Biblia GĂtitĂrii TradiȚionale de la Wok Chinez
Biblia GĂtitĂrii TradiȚionale de la Wok Chinez
Mâncărurile chinezești sunt foarte diferite de toate celelalte alimente din diferite țări. Ingredientele și gustul pot varia de la o regiune la alta din China, dar metoda lor de preparare este aproape identică. Mâncărurile chinezești predomină din cele mai vechi timpuri și sunt renumite pentru gustul lor unic și ingredientele sănătoase. Există multe beneficii ale consumului de alimente chinezești, deoarece oferă nutrienții de care organismul are nevoie și utilizează mai puține ingrediente grase. Orezul este principalul aliment din China, care este servit cu fiecare fel de mâncare și la fiecare masă. Budiștii care nu pot consuma carne pot mânca mâncăruri vegetariene.
Bucătăria chinezească nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă și hrănitoare. Condimentele folosite în bucătăria chinezească sunt pline de nutrienți de care corpul uman are nevoie pentru a lucra toată ziua. Acestea sunt o sursă bogată de carbohidrați, amidon, proteine și fibre. Această carte, "Cartea de bucate chinezești", va explica bucătăria chinezească și istoria ei timpurie. Primul capitol va prezenta mâncarea chinezească și apariția ei de la dinastia Zhou până la dinastia Ming și evoluția ei din când în când.
Al doilea capitol este despre rețete de mic dejun și gustări pentru a vă face să vă începeți ziua cu rețete delicioase și rapide. Al treilea capitol este despre rețete de prânz, supă și salată pentru a recâștiga energia pe care ați irosit-o în timpul muncii. Al patrulea capitol include rețete de cină și desert pentru a face mâncare gustoasă pentru masa de familie, cu câteva feluri de mâncare și garnituri dulci.
Ultimul capitol vă va oferi mâncăruri chinezești de renume mondial, inclusiv rețete vegetariene. Puteți alege să faceți aceste rețete în special evenimente sau întruniri
PRP: 278.94 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
251.05Lei
251.05Lei
278.94 LeiIndisponibil
Descrierea produsului
Mâncărurile chinezești sunt foarte diferite de toate celelalte alimente din diferite țări. Ingredientele și gustul pot varia de la o regiune la alta din China, dar metoda lor de preparare este aproape identică. Mâncărurile chinezești predomină din cele mai vechi timpuri și sunt renumite pentru gustul lor unic și ingredientele sănătoase. Există multe beneficii ale consumului de alimente chinezești, deoarece oferă nutrienții de care organismul are nevoie și utilizează mai puține ingrediente grase. Orezul este principalul aliment din China, care este servit cu fiecare fel de mâncare și la fiecare masă. Budiștii care nu pot consuma carne pot mânca mâncăruri vegetariene.
Bucătăria chinezească nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă și hrănitoare. Condimentele folosite în bucătăria chinezească sunt pline de nutrienți de care corpul uman are nevoie pentru a lucra toată ziua. Acestea sunt o sursă bogată de carbohidrați, amidon, proteine și fibre. Această carte, "Cartea de bucate chinezești", va explica bucătăria chinezească și istoria ei timpurie. Primul capitol va prezenta mâncarea chinezească și apariția ei de la dinastia Zhou până la dinastia Ming și evoluția ei din când în când.
Al doilea capitol este despre rețete de mic dejun și gustări pentru a vă face să vă începeți ziua cu rețete delicioase și rapide. Al treilea capitol este despre rețete de prânz, supă și salată pentru a recâștiga energia pe care ați irosit-o în timpul muncii. Al patrulea capitol include rețete de cină și desert pentru a face mâncare gustoasă pentru masa de familie, cu câteva feluri de mâncare și garnituri dulci.
Ultimul capitol vă va oferi mâncăruri chinezești de renume mondial, inclusiv rețete vegetariene. Puteți alege să faceți aceste rețete în special evenimente sau întruniri
Detaliile produsului