Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Biblia intolerantelor alimentare

Biblia intolerantelor alimentare - Antony J. Haynes

Biblia intolerantelor alimentare

Cauza afectiunii de care suferiti sunt alimente pe care le consumati?
Suferiti adesea de baonare... scaderea energiei dupa ce mancati... crampe sau stari de greata... afectiuni cutanate precum urticarie sau eczema... stari emotionale alternante?
Daca raspundeti afirmativ la doua sau mai multe intrebarile de mai sus, atunci ajutorul va este la indemana. Anthony J. Haynes, un nutritionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutritional unic pentru a va ajuta sa identificati si sa evitati intolerantele alimentare cu care va confruntati. Urmand doar cativa pasi simpli, pyteti izola si elimina problemele alimentare si modifica complet simptomele.
  • identificati alimentele intolerante
  • aflati cauza intolerantei
  • eliminati alimentele netolerate fara a pofti dupa ele
  • luati la cunostinta despre relevanta si functionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
  • luati suplimentele alimentare adecvate nevoilor
Antoinette Savill, autoare premiata pentru cartile dedicate dietelor speciale, prezinta peste 70 de retete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmand acest plan, veti adora fiecare inghititura din retele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentati si bine pregatiti nutritionisti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutritie din Harley Street, Londra. In ultimiizece ani a sustinut cursuri intensive si workshopuri de nutritie avansata. Este autorul cartii Factorul insulina.ANTOINETTE SAVILL este castigatoarea premiului Glenfiddich pentru retete culinare si autoarea bestsellerurilor: Retete culinare care nu contin gluten,grau si produse lactate; Elimini graul, scapi de kilogramele in plus si Prepararea mancarurilor care nu provoaca alergii petru copii.
Citește mai mult

-5%

PRP: 26.43 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

25.11Lei

25.11Lei

26.43 Lei

Primești 25 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Descrierea produsului

Cauza afectiunii de care suferiti sunt alimente pe care le consumati?
Suferiti adesea de baonare... scaderea energiei dupa ce mancati... crampe sau stari de greata... afectiuni cutanate precum urticarie sau eczema... stari emotionale alternante?
Daca raspundeti afirmativ la doua sau mai multe intrebarile de mai sus, atunci ajutorul va este la indemana. Anthony J. Haynes, un nutritionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutritional unic pentru a va ajuta sa identificati si sa evitati intolerantele alimentare cu care va confruntati. Urmand doar cativa pasi simpli, pyteti izola si elimina problemele alimentare si modifica complet simptomele.
  • identificati alimentele intolerante
  • aflati cauza intolerantei
  • eliminati alimentele netolerate fara a pofti dupa ele
  • luati la cunostinta despre relevanta si functionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
  • luati suplimentele alimentare adecvate nevoilor
Antoinette Savill, autoare premiata pentru cartile dedicate dietelor speciale, prezinta peste 70 de retete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmand acest plan, veti adora fiecare inghititura din retele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentati si bine pregatiti nutritionisti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutritie din Harley Street, Londra. In ultimiizece ani a sustinut cursuri intensive si workshopuri de nutritie avansata. Este autorul cartii Factorul insulina.ANTOINETTE SAVILL este castigatoarea premiului Glenfiddich pentru retete culinare si autoarea bestsellerurilor: Retete culinare care nu contin gluten,grau si produse lactate; Elimini graul, scapi de kilogramele in plus si Prepararea mancarurilor care nu provoaca alergii petru copii.
Citește mai mult

De același autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 04/01/2021 12:10
Foarte interesanta aceasta carte. Este ca un dex în care putem cauta ce senzații simțim și ce efecte avem după ce mancam anumite alimente. Asa nr descoperim mici intolerante despre care nu știam.
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo