headerdesktop transpgratuittimer04dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile transpgratuittimer04dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Livrare: 0 lei

3-4 decembrie

❤️ transport gratuit ❤️

la orice comanda in Romania 🚚

Biblia alimentara

De (autor): Gheorghe Mencinicopschi

0
(0 review-uri)
Biblia alimentara - Gheorghe Mencinicopschi

Biblia alimentara

De (autor): Gheorghe Mencinicopschi

0
(0 review-uri)
Fiinta umana,prin exceptionale ei resurse cognitive,isi poate ajusta,regla aportul alimentar pentru a corespunde necesitatilor nutritive fiziologice individuale,printr-un mecanism complex de invatare si experienta proprie.In timp,acest mecanism poate permite individului sa recunoasca si sa deosebeasca produsele cu efect favorabil de cele cu efect daunator.Din pacate conditia principala pentru a realiza aceste alegeri functioneaza numai daca alimentele au proprietati senzoriale diferite.Organismul nu poate insa aprecia calitatea nutritionala a alimentului doar prin intermediul simturilor.Din nefericire tocmai aici actioneaza industria moderna de alimente,creand produse cu proprietati senzoriale din ce in ce mai ridicate,dar avand calitate nutritionala scazuta.
Citește mai mult

transport gratuit

14.90Lei

14.90Lei

Primești 14 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

Fiinta umana,prin exceptionale ei resurse cognitive,isi poate ajusta,regla aportul alimentar pentru a corespunde necesitatilor nutritive fiziologice individuale,printr-un mecanism complex de invatare si experienta proprie.In timp,acest mecanism poate permite individului sa recunoasca si sa deosebeasca produsele cu efect favorabil de cele cu efect daunator.Din pacate conditia principala pentru a realiza aceste alegeri functioneaza numai daca alimentele au proprietati senzoriale diferite.Organismul nu poate insa aprecia calitatea nutritionala a alimentului doar prin intermediul simturilor.Din nefericire tocmai aici actioneaza industria moderna de alimente,creand produse cu proprietati senzoriale din ce in ce mai ridicate,dar avand calitate nutritionala scazuta.
Citește mai mult

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X