe care o consumi;
• Sa inveti sa iti prepari tu insati mancarea in loc sa dai fuga dupa ea la supermarket;
• Sa nu uiti ca mancarea nu ar trebui sa fie doar combustibil sau medicament, ea ar trebui sa insemne si placere;
• Sa percepi fericirea ca un medicament de pierdere in greutate.
 
Si mai presus de toate, trebuie sa ti se intipareasca in minte cuvintele autoarei: Scopul acestei calatorii nu este sa aratam ca o fotografie retusata a unui fotomodel sau sa renuntam la noi insene si sa cedam in fata tuturor dificultatilor de sanatate care sunt asociate cu greutatea in exces. Scopul este sa aflam cum sa avem grija de noi. Noi suntem mai puternice atunci cand suntem mai sanatoase. Pentru a fi mai sanatoase trebuie sa ne dam voie sa simtim adevarata libertate emotionala.
 
In calitate de doctor complet constient de numeroasele beneficii de sanatate ale mentinerii unei greutati sanatoase, sunt de mult timp in cautarea unei carti pe care sa o recomand pacientelor care sunt gata sa paraseasca rutina dietei si sa depuna intr-adevar efortul interior necesar pentru a obtine o greutate sanatoasa optima in mod permanent. Nu mai cautati. Aceasta este cartea. - Dr. Lissa Rankin, autoarea cartii bestseller New York Times Mind Over Medicine (Mintea mai presus de medicina)

Schimba-ti masa, schimba-ti soarta este de multi ani unul dintre moto-urile mele preferate. Din nefericire insa, este dificil sa ne hranim corpul atunci cand stima noastra de sine e la pamant. Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp este un sistem remarcabil, care elibereaza emotiile si convingerile ce ne impiedica sa ne iubim corpul. Eu folosesc tapotarea in mod regulat si am beneficiat personal de pe urma acestei metode remarcabile. Este una dintre cele mai importante practici din arsenalul meu de vindecare. Vino alaturi de Jessica Ortner in aceasta calatorie uimitoare si incearca si tu! - Kriss Carr, autoarea cartii bestseller New York Times Crazy Sexy Kitchen (Bucataria nebuna si sexy)
 
Sunt atat de entuziasmata de aceasta carte! Tapotarea este un instrument remarcabil care le permite oamenilor sa faca schimbari pozitive intr-un timp record si sunt incantata ca Jessica Ortner le-a oferit aceasta tehnica transformatoare femeilor care tanjesc sa se simta bine in corpul lor. Confruntandu-te cu sursa problemei – durerea ce sta la baza greutatii tale, convingerile care te mentin blocata sau limitele care trebuie stabilite – nu va trebui sa astepti sa pierzi in greutate pentru a te simti increzatoare. Te poti simti bine chiar acum facand pur si simplu exercitiile din aceasta carte. Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp ar putea ramane in istorie drept o carte revolutionara atunci cand vine vorba de a le arata femeilor cum sa iasa din iadul pierderii in greutate. - Cheryl Richardson, autoarea cartii bestseller New York Times The Art of Extreme Self-Care (Arta ingrijirii de sine extreme)
 
Aceasta carte este minunata! Am fost captivata de la prima pagina. Jessica iti da putere aratandu-ti cum sa indepartezi energetic obstacolele. Imi place la nebunie; este o lectura foarte placuta, foarte personala si o recomand cu insistenta tuturor celor care s-au luptat cu greutatea lor. Iti multumesc, Jessica Ortner, ca ai scris o carte frumoasa care-i va ajuta pe oameni sa reuseasca... usor. - Donna Eden, autoarea cartilor Energy Medicine (Medicina energetica*) si Energy Medicine for Women (Medicina energetica pentru femei)
 
Jessica Ortner nu doar ca ne invata cu blandete despre instrumente ce ne pot schimba viata acum, ci ne inspira totodata sa ne acceptam unicitatea si sa ne iubim pe noi insene in totalitate. Ce bine ar fi daca fiecare adolescenta din America ar putea invata despre acest tip de dragoste de sine si incredere in propriul corp... - Donna Gates, autoarea The Body Ecology Diet (Dieta de ecologie a corpului)
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one