headerdesktop ziuacartii23apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile ziuacartii23apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CARTE CADOU la

toate comenzile peste 50 lei!

Alege-ti preferatele si

bucura-te de cadou.

Biblia alimentara

De (autor): Gheorghe Mencinicopschi

0
(0 review-uri)
Biblia alimentara - Gheorghe Mencinicopschi

Biblia alimentara

De (autor): Gheorghe Mencinicopschi

0
(0 review-uri)
Fiinta umana,prin exceptionale ei resurse cognitive,isi poate ajusta,regla aportul alimentar pentru a corespunde necesitatilor nutritive fiziologice individuale,printr-un mecanism complex de invatare si experienta proprie.In timp,acest mecanism poate permite individului sa recunoasca si sa deosebeasca produsele cu efect favorabil de cele cu efect daunator.Din pacate conditia principala pentru a realiza aceste alegeri functioneaza numai daca alimentele au proprietati senzoriale diferite.Organismul nu poate insa aprecia calitatea nutritionala a alimentului doar prin intermediul simturilor.Din nefericire tocmai aici actioneaza industria moderna de alimente,creand produse cu proprietati senzoriale din ce in ce mai ridicate,dar avand calitate nutritionala scazuta.
Citeste mai mult

-20%

PRP: 14.90 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

11.92Lei

11.92Lei

14.90 Lei

Primesti 11 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Fiinta umana,prin exceptionale ei resurse cognitive,isi poate ajusta,regla aportul alimentar pentru a corespunde necesitatilor nutritive fiziologice individuale,printr-un mecanism complex de invatare si experienta proprie.In timp,acest mecanism poate permite individului sa recunoasca si sa deosebeasca produsele cu efect favorabil de cele cu efect daunator.Din pacate conditia principala pentru a realiza aceste alegeri functioneaza numai daca alimentele au proprietati senzoriale diferite.Organismul nu poate insa aprecia calitatea nutritionala a alimentului doar prin intermediul simturilor.Din nefericire tocmai aici actioneaza industria moderna de alimente,creand produse cu proprietati senzoriale din ce in ce mai ridicate,dar avand calitate nutritionala scazuta.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one